Roomba Combo j7+ (c7558)

Roomba Combo j7+ (c7558)

Details

Na stanju

144 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Roomba_j7+_Combo

Predstavljamo Roomba® j7+ Combo robota, rešenje za usisavanje i brisanje podova kao nikada ranije. Za razliku od standardnog 2 u 1 Kombinovanog robota, dodatak za mokro krpu se podiže na vrh robota, potpuno sprečavajući da mokra prljavština sa krpe ostane na tepisima. Na tvrdim podovima usisava i čisti u isto vreme, tako da su vaši podovi sjajni i čisti svaki dan.

TO JE NOV NAČIN ČIŠČENJA.
Predstavljamo Roomba® j7+ Combo, robot za usisavanje i čišćenje bez upotrebe ruku i jedini robot na svetu sa krpom koja se potpuno podiže kada je na tepihu.

SVE OVO RADI SAM PA ZATO NE MORATE NIŠTA DA RADITE.
Njegove napredne tehnologije usisavanja i brisanja neprimetno prelaze sa tvrdih podova na tepihe. Neka Roomba® j7+ Combo obavi posao i očisti sve što vam treba.

MOĆNO USISAVANJE.
Četka za brisanje ivica, dvostruka gumena četka za različite površine i Pover Lifting sistemi se kombinuju kako bi se osiguralo da su i vaši tepisi čisti svaki dan.

ON TAČNO ZNA KOJE STVARI DA IZBEGAVA.
Napravljen je sa Precision Vision navigacijom koja detektuje i izbegava prepreke kao što su: odeća, obuća, peškiri, pa čak i kućni ljubimci.

OTKRIVA PRLJAVIJA PODRUČJA KOJA ZAHTEVAJU VIŠE ČIŠĆENJA.
Kada robot naiđe na prljavije oblasti u vašem prostoru zahvaljujući tehnologiji Dirt Detect®, robot automatski temeljnije čisti više zaprljane delove.

OMOGUĆAVA VAM IZBOR VAŠIH OMILJENA BRENDOVA ZA BRISANJE.
Zašto imati samo jedno rešenje za čišćenje? Sa Roomba® j7+ Combo, možete birati između mnogih brendova za brisanje podova koja mirišu baš onako kako želite.

SAMO MU KAŽI ŠTA DA RADI.
Možete ga povezati sa Aleksom i reći „Aleksa, reci Roomba® j7+ Combo da čisti ispod stola.“ Zatim gledajte kako vas sluša. Takođe radi sa drugim glasovnim asistentima.


* Radi sa Aleksa, Siri i Google glasovnim asistentom. Aleksa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC. Siri je registrovani zaštitni znak kompanije Apple, Inc., registrovan u SAD i drugim zemljama i regionima.

Additional Information

iRobot®_Roomba_Combo™_R1118

Krpa koja održava tepih suvim.

Krpa koja detektuje kada se bilo koji tepih približava, a zatim se automatski podiže na vrh robota tako da robot može da pređe na usisavanje tepiha u jednoj akciji. Ovo osigurava da se krpa uvek drži dalje od tepiha i tako tepih ostane suv i spreman za usisavanje.

30_godina_iskustva_u_robotici

On zna šta da čisti, a šta da izbegava.

Stvorili smo ga da bude inteligentan. Precision Vision navigacioni sistem tačno identifikuje šta je ispred njega i onda se ponaša u skladu sa tim. Kada otkrije objekte kao što su kanapi, čarape, pa čak i potencijalne opasnosti od kućnih ljubimaca, povlači se. Kada otkrije prljavštinu, prašinu i dlaku kućnih ljubimaca, zna kako da počne sa čišćenjem.

dve_metode_usisavanja

Zvanično obećanje za vlasnike kućnih ljubimaca (Pet Owner Official Promise – P. O. O. P.)

Ne morate da brinete o nesrećama sa kućnim ljubimcima, jer Roomba j7+ Combo dolazi sa našim obećanjem zvaničnog vlasnika kućnih ljubimaca (P.O.O.P.): Izbeći ćemo nered sa kućnim ljubimcima ili besplatno zameniti vašeg robota.

*Ponuda važi godinu dana od dana kupovine i obuhvata samo zamenski proizvod. Primjenjuje se samo na čvrsti izmet mački ili pasa. Za dodatne uslove garancije - pogledajte https://www.irobot.com/legal/terms-and-conditions#promise za sve detalje.

sveži_podovi_svaki_dan

To je napredniji robot "sve u jednom".

Četvorostepeno čišćenje kombinuje našu četku za čišćenje ivica, gumene četke sa više površina, snažno usisavanje i prvoklasno mokro čišćenje podova. Na tvrdim podovima, robot istovremeno briše i usisava, a na tepisima bezbedno podiže krpicu sa vašeg tepiha i nastavlja snažno usisavanje.

sezona_alergija

Sve ovo radi bez da morate ništa da uradite.

Njegove napredne tehnologije usisavanja i brisanja neprimetno prelaze sa tvrdih podova na tepihe. Neka Roomba® j7+ Combo obavi posao i sve očisti.

Roomba Combo™ robotski usisivač i mašina za pranje sudova

Detektuje oblasti gde je pod posebno prljav.

Neki delovi vašeg poda postaju prljaviji od drugih, kao što su hodnici, prolazi i još mnogo toga. Zato smo razvili napredne senzore Dirt Detect® koji identifikuju oblasti kojima je potrebno dodatno čišćenje. Onda Roomba® j7+ Combo počinje da radi, primenjujući idealan nivo čišćenja da bi posao obavio.

Inteligentna navigacija

Očisti za vama i za sobom

Prljavštine i prašine više nema, jer se Roomba® usisivač prazni u Clean Base® kesu za automatsko uklanjanje prljavštine sa AllergenLock™ kesama koje zadržavaju 99% polena i buđi. To znači da prilikom pražnjenja nema oblaka prašine. Jednostavno bacite iskorišćenu kesu u smeće i ubacite novu kesu u bazu - čisto i jednostavno.

Inteligentna navigacija

Takođe čisti određenije lokacije na komandu.

Nijedan drugi robot ne može biti tako precizno orijentisan po prostoriji. Koristite aplikaciju ili svog glasovnog asistenta da mu kažete da čisti pod pored mašine za pranje sudova, toaleta, rerne/šporeta, ispod trpezarijskog stola, čak i posude za kućne ljubimce i kutije za otpatke.

Roomba Combo servis

Roomba® j7+ Combo vas takođe obaveštava o čišćenje.

Zahvaljujući Precision Vision navigaciji, poslaće vam fotografiju objekta na koji naiđe kako biste mogli da vidite šta vidi i šta čisti.

Inteligentna_navigacija

Nove funkcije se dodaju automatski.

iRobot OS se potpuno sam ažurira, tako da je vaš Roomba® j7+ Combo robot opremljen najnovijim funkcijama i novim mogućnostima u realnom vremenu.

Roomba_Combo_servis

Samo mu reci šta da radi.

Uparite ga sa Aleksa ili Google Assistentom i izgovorite komande poput „Recite Roombi® j7+ Combo da čisti ispod stola.“ Zatim robot prelazi u akciju čišćenja.

*Radi sa Aleksa, Siri i Google glasovnim asistentima. Aleksa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC. Siri je registrovani zaštitni znak kompanije Apple, Inc., registrovan u SAD i drugim zemljama i regionima.