Roomba Combo i5 (i5172)

Roomba Combo i5 (i5172)

Details

Na stanju

64 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:

Robot usisivač i brisač Roomba Combo® i5 dizajniran je za mokro i suvo čišćenje podova – možete ga prebaciti iz usisivača za sve vrste podova u usisivač i brisač za tvrde podove jednostavnom zamenom posude.

Ubacite posudu Roomba Combo® i vaš robot će automatski detektovati da je vreme za kombinovano čišćenje.

Provedite manje vremena brinući o čišćenju i više vremena opuštajući se, znajući da imate kontrolu.

Inovativnost koju očekujete od iRobota vam sada omogućava dvostruko čišćenje sa jednim uređajem.

Additional Information

visoko-efikasna-krpa-za-mocno-brisanje

Zašto je Roomba Combo i5 poseban?

VISOKO EFIKASNA KRPA ZA MOĆNO BRISANJE.

Posebna mikrovlakna su dizajnirana specijalno za moćno brisanje podova. Vlakna su upletena u dvostruku heliksnu strukturu, što drastično povećava površinu krpe dok klizi po podu.

fokus-na-prljavstinu

FOKUS NA PRLJAVŠTINU.

Tehnologija Dirt Detect omogućava Roomba Combo i5 robotskom usisivaču da detektuje prljavije delove vaše kuće i još temeljnije ih očisti.

moćna-sposobnost-efikasno-čišćenje

Čistimo profesionalno.

MOĆNA SPOSOBNOST. EFIKASNO ČIŠĆENJE.

Robotski usisivač i perač Roomba Combo® i5 čisti vaš prostor od prašine i prljavštine sa premium četvorostepenim sistemom, koji uključuje usisavanje sa povećanom snagom, četku za čišćenje ivica i jedinstvene dvostruke gumene Antistatic četke za sve vrste podova, koje se prilagođavaju po visini različitim vrstama podova kako bi uvek ostale u kontaktu sa podlogom i zahvaljujući Antistatic gumenom sloju izbegavaju zapetljavanje sa kosom i dlakom kućnih ljubimaca.

samo-usisavanje-ili-usisavanje-i-mocno-brisanje

SAMO USISAVANJE ILI USISAVANJE I MOĆNO BRISANJE... IZBOR JE VAŠ.

Od rutinskog dnevnog čišćenja do čišćenja posle večere - podesite ga samo za usisavanje ili sa posudom Roomba Combo za usisavanje i moćno brisanje tvrdih podova. Sada možete obaviti više poslova sa samo jednim uređajem.

sve-potrebno-za-brisanje-i-usisavanje

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA BRISANJE I USISAVANJE.

Robotski usisivač i perač tvrdih podova Roomba Combo i5 koristi perive krpice za višekratnu upotrebu, koje su upotrebljive najmanje 30 pranja. Takođe možete menjati nastavke, filtere i krpice.

nastavlja-gde-je-stao

NASTAVLJA TAČNO GDE JE STAO.

Svaki put završeno čišćenje: ako baterija oslabi, robotski usisivač i perač Roomba Combo i5 se automatski vraća na punjač, napuni se tačno koliko mu je potrebno da završi i zatim nastavi sa čišćenjem tamo gde je stao.

postaje-sve-pametniji

iRobot OS (operativni sistem) vam nudi više.

PODRŠKA ZA IROBOT OS.

Kada izaberete iRobot, birate inovativne proizvode podržane snažnim operativnim sistemom. iRobot OS povezuje vaše uređaje sa iRobot Home aplikacijom, koja vam nudi personalizovano čišćenje i automatski ažurira softver kada su nove funkcije dostupne.

cisti-sobe-kada-zelite-gde-zelite

ČISTI SOBE, KADA ŽELITE, GDE ŽELITE.

Čistite kad god želite, gde god želite, sa vašim robotskim usisivačem i peračem Roomba Combo i5, koji pokreće tehnologija Imprint Smart mapiranje. Dizajniran je da se prilagodi vašoj kući i rasporedu - mapira, uči i prilagođava se.

cisti-tamo-gde-mu-narucite-da-cisti

IROBOT OS NUDI VIŠE LIČNO PERSONALIZOVANIH PREDLOGA NEGO BILO KOJI DRUGI ROBOT ZA ČIŠĆENJE.

Prilagodite čišćenje svom rasporedu sa više ličnih predloga nego bilo koji drugi robotski uređaj. iRobot OS uči vaše navike i nudi vam predloge koji se savršeno uklapaju u vaš stil života - tako da se možete vratiti u čist prostor bez da ste i videli proces čišćenja.

brinemo-za-vas

Brinemo za vas.

SPREČITE NENAMERNO POKRETANJE SA FUNKCIJOM ZAKLJUČAVANJA ZA DECU I KUĆNE LJUBIMCE.

Funkcija zaključavanja za decu i kućne ljubimce vam omogućava da onemogućite dugme CLEAN (POČNI) na vašem robotu, tako da ostane na punjaču ili nastavi sa čišćenjem u slučaju da je na punjaču tokom usisavanja, čak i ako se dugme slučajno pritisne. Omogućite ili onemogućite funkciju zaključavanja za decu i kućne ljubimce u iRobot Home aplikaciji.