Roomba Combo j7+ (c7558)

Roomba Combo j7+ (c7558)

Details

Na stanju

154 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Roomba_j7+_Combo

Predstavljamo Roomba® j7+ Combo robota, rešenje za usisavanje i brisanje podova kao nikada ranije. Za razliku od standardnog 2 u 1 Kombinovanog robota, dodatak za mokro krpu se podiže na vrh robota, potpuno sprečavajući da mokra prljavština sa krpe ostane na tepisima. Na tvrdim podovima usisava i čisti u isto vreme, tako da su vaši podovi sjajni i čisti svaki dan.

TO JE NOV NAČIN ČIŠČENJA.
Predstavljamo Roomba® j7+ Combo, robot za usisavanje i čišćenje bez upotrebe ruku i jedini robot na svetu sa krpom koja se potpuno podiže kada je na tepihu.

SVE OVO RADI SAM PA ZATO NE MORATE NIŠTA DA RADITE.
Njegove napredne tehnologije usisavanja i brisanja neprimetno prelaze sa tvrdih podova na tepihe. Neka Roomba® j7+ Combo obavi posao i očisti sve što vam treba.

MOĆNO USISAVANJE.
Četka za brisanje ivica, dvostruka gumena četka za različite površine i Pover Lifting sistemi se kombinuju kako bi se osiguralo da su i vaši tepisi čisti svaki dan.

ON TAČNO ZNA KOJE STVARI DA IZBEGAVA.
Napravljen je sa Precision Vision navigacijom koja detektuje i izbegava prepreke kao što su: odeća, obuća, peškiri, pa čak i kućni ljubimci.

OTKRIVA PRLJAVIJA PODRUČJA KOJA ZAHTEVAJU VIŠE ČIŠĆENJA.
Kada robot naiđe na prljavije oblasti u vašem prostoru zahvaljujući tehnologiji Dirt Detect®, robot automatski temeljnije čisti više zaprljane delove.

OMOGUĆAVA VAM IZBOR VAŠIH OMILJENA BRENDOVA ZA BRISANJE.
Zašto imati samo jedno rešenje za čišćenje? Sa Roomba® j7+ Combo, možete birati između mnogih brendova za brisanje podova koja mirišu baš onako kako želite.

SAMO MU KAŽI ŠTA DA RADI.
Možete ga povezati sa Aleksom i reći „Aleksa, reci Roomba® j7+ Combo da čisti ispod stola.“ Zatim gledajte kako vas sluša. Takođe radi sa drugim glasovnim asistentima.


* Radi sa Aleksa, Siri i Google glasovnim asistentom. Aleksa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC. Siri je registrovani zaštitni znak kompanije Apple, Inc., registrovan u SAD i drugim zemljama i regionima.

Additional Information

iRobot®_Roomba_Combo™_R1118

Krpa koja održava tepih suvim.

Krpa koja detektuje kada se bilo koji tepih približava, a zatim se automatski podiže na vrh robota tako da robot može da pređe na usisavanje tepiha u jednoj akciji. Ovo osigurava da se krpa uvek drži dalje od tepiha i tako tepih ostane suv i spreman za usisavanje.

30_godina_iskustva_u_robotici

On zna šta da čisti, a šta da izbegava.

Stvorili smo ga da bude inteligentan. Precision Vision navigacioni sistem tačno identifikuje šta je ispred njega i onda se ponaša u skladu sa tim. Kada otkrije objekte kao što su kanapi, čarape, pa čak i potencijalne opasnosti od kućnih ljubimaca, povlači se. Kada otkrije prljavštinu, prašinu i dlaku kućnih ljubimaca, zna kako da počne sa čišćenjem.

dve_metode_usisavanja

Zvanično obećanje za vlasnike kućnih ljubimaca (Pet Owner Official Promise – P. O. O. P.)

Ne morate da brinete o nesrećama sa kućnim ljubimcima, jer Roomba j7+ Combo dolazi sa našim obećanjem zvaničnog vlasnika kućnih ljubimaca (P.O.O.P.): Izbeći ćemo nered sa kućnim ljubimcima ili besplatno zameniti vašeg robota.

*Ponuda važi godinu dana od dana kupovine i obuhvata samo zamenski proizvod. Primjenjuje se samo na čvrsti izmet mački ili pasa. Za dodatne uslove garancije - pogledajte https://www.irobot.com/legal/terms-and-conditions#promise za sve detalje.

sveži_podovi_svaki_dan

To je napredniji robot "sve u jednom".

Četvorostepeno čišćenje kombinuje našu četku za čišćenje ivica, gumene četke sa više površina, snažno usisavanje i prvoklasno mokro čišćenje podova. Na tvrdim podovima, robot istovremeno briše i usisava, a na tepisima bezbedno podiže krpicu sa vašeg tepiha i nastavlja snažno usisavanje.

sezona_alergija

Sve ovo radi bez da morate ništa da uradite.

Njegove napredne tehnologije usisavanja i brisanja neprimetno prelaze sa tvrdih podova na tepihe. Neka Roomba® j7+ Combo obavi posao i sve očisti.

Roomba Combo™ robotski usisivač i mašina za pranje sudova

Detektuje oblasti gde je pod posebno prljav.

Neki delovi vašeg poda postaju prljaviji od drugih, kao što su hodnici, prolazi i još mnogo toga. Zato smo razvili napredne senzore Dirt Detect® koji identifikuju oblasti kojima je potrebno dodatno čišćenje. Onda Roomba® j7+ Combo počinje da radi, primenjujući idealan nivo čišćenja da bi posao obavio.

Inteligentna navigacija

Očisti za vama i za sobom

Prljavštine i prašine više nema, jer se Roomba® usisivač prazni u Clean Base® kesu za automatsko uklanjanje prljavštine sa AllergenLock™ kesama koje zadržavaju 99% polena i buđi. To znači da prilikom pražnjenja nema oblaka prašine. Jednostavno bacite iskorišćenu kesu u smeće i ubacite novu kesu u bazu - čisto i jednostavno.

Inteligentna navigacija

Čisti određene lokacije na komandu.

Nijedan drugi robot ne može biti tako precizno orijentisan u prostoru. Koristite aplikaciju ili svog glasovnog asistenta da mu kažete da čisti pod pored mašine za pranje sudova, toaleta, rerne/šporeta, ispod trpezarijskog stola, čak i posude za kućne ljubimce i kutije za otpatke.

Roomba Combo servis

Roomba® j7+ Combo vas takođe obaveštava o čišćenje.

Zahvaljujući Precision Vision navigaciji, poslaće vam fotografiju objekta na koji naiđe kako biste mogli da vidite šta vidi i šta čisti.

Inteligentna_navigacija

Nove funkcije se dodaju automatski.

iRobot OS se potpuno sam ažurira, tako da je vaš Roomba® j7+ Combo robot opremljen najnovijim funkcijama i novim mogućnostima u realnom vremenu.

Roomba_Combo_servis

Samo mu reci šta da radi.

Uparite ga sa Aleksa ili Google Assistentom i izgovorite komande poput „Recite Roombi® j7+ Combo da čisti ispod stola.“ Zatim robot prelazi u akciju čišćenja.

*Radi sa Aleksa, Siri i Google glasovnim asistentima. Aleksa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC. Siri je registrovani zaštitni znak kompanije Apple, Inc., registrovan u SAD i drugim zemljama i regionima.