Novosti

Novinky header

iRobot popusti

    Proizvodi
 

novembar
2023
Proleće je stiglo, a to znači da je vreme za osveženje vaše kuće! Dok se priroda budi iz zimskog sna, vaša kuća takođe zaslužuje osveženje. Ali zašto biste se vi mučili sa metlom ili brisačem, sada možete posao prepustiti našim pouzdanim robotima za usisavanje i pranje poda? Proleće je savršeno vreme za promene, a mi vam donosimo neverovatnu prolećnu akciju koja će vaš prostor učiniti blistavim, bez napora. Naši roboti su opremljeni najnovijom tehnologijom kako bi temeljno i efikasno očistili svaki ćošak. Prepustite se tehnološkom čudu i dozvolite svojoj kući da zablista. Prepustite prolećnu čistoću našim robotima!

 

septembar
2023
Usisavanje? Usisavanje i pranje? Upoznajte novu seriju Roomba 2u1 robotskih usisavača i perača podova.

 

juli
2023
U skladu sa inovacijama na koje smo navikli, iRobot sa ponosom predstavlja svoj najnoviji proizvod – Roomba Combo i8 i i8+! Ovaj robot usisavač i Mod dizajniran je za suvo ili kombinovano suvo i mokro čišćenje podova, izbor režima rada je jednostavan, samo zamenite posudu.

 

juni
2023
Roomba je omiljeni kućni uređaj za mnoge ljude širom sveta. Njena praktičnost, efikasnost i autonomija čine je idealnim rešenjem za one koji žele čistu i urednu kuću, ali nemaju vremena ili želje za ručnim usisavanjem. U svetu gde se tehnologija stalno razvija, Roomba je sjajan primer kako inovacija može olakšati naš svakodnevni život. Jer usisavanje više nije dosadno, već zadatak koji prepuštamo pametnim robotima poput Roomba. Zaboravite na Dosadno Usisavanje: Upoznajte Roombu. Usisavanje više neće biti napor, već će se pretvoriti u zabavu. Živi kao čovek.

 

januar
2023
Dragi kupci i ljubitelji čiste i uredne kuće, imamo sjajne vesti za vas! Tilt Robotics d.o.o, ekskluzivni zastupnik iRobot brenda u našem regionu, donosi vam nove i fleksibilne načine plaćanja, kao i specijalne popuste za naše penzionere. Nastavite sa čitanjem da biste saznali više o ovim fantastičnim ponudama robot usisivača i brisača.

 

oktobar
2022
U skladu sa inovativnošću na koju smo navikli, iRobot predstavlja prvi pravi 2-u-1 robotski usisivač za domaćinstvo sa funkcijom vlažnog brisanja i ručicom za podizanje. Novi model, Roomba Combo j7+, ne samo da usisava, već i pere podove, uz dodatnu pažnju da ne navlaži vaš tepih. Opremljen najnovijim operativnim sistemom iRobot OS 7.0, ovaj robotski usisivač iz serije j7 sada može da izbegava više objekata i da se fokusira na čišćenje specifičnih područja. Ovaj sistem takođe omogućava naprednu glasovnu kontrolu i personalizaciju celokupne linije proizvoda.

 

    Proizvodi
 

februar
2022
Poštovani kupci, od ponedeljka, 18. aprila 2022. god. lokal u ulici Vespučijeva 34, Bežanijska kosa radiće po izmenjenom radnom vremenu. Novo radno vreme lokala je od 08:00 - 16:00 časova. Hvala na ukazanom poverenju.

 

septembar
2021
Robotski usisivači treba da očiste vašu kuću tačno kako želite, shvatajući vaše specifične instrukcije i jedinstvene preferencije. iRobot, kao vodeća marka u sektoru kućnih robota, sada s ponosom predstavlja svoju novu seriju Roomba usisivača, seriju j7, na srpskom tržištu. Serija j7 omogućava korisnicima dodatnu kontrolu nad procesom čišćenja pomoću robotskih usisivača, uz nove funkcije pokretane iRobot OS 7, Home Intelligence i PrecisionVision Navigation sistemom za navigaciju.

 

maj
2021
Kako da odaberete prvi robot usisivač prilagođen vašim potrebama? U iRobot ponudi je širok izbor robota za usisavanje i brisanje, pa treba odabrati pravi. Međutim, teško je odlučiti se obzirom na širok asortiman. Prikupili smo osnovne informacije o modelima, koje će vam olakšati izbor.

 

 

april
2019
Ponosno Vas obaveštavamo da je naš novi Roomba® i7 + robotski usisivač osvojio nagradu iF Designe u kategoriji robotskih usisavača 2019!

 

Test Roomba 980

    Proizvodi
 

mart
2019

 

novembar
2017
Bacila sam usisivač zbog nečeg mnogo boljeg, jeste da košta više, ali vredi svaki dinar Da li biste mi verovali kada bih vam rekla da usisavanje uopšte ne mora da bude naporna obaveza?

 

iRobot HOME aplikacija

    Proizvodi
 

mart
2017
Koristite iRobot HOME aplikaciju za podešavanja, konfiguraciju i registraciju vaše Roombe. iRobot Home aplikacija

 

Proverite OUTLET ponudu!

    Predstavljanje
 

decembar
2016
U našoj kompaniji se trudimo da dobijete najbolje za vaš novac. Stoga, proizvodi iz iRobot® asortimana, koji imaju npr. oštećenu ambalažu, nikada ne prodajemo po regularnoj ceni, već po sniženim. Medju diskontovanim proizvodima, takodje možete povremeno naći uzorke izložbenih modela po posebno povoljnim cenama. Ako vam oštećena ambalaža ne smeta, našu ponudu možete pratiti u sekciji OUTLET, gde redovno prodajemo navedene robote. Roboti su potpuno funkcionalni i testirani i imaju 2 godine garancije. Pošto je to obično u pitanju jedan ili dva robota, online ponuda se vrlo često i brzo menja. Vaš iRobot

 

maj
2013
Poslušajte kratku izjavu izvršnog direktora i osnivača iRobota o uspešnih 10 godina robotskog usisivača Roomba.

 

Tags