j7 featuers

Snažno čišćenje, bez napora.

Vodeće sopstvene inovacije, kao što su trostepeno čišćenje, dvostrane četke za više površina, Dirt Detect™ senzori i jedinstvena četka za čišćenje ivica, omogućavaju našim robotima da se nose sa težim neredima i pružaju snažno čišćenje bez podizanja prsta.

Clean base bag comparison

Clean Base® Automatski Sistem za Pražnjenje Nečistoća

Ne morate da dodirujete prašinu i nečistoće do 60 dana kada vaš Roomba® robotski usisivač sa Clean Base® automatskim sistemom za pražnjenje sam isprazni sadržaj u zatvorenu kesu.

i3+ Comparison

Dvostrane gumene četke za više površina

Umesto jedne četke sa čekinjama, Roomba® robotski usisivači koriste dve gumene četke koje zajedno skupljaju dlake kućnih ljubimaca bez zapetljavanja.

Roomba j7

Dirt Detect™ Tehnologija

Oblasti koje zahtevaju najviše čišćenja, kao što su delovi vaše kuće sa velikim prometom, dobijaju posebnu pažnju Roomba® robotskog usisivača zahvaljujući Dirt Detect™ senzorima koji su jedinstveni za iRobot.

Prilagođava se prema vašem životu, promišljeno.

iRobot OS pažljivo uči ritam vaše rutine i nastavlja da uči. Od analiziranja vaših preferencija do sinhronizacije sa drugim pametnim uređajima, naši proizvodi donose nove nivoe inteligencije koji se besprekorno uklapaju u vaš život, tako da možete zaboraviti na čišćenje i fokusirati se na stvari koje su zaista važne.

j7+ iRobot OS overlay

Čišćenje prema objektima

Umesto samo osnovnih podešavanja za čišćenje, roboti sa omogućenom Imprint™ Smart Mapping tehnologijom mogu biti usmereni da čiste specifično mesto, kao što je ispod trpezarijskog stola, koristeći vašu iRobot Home aplikaciju ili glasovnog asistenta*.

m6 with smart map

Čisti Kada Ste Odsutni

Sa iRobot OS-om, možete odabrati da vaš robot počne sa čišćenjem kada napustite kuću i zaustavi se kada se vratite.

j7 detection

Detekcija Objekata

Roomba® j7+ robot koristi PrecisionVision navigaciju da identifikuje i izbegava prepreke kao što su izmet kućnih ljubimaca, punjači, čarape i obuća u realnom vremenu.

j7 with app overlay

Beskrajne mogućnosti, personalizovano.

Čistite tačno onako kako želite pomoću iRobot Home aplikacije pokretane iRobot OS-om. Kreirajte detaljnu mapu vašeg doma sa više nivoa, prilagođene rutine, uživajte u sezonskim sugestijama i intuitivnoj integraciji sa pametnim kućnim uređajima putem aktivacije glasovnog asistenta*, tako da imate prilagođenu kontrolu čišćenja u svojoj ruci.

j7 with dog laying

Sve što vam je važno, pokriveni

Pouzdanost podržana uslugom - to je iRobot obećanje. Pravimo robote koji traju, dizajnirani su sa vama na umu i podržani odzivnim korisničkim servisom. Ako vam ikada zatreba pomoć, stručni agenti za korisničku podršku su dostupni putem telefona ili e-pošte da brzo odgovore na vaša pitanja, tako da možete mirno spavati znajući da ste vi i vaša kuća pokriveni.

past innovations banner

Prethodne inovacije, osnažuju budućnost.

Već preko tri decenije, inovacija je ključni sastojak u svemu što kreiramo. Naša posvećenost napretku pretočena je u dizajniranje i izradu robota koji olakšavaju i obogaćuju svakodnevnicu vas i vaše porodice.

1 Radi sa Google Home i Alexa uređajima. Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci Amazon.com ili njegovih filijala. Google je zaštitni znak Google LLC.