Nova serija Roomba Combo i5

septembar
2023
 
 
    Proizvodi
 

Usisavanje? Usisavanje i pranje? Upoznajte novu seriju Roomba 2u1 robotskih usisavača i perača podova.

usisavanje-i-pranje

iRobot, lider u proizvodnji robota za usisavanje široke potrošnje, sada je proširio svoju liniju 2u1 robot usisavača i perača podova serijom Roomba Combo i5 i i5+ koji mogu usisavati ili istovremeno usisavati i brisati jednostavnom zamenom posude – pružajući vam više izbora kada je u pitanju iRobot rešenje za čišćenje podova.

robot-usisivac-mop

“Nakon uspešnog lansiranja modela Roomba Combo j7+, potražnja kupaca za iRobot 2-u-1 uređajima za čišćenje nastavlja da raste,” rekao je Barry Schliesmann, glavni proizvodni direktor u iRobotu. “Mi ispunjavamo tu potražnju širenjem naše 2-u-1 linije serijom Roomba Combo i5/i5+, dajući kupcima veći izbor kada je u pitanju iRobot opcija usisavača i perača a koja najbolje odgovara njihovom prostoru i budžetu.”

Roomba-Combo

Kada dođe vreme za brisanje, samo zamenite Roomba Combo posudu i napunite je vodom ili kompatibilnim sredstvom za čišćenje i robot će automatski otkriti da je vreme za kombinovano čišćenje. Roomba Combo i5+ odmah će se transformirati u robot usisavač koji takođe briše, koristeći svoje dvostruke višepovršinske gumene četke, usisnu snagu, četku za uglove i podlogu za brisanje za uklanjanje nečistoće, prljavih otisaka stopala i prašine.


 

 

Roomba-i8
Roomba Combo i5/i5+ robotski usisivač i mop dizajniran je za mokro i suvo čišćenje podova – pretvarajući se iz usisavača za sve podove u usisavač i perač za tvrde podove jednostavnom zamenom posude. S instaliranom posudom za usisavanje, Roomba Combo i5/i5+ koristi usisnu snagu i svoje jedinstvene dvostruke višepovršinske Antistatic gumene četke – izbegavajući petljanje s dlakom kućnog ljubimca dok skuplja sve, od malih čestica kose i krupnih komada na podu. Pri korištenju posude za usisavanje, patentirana Dirt Detect™ tehnologija omogućava da Roomba Combo i5/i5+ otkrije prljavija područja i temeljnije ih očisti. Kada se koristi posuda za usisavanje, Roomba Combo i5+ se automatski isprazni u Clean Base Automatic Dirt Disposal, koja za prosečan stan od 100m2 traje do 60 dana. Clean Base zadrži do 60 dana otpadake i pri tome koristi jednokratne četvoroslojne vrećice sa automatskim zatvaračem za jednostavno odlaganje bez oblaka prašine.
 

Roomba-Clean-Base
Roomba Combo i5+: Dvostruko čišćenje za prosečan stan
Idealan za prosečan stan u Srbiji sa uglavnom tvrdim podnim površinama, Roomba Combo i5/i5+ čisti logično u urednim pravim redovima kako bi se kretao kroz više prostorija u prostoru. Korištenjem aplikacije iRobot Home, korisnici mogu kreirati pametnu mapu i označiti nazive prostorija kako bi pokrenuli usmereno čišćenje prostorija. Poslovi čišćenja mogu se pokrenuti putem aplikacije iRobot Home ili glasovnom naredbom kada je robot uparen s podržanim uređajem za glasovnu asistenciju. Ako se baterija robota isprazni, Roomba i5/i5+ će se automatski napuniti i nastaviti s čišćenjem dok posao ne završi. 

'Pogledajte video o seriji Roomba Combo i5


Cene i dostupnost:

Nova serija robotskih usisavača i perača podova Roomba Combo i5/i5+ je dostupna u iRobot Srbija web prodavnici, kao i u većim prodavnicama tehnike. Za više informacija o prodajnim mestima posetite Prodajna mesta Za više informacija možete i nazvati na 01/5619 242 ili poslati email na info@irobot.rs

 

Roomba-Combo-i5 Roomba-Combo-i5+
Roomba Combo i5 Roomba Combo i5+
 

 

Tags