Roomba Combo i8

Roomba Combo i8

Details

Na stanju

54 990,00 RSD 79 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:

Bilo da samo treba da usisate ili obrišete pod, robot usisivač i brisač Roomba Combo™ i8 može da uradi jedno ili oba. Od smrvljenih krekera do svakodnevnih otisaka cipela, ovaj robot može sve to da podnese. Jednostavno zamenite posudu za Roomba Combo™ i biće podešen samo da usisava ili da usisava i briše tvrde podove.

ČETIRI FAZE ČIŠĆENJA
Naš moćan, ali jednostavan sistem za čišćenje uklanja svu prašinu, čisti u uglovima, čisti sve vrste podova, pa čak i pere tvrde podove za visoki sjaj.

USISIVA I BRIŠE TVRDE PODOVE ISTOVREMENO
Jednostavnom promenom posude kod Roomba Combo™, vaš robotski usisivač sa vrhunskom tehnologijom Imprint® Smart mapiranja trenutno postaje usisivač i brisač tvrdih podova.

OČISTITE SVOJ PROSTOR EFIKASNIJE
Robotski usisivač i brisač Roomba Combo™ i8 može obrisati do 55m² sa jednim punim rezervoarom koji sadrži 210ml vode ili vašu omiljenu kompatibilnu tečnost za čišćenje.

POKRENUT JE OPERATIVNIM SISTEMOM iROBOT
Kada izaberete iRobot, birate inovativan proizvod podržan moćnim operativnim sistemom koji automatski ažurira softver kada je dostupan.

„Roomba, čisto ispod kuhinjskog stola“
Radi sa glasovnim asistentima Aleksa, Google i Siri, tako da možete lako da kažete svom pomoćniku šta želite od Roomba* robota.

* Aleksa i svi povezani logotipi su zaštitni znakovi Amazon.com, Inc. ili njegovih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google LLC. Siri je zaštitni znak kompanije Apple.

iROBOT KUĆNA APLIKACIJA I KONTROLA VITALNIH DELOVA ROBOTA
Koristite kontrolnu tablu da kontrolišete vitalne delove robota i dodatnu opremu i osigurajte da vaš Roomba® robot ostane u vrhunskoj formi u godinama koje dolaze.

VAŠA PRIVATNOST JE NAŠ PRIORITET
iRobot je posvećen najvišim standardima zaštite podataka. Oni su zaštićeni i koriste se samo za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.

PREKO 30 GODINA STRUČNOSTI I INOVACIJA U OBLASTI ROBOTIKE
iRobot ima preko 30 godina iskustva i inovacija u robotici sa preko 40 miliona kućnih robota prodatih širom sveta.

KOMPONENTE i DODATNA OPREMA

Robotski usisivač Roomba Combo™ i8 opremljen je jastučićima za višekratnu upotrebu koji su pogodni za pranje u veš mašini, i sa zamenljivim četkama i filterima.

Additional Information

iRobot_Roomba_i8578+

SISTEM ČIŠĆENJA U ČETIRI FAZE

Robotski usisivač Roomba Combo™ i8 sa 10x Power-Lifting Suction* usisava prašinu i drugu prljavštinu sa poda, čisti duž zidova i uglove pomoću bočne četke i prilagođava se različitim tipovima podova zahvaljujući automatski podesivoj prilagodljivoj glavi za čišćenje koja se prilagođava visni podloge. Zahvaljujući duplim gumenim valjcima za sve vrste površina, sprečava se zapetljavanje kose i dlaka kućnih ljubimaca oko valjaka, i koristi sistem za pranje koji održava pod sjajnim i čistim. Visoko efikasni filteri koji zadržavaju do 99% prašine veličine do 1 mikrona obezbeđuju manje prašine čak i na nameštaju.

*u poređenju sa serijom 600

Čisto-i-kako-hoćeš

PRETVORI ROOMBA® Usisivač U BRISAČ PODOVA

Roomba Combo™ i8 može da radi kao usisivač za sve vrste podova ili kao usisivač + brisač za tvrde podove jednostavnom zamenom psude. Postavite priloženu Roomba Combo™ posudu i vaš robot će otkriti kada je vreme da usisa i obriše tvrde podove pomoću Imprint® Smart Mapping tehnologije mapiranja.

Roomba-i8-usisava-i-brise-podove

PRETVORI ROOMBA® Usisivač U BRISAČ PODOVA

Roomba Combo™ i8 može da radi kao usisivač za sve vrste podova ili kao usisivač + brisač za tvrde podove jednostavnom zamenom psude. Postavite priloženu Roomba Combo™ posudu i vaš robot će otkriti kada je vreme da usisa i obriše tvrde podove pomoću Imprint® Smart Mapping tehnologije mapiranja.

Robot-Usisava-prljavstinu

VOĐEN OZBILJNO PAMETNOM TEHNOLOGIJOM

Za inteligentno čišćenje, robotski usisivač i brisač podova Roomba Combo™ i8 uči raspored vašeg doma kako bi kreirao Imprint® Smart Mape. Koristi ove mape da čisti u urednim redovima i pamti gde je stao kada je baterija prazna, pametno se dopuni koliko je potrebno da završi i nastavi tamo gde je stao.

Robot-usisivac-cisti-prasinu-ispod-stola

„ROOMBA, ČISTI I ISPOD KUHINJSKOG STOLA.“

Ako prođete kroz vrata i vidite mrvice ispod kuhinjskog stola, možete da koristite aplikaciju iRobot Home ili glasovnog asistenta* da kažete robotskom usisivaču Roomba Combo™ i8 da odmah usisa i obriše prostor, i on će to zaista i učiniti.

iRobot-usisivac-azuriranje-softvera

POKREĆE GA IROBOT OPERATIVNI SISTEM.

Kada odaberete iRobot, birate inovativne proizvode podržane moćnim operativnim sistemom. iRobot OS povezuje vaše proizvode sa aplikacijom iRobot Home kako bi ponudio personalizovano čišćenje i automatski ažurirao vaš softver kada su nove funkcije dostupne.

Robot-usisivac-postolje-protiv-vlazenja

SVE ŠTO TI TREBA ZA BRISANJE I Usisavanje

Robot za usisivanje i pranje podova Roomba Combo™ i8 koristi jastučiće za čišćenje za višekratnu upotrebu. Takođe možete zameniti filtere i jastučiće. Dodali smo postolje protiv kapaljsnja kako bismo izbegli vlaženje poda.

Robot-za-ciscenje-brisanje

ODRŽAVAJTE SVOJ DOM ČISTIM I VAŠE PODATKE BEZBEDNIM

Vaša privatnost je naš prioritet. Naše poštovanje prema vašem ličnom prostoru proteže se od fizičkog do virtuelnog, koristimo samo najviše standarde bezbednosti podataka, uz naše obećanje da ćemo vaše podatke zaštititi na odgovarajući način. Koristimo podatke da bismo pružili bolje iskustvo i pomogli vašem robotu da radi na najbolji mogući način.

iRobot-30-godina-iskustva

30 GODINA STRUČNOSTI ZA ROBOTIKU.

iRobot ima preko 30 godina iskustva i inovacija u robotici sa preko 40 miliona kućnih robota prodatih širom sveta. Obećanje iRobot-a znači pouzdanost podržanu odgovornom servisnom podrškom. Ako vam ikada zatreba pomoć, mi to olakšavamo sa posebno obučenim savetnicima za korisničku podršku dostupnim putem telefona ili e-pošte.