Načini Plaćanja i Specijalni Popusti za Penzionere

januar
2023
 
 
    Proizvodi
 

Dragi kupci i ljubitelji čiste i uredne kuće, imamo sjajne vesti za vas! Tilt Robotics d.o.o, ekskluzivni zastupnik iRobot brenda u našem regionu, donosi vam nove i fleksibilne načine plaćanja, kao i specijalne popuste za naše penzionere. Nastavite sa čitanjem da biste saznali više o ovim fantastičnim ponudama robot usisivača i brisača.

Plaćanje robot usisivača i brisača na Rate sa Intesa karticom

Razumemo da je investicija u kvalitetan robot usisivač ili brisač ozbiljna odluka. Zato smo u saradnji sa Bankom Intesa omogućili plaćanje na do 12 rata za sve korisnike Intesa platnih kartica. Sada možete dobiti svog Roomba, Braava jet ili Roomba Combo robota i uživati u čistim podovima, a da pri tom ne opteretite svoj budžet.

Plaćanje čekovima građana

Još jedna odlična vest je da smo omogućili i plaćanje čekovima građana na do 12 rata. Ova opcija vam pruža dodatnu fleksibilnost i olakšava proces kupovine.

Administrativna Zabrana za Penzionere

Za naše penzionere pripremili smo posebnu pogodnost – plaćanje administrativnom zabranom na do 12 rata. Sada možete lako i jednostavno doći do svog iRobota i uživati u slobodnom vremenu dok vaš novi pomoćnik obavlja posao.

Popusti za Penzionerske Kartice

Ako ste korisnik Penzionerske kartice za popust, imamo dodatne dobre vesti! Omogućili smo dodatni popust za sve korisnike ovih kartica. Vaša vernost i poverenje zaslužuju da budu nagrađeni, zato smo pripremili specijalan popust u iznosu od 10% od cene na sve modele koji trenutno nisu sniženi.

Gde iskoristiti popuste

Tilt Robotics d.o.o je posvećen pružanju najboljeg iskustva kupovine za sve svoje kupce. Uz naše nove načine plaćanja i specijalne popuste, želimo da svako može da uživa u prednostima koje donose iRobot Roomba robot usisivači i Braava jet brisači, uključujući naš novi Roomba Combo model. Posetite nas danas i iskoristite ove sjajne pogodnosti!

Popusti se mogu iskoristiti isključivo u našim prodavnicama u Tržnom centru Beo na Zvezdari - II sprat, ili u Ada Mall Shopping centru - prizemlje, kao i u prodavnici na Bežanijskoj kosi, Vespučijeva 34, lokal 1, narudžbine primamo i u našoj online prodavnici irobot.rs ili na telefon 0603939364

Za više informacija o modelima i aktuelnim ponudama, posetite našu iRobot prodavnicu.

Ne propustite ovu priliku da unapredite svoj prostor uz pomoć najnovijih iRobot tehnologija. Sa našim novim opcijama plaćanja i specijalnim popustima, sada je pravo vreme da postanete deo iRobot porodice. Za više informacija o modelima i aktuelnim ponudama, posetite našu iRobot prodavnicu ili nas kontaktirajte direktno. Vaš čist i uredan pod udaljen je samo jedan klik ili jednu posetu prodavnici!

Saznajte više informacija o tehnologijama

Želite da saznate više o jedinstenim iRobot tehnologijama i po čemu se iRobot izdvaja na tržištu, pogledajte Zašto iRobot?

Neodlučni ste i ne znate koji model odabrati, za više informacija možete posetiti našu stranu Kako odabrati robot usisivač?

U svakom trenutku između 10 i 22h možete pozvati našu ljubaznu tehničku podršku za savet ili informaciju, a možete posetiti i naše maloprodaje, gde će vas prodavci uputiti koji model najbolje zadovoljava vaše potrebe.

Živi kao čovek!

 

 

Tags