iRobot OS

Naša ekskluzivna platforma koja pažljivo pokreće naše robote

Promišljeno čišćenje, pod vašom kontrolom.

Roomba Combo j7, j7 plus, and i4 robot vacuums

Poštovanje. Povezanost. Razumevanje.

iRobot OS radi više od čišćenja — povezuje se i sarađuje sa vama i vašom kućom. Učeći, poštujući i prilagođavajući se vašem prostoru, navikama i preferencijama, iRobot OS može prilagoditi plan čišćenja koji je posebno napravljen za vaš raspored prostorija.

Šta iRobot OS može uraditi za vas?

iRobot OS features

Izgrađen na jedinstvenoj tehnologiji

Roomba Combo mapping

Obučavan u laboratoriji. Usavršen u vašem domu.

iRobot OS je obučavan na tehnologiji koja omogućava našim proizvodima da jedinstveno razumeju vaš prostor detalj po detalj, ponašajući se promišljeno i učeći iz iskustva kako bi postajali sve pametniji vremenom.

Roomba Combo learning

Što više uči, manje ćete čistite.

iRobot OS je više nego dobro informisan — neprestano uči kako bi pružio iskustvo čišćenja koje je prilagođeno samo za vas.

Roomba Combo adaptability

Izgrađen da se prilagodi. Prilagodi. I prilagodi.

iRobot OS je samo jedan deo slagalice. Uparen sa iRobot proizvodima i iRobot Home aplikacijom, radi inteligentno kako bi pružio prilagođeno, promišljeno iskustvo čišćenja koje vam olakšava život... i čisti vaše podove.

Uvek spreman za nerede koje naprave kućni ljubimci

j7 with dog

Izgrađen sa više funkcija za kućne ljubimce nego bilo koji drugi robot

Usisivač robot Roomba® j7+ gotovo jednako uživa u čišćenju nereda koliko i vaš kućni ljubimac u pravljenju istih.

NOVA FUNKCIJA

Roomba Combo and cat

Roomba Combo™ j7+ robot pokretan iRobot OS-om sada može da detektuje i izbegava igračke za kućne ljubimce, posude za hranu i kante za otpatke.

IZBEGAVA IZMET KUĆNIH LJUBIMACA

Roomba Combo with dog

Roomba® j7+ i Roomba Combo™ j7+ su jedini roboti koji garantuju da će prepoznati i izbeći izmet. To je naše obećanje vlasnicima kućnih ljubimaca¹.

AUTOMATSKE PREPORUKE ZA ČIŠĆENJE

null

iRobot OS pruža promišljeno inteligentne sugestije kao što su dodatni rasporedi čišćenja tokom perioda linjanja kućnih ljubimaca, koji se šalju direktno na vaš telefon.

Intuitivna integracija sa pametnom kućom

Woman on couch

Čišćenje je jednostavno kao glasovna naredba

Uparite robote pokretane iRobot OS-om sa uređajima koji podržavaju Alexa, Siri ili Google Asistenta² kako biste započeli čišćenje na naredbu.

USISIVAČI I BRISAČI RADE ZAJEDNO

j7plus and m6

Sa Imprint® Link tehnologijom, određeni Roomba® usisivači i Braava jet® m6 rade zajedno tako da prvo usisavaju, a zatim brišu automatski u savršenom nizu.

PAMETNO MAPIRANJE

i3 on rug

Roboti sa Imprint® Smart Mapping tehnologijom znaju razliku između vaše kuhinje i dnevnog boravka, tako da možete čistiti bilo koju prostoriju kad god želite.

ČISTI NA NAREDBU

null

Naši roboti razumeju više glasovnih naredbi nego bilo koji drugi robot³. Koristite vašeg glasovnog asistenta² da naredite robotu da čisti pored mašine za sudove, iza kauča ili ispred šporeta.

Prepun funkcija koje olakšavaju čišćenje

Woman walking by Roomba Combo

Bez problema se uklapa u vaš život

iRobot OS pokreće vašeg robota da radi u skladu sa vašim stalno promenljivim rasporedom, kao što je čišćenje dok ste odsutni, tako da možete uživati u čistijoj kući bez da išta radite.

PRIVATNOST

Kids playing behind j7

Pametne funkcije. Pametnija privatnost. iRobot koristi najviše standarde enkripcije podataka podržane našim obećanjem da će vaši podaci biti sigurni — koristeći podatke da bi vam pružili bolje iskustvo i pomogli vašem robotu da radi najbolje što može.

AUTOMATSKI DETEKTUJE I IZBEGAVA OBJEKTE

People in bed with Roomba on the ground

Pokretan iRobot OS-om, Roomba Combo™ j7+ prepoznaje više od 80 uobičajenih objekata⁴. Kada detektuje stvari kao što su odeća, obuća, kablovi, rančevi i igračke za kućne ljubimce, robot ih izbegava.

ZAKLJUČAVANJE ZA DECU I KUĆNE LJUBIMCE

Dog with j7+

Zaključavanje za decu i kućne ljubimce može se podesiti u iRobot Home aplikaciji kako bi se sprečilo slučajno pokretanje zbog šapa ili dečije igre.

Kupite robote pokretane iRobot OS-om

Roomba Combo j9+

Roomba Combo j9+

Naš najmoćniji robot za usisavanje i mokro brisanje - za kuće sa mnogo prepreka, automatska dopuna rezervoara za vodu i pražnjenje posude.

Stiže uskoro

184 990,00 RSD

Roomba Combo j7+ (c7558)

Roomba Combo j7+ (c7558)

Naš najpopularniji robot.Najefikasnije usisavanje i brisanje. Prepoznaje objekte svih veličina, automatski podiže krpicu, automatsko pražnjenje posude.

Na stanju

154 990,00 RSD

Roomba Combo j7 (c7158)

Roomba Combo j7 (c7158)

Naš najpopularniji robot. Pruža autonomiju usisavanja i brisanja bez podizanja sa poda.

Na stanju

124 990,00 RSD
iRobot App display

Sve kontrolišite preko iRobot Home aplikacije

Preuzmite iRobot Home aplikaciju. Poboljšane mape, mogućnost čišćenja određenih objekata, prilagođene rutine, sezonske sugestije i intuitivna integracija sa pametnim kućama. iRobot Home aplikacija vam pruža potpunu kontrolu nad čišćenjem vaše kuće.
Zašto kupovati u iRobot.rs
 
30 dana povrat novca
 
Besplatna dostava za sve porudžbine robota
 
Plaćanje na rate uz Banka Intesa platnu karticu
 
2 godine garancije

*Funkcija nije dostupna na svim modelima.

1 Ponuda važi 1 godinu od datuma kupovine i pokriva samo zamenski proizvod. Važi samo za čvrsti izmet mačaka ili pasa. Dodatni uslovi i odredbe se primenjuju - pogledajte https://about.irobot.com/legal/terms-and-conditions#promise za potpune detalje.

2 Radi sa uređajima koji podržavaju Alexa, Siri i Google Asistenta. Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci Amazon.com ili njegovih filijala. Google je zaštitni znak Google LLC. Siri je registrovani zaštitni znak kompanije Apple Inc., registrovan u SAD i drugim zemljama i regionima.

3 Samo za s, j, i7 i m serije Roomba® robotskih usisivača i Braava® robotskih mopova.

4 Ponašanje robota varira u zavisnosti od objekta.

iRobot popup