Najlakši način čiščenja bazena - iRobot Mirra

maj
2019
 
 
    Proizvodi
 

Kada je more u pitanju, njega, naravno ne treba čistiti (iako to možda i nije najlošija ideja), ali to ne važi i za bazene. Kako bi se održala potrebna higijena, bazene je neophodno čistiti. To zahteva vreme, trud i novac, a, tu je uvek i opasnost da ne očistimo sve kako treba, da možda stavimo previše ili premalo hlora i ostalih sredstava za održavanje bazena i bazenske vode. A, kako bi bilo kada bismo sve te brige prepustili nekom drugom, a mi se samo smestili na omiljenu ležaljku, ne brinući o čišćenju bazena, već samo o kupanju, sunčanju – uživanju?

E, pa iRobot, svetski poznati proizvođač robotskih usisavača i čistača u svojoj ponudi ima i poseban Mirra 530 čistač bazena.
Mirra 530 ponosi se iAdaptNautiq sisitemom čišćenja zahvaljujući kojem prvo izmeri dimenzije bazena, a zatim odabira najbolji program čišćenja, reagujući na trenutne okolnoti kako bi postigla savršene rezultate. Zahvaljujući točkovima od posebnog materijala koji omogućavaju lagano prianjanje, jednostavno se kreće po dnu i zidovima bazena. Posebna četkica uklanja bakterije, usisava ih i skladišti u posudama filtera. Uz to, Mirra ima i svoju pumpu i sistem filtriranja koji filtrira veliku količinu vode, a zahvaljujući kruženju vode, pomaže ugrađenom sistemu filtriranja u vašem bazenu.

Ne brinite o veličini, Mirra čisti bazene do čak 80 m2!
A korišćenje je zaista jednostavno. Dovoljno je ubaciti Mirru u bazen i pritisnuti jedan jedini taster. Nakon čišćenja samo izvucite posude filtera, ispraznite ih i Mirru isperite pod vodom.
Zato ne brinite. Uživajte u letnim danima, a čišćenje bazena ostavite njoj. Svoju Mirru 530 samo ubacite u bazen i pustite je da ga vrhunski očisti, a vi se opustite na omiljenoj ležaljci uz omiljeni koktel, upijajući toplinu i postižući savršenu boju i ten.

Sve delove za model Mirra možete naručiti u našoj iRobot prodavnici : Mirra rezervni delovi »
 

Tags