iRobot tehnologija

Investiranjem u robotsku tehnologiju i i izradu boljih robota

Napredni roboti bukvalno žive u našem svetu – u okruženju, oni se kreću i funkcionišu inteligentnije, uz ljude čiji su asistenti, lakše se uključuju i njihova interakcija sa okolinom je efikasnija. IRobot kao vodeći svetski proizvođač robota za kućnu upotrebu razvija najbolje tehnologije u oblasti mapiranja i navigacije, interakcije između ljudi i robota i stvarnih fizičkih rešenja.


Digital MapMapiranje i navigacija

Robot se u velikoj meri fokusira na razvoj mapiranja i tehnologija navigacije, jer nastoji da roboti učini pametnijim, lakšim za upotrebu i pružaju dragocen doprinos uz kontekstu pridruživanja ekosistemu drugih uređaja u vašem domu.

Mape, koje su kreirali i održavaju roboti, su srž naše dugoročne strategije, jer uzimanjem oblika fizičkog ili opipljivog prostora vašeg doma, one pružaju nepogrešivi kontekst prostora. Mape pružaju informacije koje omogućavaju robotima da & nbsp; su pažljivo usmereni i kreću se u svom okruženju i obavljaju važne zadatke.
 
iRobot App phone screen
Korisničko iskustvo i digitalne funkcije
iRobot, između ostalog, ulaže u razvoj komunikacionih interfejsa za naše robote da klijentima pruži bogatu i praktičnu interakciju sa našim proizvodima.

Nastavićemo da obogaćujemo različite načine interakcije klijenata i njihovo iskustvo sa našim proizvodima kroz integraciju i integraciju robota sa povezanim uređajima unutar kuće i sa drugim resursima i uslugama u oblaku.

 
irobot roomba bottomPraktična rešenja

Misija iRobota je da razvije i implementira rešenja u oblasti robotike, koja su vodeća na tržištu u pogledu performansi i pružaju našim klijentima veliku dodatnu vrednost.

Sa stanovišta kupaca, osnovna vrednost naših robota je njihova sposobnost da vešto i efikasno rade. U zavisnosti od performansi iRobota, on nudi & nbsp; najbolje rešenje na tržištu, bilo da se radi o usisivaču, o pranju ili nekom drugom obliku čišćenja.


 
 

 
Smart HomePametni dom -  ekosistem robota sa zajedničkim ciljem

Zamislite dom koji se održava sam po sebi, nalik magiji, on radi upravo ono što treba i predviđa potrebe stanovnika. Takav pametan dom će se zasnivati na ekosistemu povezanih i koordiniranih robota, senzora i uređaja koji će, prilagođavajući se potrebama svakodnevnog ritma života, svojim stanovnicima pružiti visok kvalitet života & ndash; od udobnosti do sigurnosti i efikasnosti. iRobot nastoji izgraditi robotske ekosisteme i informacije za pametne domove.


 
Ovaj proizvod je dodat u korpu
Idi na Korpu