Novosti

Novinky header

april
2024
Roomba Combo Essential, dostupan za samo 39.990 RSD, kombinuje pametnu navigaciju, funkciju pranja podova, i 18 puta veću usisnu snagu, pružajući superiornu efikasnost čišćenja nad popularnom serijom Roomba 600. Opremljen inteligentnim operativnim sistemom iRobotOS, ovaj robot usisivač nudi modernizovane funkcije poput automatskog pokretanja čišćenja i personalizovanih saveta za održavanje, što ga čini idealnim za manje stanove i one koji po prvi put ulaze u svet automatskog čišćenja. Sa preko 50 miliona prodatih robota globalno, iRobot nastavlja da postavlja standarde u industriji robot usisivača, čineći čišćenje prostora jednostavnijim i efikasnijim nego ikad.

 

iRobot popusti

    Proizvodi
 

novembar
2023
Leto je stiglo, i pravo je vreme da osvežite svoju kuću! Umesto da se mučite sa čišćenjem, prepustite posao našim robotima za usisavanje i pranje poda. Uživajte u letnjim danima dok naši roboti koriste najnoviju tehnologiju da temeljno očiste svaki kutak vašeg doma. Iskoristite letnju akciju i omogućite svom prostoru da zablista bez napora. Prepustite čistoću našim robotima i uživajte u letu!

 

septembar
2023
Usisavanje? Usisavanje i pranje? Upoznajte novu seriju Roomba 2u1 robotskih usisavača i perača podova.

 

juli
2023
U skladu sa inovacijama na koje smo navikli, iRobot sa ponosom predstavlja svoj najnoviji proizvod – Roomba Combo i8 i i8+! Ovaj robot usisavač i Mop dizajniran je za suvo ili kombinovano suvo i mokro čišćenje podova, izbor režima rada je jednostavan, samo zamenite posudu.

 

juni
2023
Roomba je omiljeni kućni uređaj za mnoge ljude širom sveta. Njena praktičnost, efikasnost i autonomija čine je idealnim rešenjem za one koji žele čistu i urednu kuću, ali nemaju vremena ili želje za ručnim usisavanjem. U svetu gde se tehnologija stalno razvija, Roomba je sjajan primer kako inovacija može olakšati naš svakodnevni život. Jer usisavanje više nije dosadno, već zadatak koji prepuštamo pametnim robotima poput Roomba. Zaboravite na Dosadno Usisavanje: Upoznajte Roombu. Usisavanje više neće biti napor, već će se pretvoriti u zabavu. Živi kao čovek.

 

januar
2023
Dragi kupci i ljubitelji čiste i uredne kuće, imamo sjajne vesti za vas! Tilt Robotics d.o.o, ekskluzivni zastupnik iRobot brenda u našem regionu, donosi vam nove i fleksibilne načine plaćanja, kao i specijalne popuste za naše penzionere. Nastavite sa čitanjem da biste saznali više o ovim fantastičnim ponudama robot usisivača i brisača.

 

oktobar
2022
U skladu sa inovativnošću na koju smo navikli, iRobot predstavlja prvi pravi 2-u-1 robotski usisivač za domaćinstvo sa funkcijom vlažnog brisanja i ručicom za podizanje. Novi model, Roomba Combo j7+, ne samo da usisava, već i pere podove, uz dodatnu pažnju da ne navlaži vaš tepih. Opremljen najnovijim operativnim sistemom iRobot OS 7.0, ovaj robotski usisivač iz serije j7 sada može da izbegava više objekata i da se fokusira na čišćenje specifičnih područja. Ovaj sistem takođe omogućava naprednu glasovnu kontrolu i personalizaciju celokupne linije proizvoda.

 

    Proizvodi
 

februar
2022
Poštovani kupci, od ponedeljka, 18. aprila 2022. god. lokal u ulici Vespučijeva 34, Bežanijska kosa radiće po izmenjenom radnom vremenu. Novo radno vreme lokala je od 08:00 - 16:00 časova. Hvala na ukazanom poverenju.

 

septembar
2021
Robotski usisivači treba da očiste vašu kuću tačno kako želite, shvatajući vaše specifične instrukcije i jedinstvene preferencije. iRobot, kao vodeća marka u sektoru kućnih robota, sada s ponosom predstavlja svoju novu seriju Roomba usisivača, seriju j7, na srpskom tržištu. Serija j7 omogućava korisnicima dodatnu kontrolu nad procesom čišćenja pomoću robotskih usisivača, uz nove funkcije pokretane iRobot OS 7, Home Intelligence i PrecisionVision Navigation sistemom za navigaciju.

 

maj
2021
Kako da odaberete prvi robot usisivač prilagođen vašim potrebama? U iRobot ponudi je širok izbor robota za usisavanje i brisanje, pa treba odabrati pravi. Međutim, teško je odlučiti se obzirom na širok asortiman. Prikupili smo osnovne informacije o modelima, koje će vam olakšati izbor.

 

 

april
2019
Ponosno Vas obaveštavamo da je naš novi Roomba® i7 + robotski usisivač osvojio nagradu iF Designe u kategoriji robotskih usisavača 2019!

 

Test Roomba 980

    Proizvodi
 

mart
2019

 

novembar
2017
Bacila sam usisivač zbog nečeg mnogo boljeg, jeste da košta više, ali vredi svaki dinar Da li biste mi verovali kada bih vam rekla da usisavanje uopšte ne mora da bude naporna obaveza?

 

iRobot HOME aplikacija

    Proizvodi
 

mart
2017
Koristite iRobot HOME aplikaciju za podešavanja, konfiguraciju i registraciju vaše Roombe. iRobot Home aplikacija

 

Proverite OUTLET ponudu!

    Predstavljanje
 

decembar
2016
U našoj kompaniji se trudimo da dobijete najbolje za vaš novac. Stoga, proizvodi iz iRobot® asortimana, koji imaju npr. oštećenu ambalažu, nikada ne prodajemo po regularnoj ceni, već po sniženim. Medju diskontovanim proizvodima, takodje možete povremeno naći uzorke izložbenih modela po posebno povoljnim cenama. Ako vam oštećena ambalaža ne smeta, našu ponudu možete pratiti u sekciji OUTLET, gde redovno prodajemo navedene robote. Roboti su potpuno funkcionalni i testirani i imaju 2 godine garancije. Pošto je to obično u pitanju jedan ili dva robota, online ponuda se vrlo često i brzo menja. Vaš iRobot

 

maj
2013
Poslušajte kratku izjavu izvršnog direktora i osnivača iRobota o uspešnih 10 godina robotskog usisivača Roomba.

 

Tags