iRobot lansira Roomba Combo j7+: Revolucionarni 2-u-1 robotski pomagač koji usisava i pere podove

oktobar
2022
 
 
    Proizvodi
 

U skladu sa inovativnošću na koju smo navikli, iRobot predstavlja prvi pravi 2-u-1 robotski usisivač za domaćinstvo sa funkcijom vlažnog brisanja i ručicom za podizanje. Novi model, Roomba Combo j7+, ne samo da usisava, već i pere podove, uz dodatnu pažnju da ne navlaži vaš tepih. Opremljen najnovijim operativnim sistemom iRobot OS 7.0, ovaj robotski usisivač iz serije j7 sada može da izbegava više objekata i da se fokusira na čišćenje specifičnih područja. Ovaj sistem takođe omogućava naprednu glasovnu kontrolu i personalizaciju celokupne linije proizvoda.Najnapredniji robot 2-u-1 usisivač i brisač
Roomba Combo j7+ je najnapredniji robotski 2-u-1 usisivač i perač na svetu. Dizajniran za kuće sa raznovrsnim vrstama podova u kojima se izmenjuju tepisi, prostirke i čvrsti podovi, za one koji žele usisivač koji takođe pere pod. Roomba Combo j7+ se ističe od ostalih 2-u-1 robota po tome što usisava i pere istovremeno, štedi vaše vreme dok vaš pod ostaje čist i svež.
Napredni operativni sistem iRobot OS 7.0 takođe predstavlja nove funkcije i digitalna iskustva koja poboljšavaju inteligenciju i personalizaciju, pružajući još relevantnija ažuriranja za vlasnike kućnih ljubimaca, zaposlene porodice i one koji traže veću kontrolu nad načinom čišćenja. 

Uz Roomba Combo j7+ možete zaboraviti na usisavanje mesecima
Upotreba Roomba Combo j7+ modela je izuzetno jednostavna. Robot detektuje kada je krpa pričvršćena i kada je rezervoar sa sredstvom za čišćenje pun, pa automatski prelazi u režim pranja. Drugi 2-u-1 modeli zahtevaju ručno postavljanje krpe za pranje podova nakon usisavanja, što zahteva dodatni rad i vreme. S Roomba Combo j7+, krpa za brisanje je već pričvršćena i spremna za korišćenje.
Za usisavanje, Roomba takođe dolazi sa Clean Base sistemom za automatsko pražnjenje prljavštine, tako da ne morate razmišljati o usisavanju mesecima. Baza sadrži kesu koja omogućava da Roomba Combo j7+ isprazni sav sakupljeni otpad i prljavštinu u zatvorenu kesu koju nije potrebno menjati do 60 dana.

Prilagođava se vašoj dnevnoj rutini
Operativni sistem Roomba Combo j7+ nudi vrhunsko i prilagođeno iskustvo za sve korisnike, uključujući vlasnike kućnih ljubimaca, zaposlene porodice i svakoga ko traži veću kontrolu nad načinom čišćenja. Korisnici sada mogu narediti Roombi da preskoči sobu tokom čišćenja kako bi izbegli neželjene prekide. Jednostavno pritisnite dugme "Ignore" u aplikaciji iRobot Home ili koristite glasovnu komandu preko Alexe da biste naterali robota da preskoči sobu ili prostor koji trenutno čisti i pređe u sledeću sobu, omogućujući korisniku da nastavi svoj dan bez prekida.

Neka vaši podovi budu čisti, a vaši podaci sigurni
iRobot proizvodi su usklađeni sa angažovanjem kompanije za potpunu privatnost korisnika i sigurnost podataka. Svi podaci se čuvaju sigurno od početka do kraja, uključujući više nivoa zaštite putem robota, cloud-a i poslovnih aplikacija. iRobot postupa sa korisničkim podacima prema najvišim standardima zaštite privatnosti i zaslužio je globalno priznato TRUSTe Certified Privacy Seal.
Korisnici mogu ažurirati svoje postavke u aplikaciji u bilo kom trenutku i odrediti kojim informacijama iRobot može pristupiti. iRobot ne prodaje i neće prodavati korisničke podatke.

Naša ponuda obuhvata i model bez baze za automatsko pražnjenje Roomba Combo j7

Roomba Combo modele možete kupiti online u našoj web prodavnici robot usisivača, ili u većim prodavnicama tehnike, pogledajte sva iRobot prodajna mesta robot usisivača

 

Tags