Roomba Combo i5+ (i5572)

Roomba Combo i5+ (i5572)

Details

Na stanju

99 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:

i5 Robotski usisivač i čistač Roomba Combo® i5 je osmišljen za mokro i suvo čišćenje podova - možete ga jednostavno prebaciti iz usisivača za sve vrste podova u čistač + brisač za tvrde površine uz jednostavnu zamenu posude.

Ubacite Roomba Combo® posudu i vaš robot će automatski prepoznati da je vreme za kombinovano čišćenje.

Uštedite više vremena na brizi o čišćenju i više vremena na opuštanju, znajući da imate kontrolu.

Inovativnost koju očekujete od iRobota sada vam omogućava dvostruko čišćenje sa jednim uređajem.

Additional Information

iRobot_Roomba_i8578+

Šta čini Roomba Combo i5+ drugačijom?

PRAZNJENJE SADRŽAJA POSUDE USISIVAČA, DA PRAŽNJENJE MOŽETE OČISTITI IZ VAŠIH MISLI.

Zaboravite na usisavanje tokom više meseci uz sistem automatskog pražnjenja prljavštine Clean Base®, koji omogućava automatsko pražnjenje posude usisivačkog do 60 dana. Zahvaljujući ovom korisnom sistemu održavanja, prašina ostaje van vidnog polja, a vaše ruke čiste.

iRobot 30 godina iskustva u robotici

FOKUSIRAN NA PRRLJAVŠTINU.

Tehnologija Dirt Detect™ omogućava robotskom usisivaču Roomba Combo® i5+ da kada je postavljena posuda za usisavanje, otkrije prljavije površine vašeg prostora, posveti im se i temeljnije ih očisti.

Čisti i onako kako vi želite

VRHUNSKA MOP KRPA ZA PRANJE PODA.

Specijalna mikrovlakna su dizajnirana posebno za mokro brisanje poda - sa petljama slojeva vlakana uvijenim u dvostruko helikoidni uzorak, kako bi se znatno povećala površina krpe dok tesno povezani slojevi vlakana klize po podu.

Roomba i7 trenutku usisa prljavštinu

Čistimo profesionalno.

MOĆNE PERFORMANSE. EFIKASNO ČIŠĆENJE.

Robot usisivač i brisač Roomba Combo® i5+ čisti vašu kuću od prašine i prljavštine sa premium 4-stepenim sistemom čišćenja, koji uključuje usisavanje sa povećanom snagom, četkom za čišćenje ivica i jedinstvenim dvostrukim gumiranim četkama za različite vrste podova, koje se prilagođavaju različitim vrstama podova i izbegavaju zapetljavanje sa dlakama kućnih ljubimaca.

celovito čišćenje sa dvostrukim gumiranim četkama

AMO USISAVANJE ILI USISAVANJE I MOKRO BRISANJE... KONTROLA JE KOD VAS.

Od redovnog dnevnog čišćenja do čišćenja nakon večere - postavite ga samo za usisavanje ili zamenite posudu Roomba Combo® za usisavanje i mokro brisanje tvrdih podova. Sada možete obaviti više posla sa samo jednim uređajem.

Roomba® i7 uči vaše navike čišćenja

SVE ŠTO TREBATE ZA BRISANJE I USISAVANJE.

Robot usisivač i brisač Roomba Combo® i5 koristi višekratno upotrebljive brisače koji se mogu prati i koristiti u najmanje 30 pranja. Takođe, možete menjati mlaznice, filtere i brisače.

pametno čišćenje

NASTAVLJA TAČNO TAMO GDJE JE STAO.

Svaki put završeno čišćenje: ako baterija oslabi, robotski usisivač i brisač Roomba Combo® i5+ automatski se vraća na punjač, dopunjava se i zatim nastavlja sa čišćenjem tamo gdje je stao.

Postaje sve pametniji

iRobot OS (operativni sistem) pruža više mogućnosti.

PODRŽAN SA iROBOT OS.

Kada izaberete iRobot, izaberete inovativne proizvode podržane moćnim operativnim sistemom. iRobot OS povezuje vaše proizvode sa aplikacijom iRobot Home, koja vam nudi prilagođeno čišćenje i automatski ažurira softver kada su dostupne nove funkcije.

iRobot privatnost

VIDLJIVA ČISTOĆA. ČIŠĆENJE BEZ NAPORA.

Uživajte u uređenom prostoru koji vaš robotski usisivač i brisač Roomba Combo® i5+, podržan tehnologijom Imprint® Smart kartiranja, održava. Napravljen je da se prilagodi vašem domu i rasporedu - mapira, uči i prilagođava.

iRobot servis za usisivače

30 GODINA STRUČNOG ZNANJA O ROBOTICI.

iRobot ima više od 30 godina stručnog znanja i inovacija u robotici, sa više od 40 miliona prodatih robot uređaja za domaćinstvo širom sveta. iRobot obećava pouzdanost koju podržava odzivna servisna podrška. Ako ikada budete trebali pomoć, olakšavamo vam to sa posebno obučenim savetnicima za korisnike koji su vam na raspolaganju telefonom ili e-poštom.