Predstavljamo Najnoviji Usisavač i Mop (2u1): serija Roomba Combo i8/i8+

juli
2023
 
 
    Proizvodi
 

U skladu sa inovacijama na koje smo navikli, iRobot sa ponosom predstavlja svoj najnoviji proizvod – Roomba Combo i8 i i8+! Ovaj robot usisavač i Mop dizajniran je za suvo ili kombinovano suvo i mokro čišćenje podova, izbor režima rada je jednostavan, samo zamenite posudu.

Zavisno od toga koji Roomba Combo rezervoar ubacite, vaš robot će automatski prepoznati da li je vreme za usisavanje ili kombinovano usisavanje i brisanje podova. Roomba Combo i8 ne samo da ima 10 puta veću snagu usisavanja u poređenju sa Roomba serijom 600, već i naprednu inteligenciju koju omogućava operativni sistem iRobot OS. Ovaj sistem uči vaš dom i prilagođava se vašim rutinama, pružajući vam potpuno personalizovano iskustvo čišćenja.

Ključne funkcije

  • Mikrofiber Krpice za višekratnu upotrebu koje se mogu prati
  • Bočna četka za čišćenje zidova i uglova
  • Automatska glava za čišćenje podesiva po visini
  • Dvostruki gumirani valjci za sve vrste površina
  • Visoko efikasni filteri koji zadržavaju do 99% prašine

Samo Roomba ima dvostruke valjke koje se nalaze na prilagodljivoj glavi a koja osigurava da četke uvek prijanjaju uz podlogu, osiguravajući tako visoku efikasnost čišćenja, Mikrofiber krpica sa duplo isprepletanim vlaknima osiguraće da se podovi sijaju. Robot ne diže prašinu prilikom rada, dok će u kombinaciji sa visokoefikasnim HEPA 13 filterom zadržati alergene, plesni i sitnu prašinu i omogućiće zdraviji vazduh i manje prašine po nameštaju.Pametniji način čišćenja: Za inteligentno čišćenje koje pokreće operativni sistem iRobot OS, Roomba Combo i8 koristi Imprint® tehnologiju mapiranja prostora. Možete započeti čišćenje putem iRobot Home aplikacije ili jednostavnom komandom svom glasovnom asistentu. Takođe možete postaviti "Zone bez pranja" da izbegnete određene oblasti, na primer tepihe. Svoj Roomba Combo i8 možete poslati i  da očisti samo određenu zonu u prostoriji, na primer ispod stola ili mu možete zabraniti da usisa određeni deo, na primer gde su posude vaših kućnih ljubimaca.


Pogledajte video o modelu Roomba Combo i8+

Nicolas Meurger, potpredsednik prodaje iRobota izjavio je: “Roomba Combo serije i8 predstavlja proširenje naše linije Combo robota za usisavanje i pranje. Znamo da su potrebe svakog potrošača jedinstvene. Roomba Combo i8+ nudi im robot usisavač i mop sa visokim učinkom čišćenja, vrednošću i personalizacijom koja vam omogućava da čistite kada, gde i kako želite.”

Roomba Combo i8 je dostupan u našoj iRobot prodavnici, kao i Roomba Combo i8+ koja sadrži dodatnu bazu za automatsko pražnjenje posude, pa tako ne morate misliti o usisavanju mesecima.
 
Roombe se može kupiti i u svim većim prodavnicama tehnike, kao i u online prodavnicama. Za više informacija posetite Gde kupiti iRobot Roomba usisivač.

 

 

Tags