Novosti

Novinky header

    Proizvodi
 

februar
2022
Poštovani kupci, od ponedeljka, 18. aprila 2022. god. lokal u ulici Vespučijeva 34, Bežanijska kosa radiće po izmenjenom radnom vremenu. Novo radno vreme lokala je od 08:00 - 16:00 časova. Hvala na ukazanom poverenju.

 

maj
2021
Kako da odaberete prvi robot usisivač prilagođen vašim potrebama? U iRobot ponudi je širok izbor robota za usisavanje i brisanje, pa treba odabrati pravi. Međutim, teško je odlučiti se obzirom na širok asortiman. Prikupili smo osnovne informacije o modelima, koje će vam olakšati izbor.

 

 

april
2019
Ponosno Vas obaveštavamo da je naš novi Roomba® i7 + robotski usisivač osvojio nagradu iF Designe u kategoriji robotskih usisavača 2019!

 

Test Roomba 980

    Proizvodi
 

mart
2019

 

novembar
2017
Bacila sam usisivač zbog nečeg mnogo boljeg, jeste da košta više, ali vredi svaki dinar Da li biste mi verovali kada bih vam rekla da usisavanje uopšte ne mora da bude naporna obaveza?

 

iRobot HOME aplikacija

    Proizvodi
 

mart
2017
Koristite iRobot HOME aplikaciju za podešavanja, konfiguraciju i registraciju vaše Roombe. iRobot Home aplikacija

 

Proverite OUTLET ponudu!

    Predstavljanje
 

decembar
2016
U našoj kompaniji se trudimo da dobijete najbolje za vaš novac. Stoga, proizvodi iz iRobot® asortimana, koji imaju npr. oštećenu ambalažu, nikada ne prodajemo po regularnoj ceni, već po sniženim. Medju diskontovanim proizvodima, takodje možete povremeno naći uzorke izložbenih modela po posebno povoljnim cenama. Ako vam oštećena ambalaža ne smeta, našu ponudu možete pratiti u sekciji OUTLET, gde redovno prodajemo navedene robote. Roboti su potpuno funkcionalni i testirani i imaju 2 godine garancije. Pošto je to obično u pitanju jedan ili dva robota, online ponuda se vrlo često i brzo menja. Vaš iRobot

 

maj
2013
Poslušajte kratku izjavu izvršnog direktora i osnivača iRobota o uspešnih 10 godina robotskog usisivača Roomba.

 

Tags