Roomba Combo j7 (c7158)

Roomba Combo j7 (c7158)

Details

Na stanju

99 990,00 RSD 124 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Roomba-j7-Combo

Predstavljamo Roomba® j7 Combo robota, rešenje za usisavanje i brisanje podova kao nikada ranije. Za razliku od drugih robota, dodatak za mokro brisanje se podiže do vrha robota, potpuno sprečavajući mokri nered na tepisima. Na tvrdim podovima usisava i čisti u isto vreme, tako da su vaši podovi sjajni i čisti svaki dan.

TO JE NOV NAČIN ČIŠĆENJA.
Predstavljamo Roomba® j7 Combo, robot za usisavanje i čišćenje bez upotrebe ruku i jedini sa krpom koja se potpuno podiže kada je na tepihu.

SVE OVO RADI TAKO DA NE MORATE NIŠTA DA RADITE.
Njegove napredne tehnologije usisavanja i brisanja neprimetno prelaze sa tvrdih podova na tepihe. Neka Roomba® j7 Combo obavi posao i očisti sve što vam treba.

MOĆNO USISAVANJE.
Četka za brisanje ivica, dvostruka gumena četka za različite površine i Power Lifting sistem se kombinuju kako bi se osiguralo da su i vaši tepisi čisti svaki dan.

ON TAČNO ZNA KOJE STVARI DA IZBEGAVA.
Napravljen je sa Precision Vision navigacijom da detektuje i izbegava prepreke kao što su: odeća, obuća, peškiri, pa čak i kućni ljubimci.

OTKRIVA PRLJAVIJA PODRUČJA KOJA TREBAJU VIŠE ČIŠĆENJA.
Kada njegova tehnologija Dirt Detect® naiđe na prljavije oblasti u vašem domu, robot automatski naređuje da se temeljnije očiste.

OMOGUĆAVA VAM DA ODABIRATE VAŠA OMILJENA REŠENJA ZA BRISANJE.
Zašto imate samo jedno rešenje za čišćenje? Sa Roomba® j7 Combo, možete birati između mnogih brendova rešenja za čišćenje koja mirišu baš onako kako želite.

SAMO MU KAŽI ŠTA DA RADI.
Možete ga povezati sa Aleksom i reći „Aleksa, reci Roomba® j7 Combo da čisti ispod stola.“ Zatim gledajte kako vas sluša. Takođe radi sa drugim glasovnim asistentima.


*Radi sa Aleksa, Siri i Google glasovnim asistentima. Aleksa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC. Siri je registrovani zaštitni znak kompanije Apple, Inc., registrovan u SAD i drugim zemljama i regionima.

Additional Information

iRobot®_Roomba_Combo™_j7_c7158

Krpa koja održava tepih suvim

Krpa koja detektuje kada se bilo koji tepih približava, a zatim se automatski podiže na vrh robota tako da robot može da pređe na usisavanje tepiha u jednoj akciji. Ovo osigurava da se krpa uvek drži dalje od tepiha tako da ostane suva i spremna za usisavanje.

30_godina_iskustva_u_robotici

On zna šta da čisti, a šta da izbegava.

Stvorili smo ga da bude inteligentan. Precision Vision navigacioni sistem tačno identifikuje šta je ispred njega i onda se ponaša u skladu sa tim. Kada otkrije objekte kao što su kanapi, čarape, pa čak i potencijalne opasnosti od kućnih ljubimaca, robot se povlači. Kada otkrije prljavštinu, prašinu i dlaku kućnih ljubimaca, zna kako da počne sa čišćenjem.

dve_metode_usisavanja

Zvanično obećanje za vlasnike kućnih ljubimaca (Pet Owner Official Promise – P. O. O. P.)

Ne morate da brinete o nesrećama sa kućnim ljubimcima, jer Roomba j7 Combo dolazi sa našim obećanjem zvaničnog vlasnika kućnih ljubimaca (P.O.O.P.): Izbeći ćemo nered sa kućnim ljubimcima ili besplatno zameniti vašeg robota.

*Ponuda važi godinu dana od dana kupovine i obuhvata samo zamenski proizvod. Primjenjuje se samo za čvrst izmet od mačke ili psa. Za dodatne uslove garancije pogledajte https://www.irobot.com/legal/terms-and-conditions#promise za sve detalje.

sveži_podovi_svaki_dan

To je napredniji robot "sve u jednom".

Četvorostepeno čišćenje kombinuje našu četku za čišćenje ivica, gumene četke sa više površina, snažno usisavanje i prvoklasno mokro čišćenje podova. Na tvrdim podovima, robot istovremeno briše i usisava, a na tepisima bezbedno podiže tkaninu sa vašeg tepiha i nastavlja snažno usisavanje.

sezona_alergija

Sve ovo radi bez da morate ništa da uradite.

Njegove napredne tehnologije usisavanja i brisanja neprimetno prelaze sa tvrdih podova na tepihe. Neka Roomba® j7 Combo obavi posao i sve očisti.

Roomba_Combo™_robotski_usisivac_i_brisac

Detektuje oblasti poda koje su posebno prljave.

Neki delovi vaše kuće postaju prljaviji od drugih, kao što su hodnici, prolazi i još mnogo toga. Zato smo razvili napredne senzore Dirt Detect® koji identifikuju oblasti kojima je potrebno intezivnije čišćenje. Kada Roomba® j7 Combo radi, robot primećuje zaprljanije delove kako bi ih dodatno očistio.

Inteligentna navigacija

Čisti određenije lokacije na komandu.

Nijedan drugi robot ne može biti tako precizno orijentisan po prostoriji. Koristite aplikaciju ili svog glasovnog asistenta da mu kažete da čisti pod pored mašine za pranje sudova, toaleta, rerne/šporeta, ispod trpezarijskog stola, čak i oko posude za kućne ljubimce ili kante za otpatke.

Roomba Combo servis

Roomba® j7 Combo vas obvešča tudi o tem.

Zahvaljujući Precision Vision navigaciji, robot će vam fotografiju objekta na koji naiđe kako biste mogli da vidite šta robot vidi i šta čisti omogućavajući vam potpunu kontrolu koje predmete robot treba da zaobilazi.

Inteligentna navigacija

Nove funkcije se dodaju automatski.

iRobot OS se potpuno sam ažurira, tako da je vaš Roomba® j7 Combo opremljen najnovijim funkcijama i novim mogućnostima u realnom vremenu.

Roomba Combo servis

Samo mu reci šta da radi.

Uparite ga sa Aleksa ili Google Assistant-om i izgovorite komande poput „Recite Roombi® j7 Combo da čisti ispod stola.“ Zatim robot prelazi u akciju čišćenja.

*Radi sa Aleksa, Siri i Google glasovnim asistentima. Aleksa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC. Siri je registrovani zaštitni znak kompanije Apple, Inc., registrovan u SAD i drugim zemljama i regionima.