Kako je Roomba učinila usisavanje zabavnim

juni
2023
 
 
    Proizvodi
 

Roomba je omiljeni kućni uređaj za mnoge ljude širom sveta. Njena praktičnost, efikasnost i autonomija čine je idealnim rešenjem za one koji žele čistu i urednu kuću, ali nemaju vremena ili želje za ručnim usisavanjem. U svetu gde se tehnologija stalno razvija, Roomba je sjajan primer kako inovacija može olakšati naš svakodnevni život. Jer usisavanje više nije dosadno, već zadatak koji prepuštamo pametnim robotima poput Roomba. Zaboravite na Dosadno Usisavanje: Upoznajte Roombu. Usisavanje više neće biti napor, već će se pretvoriti u zabavu. Živi kao čovek.Roomba i1158

Roomba i1158 garantuje 10 puta veću usisnu snagu (u odnosu na seriju 600). Tvrde podloge i tepisi u vašem domu sada se čiste u pravim linijama zahvaljujući najmodernijim senzorima za praćenje poda koji joj pomažu u navigaciji u vašem domu, puni se i nastavlja tamo gde je stala. Ova serija Roombe uči iz vaših navika čišćenja kako bi ponudila personalizovane rasporede, a čak će predložiti i dodatno čišćenje kada je broj polena u vašem području visok ili tokom sezone linjanja kućnih ljubimaca.


 


Roomba i7(i7158)

Roomba i7158 iz premium serije robotskih usisavača može se pohvaliti Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili spratu. Za čišćenje većeg broja različitih površina Roomba i7158 ima i poboljšane dvojne gumene četke. Uz premium trostupanjski sistem čišćenja, one su tajna njenog moćnog čišćenja. Ako tome dodamo kontrolu s vašeg pametnog telefona čišćenje zaista postaje prilagođeno vama.


 

 

Roomba j7+(j7558)

Roombu j7+(j7558) odlikuje novi moderan dizajn i poboljšane karakteristike. Glavna novost serije j7 je “PrecisionVision” navigacija koja omogućuje Roombi j7 da identifikuje i izbegava prepreke u vašem domu poput izmeta kućnih ljubimaca ili kablova za punjenje i nastavlja čistiti dalje. Kada Roomba j7 prvi put snimi prepreku “PrecisionVision“ navigacija šalje vam obaveštenje na iRobot Home mobilnu aplikaciju kako biste robotskom usisivaču naredili da prepreku izbegne jednom ili da je izbegava i u budućnosti.


 


Roomba Combo 1118

Roomba Combo je 2 u 1 robotski usisavač i perač podova. Umesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke sa glatkih podova i tepiha koristeći četku u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uz zidove i iz uglova. Sistem pranja vlažnom krpom koristi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Možete prilagoditi čišćenje uz pomoć tri načina pranja. Kad je podloga za mokro pranje skinuta uređaj samo usisava. Kad je podloga postavljena i rezervoar je napunjen vodom uređaj može usisavati i prati glatke površine.


 


Roomba Combo j7+(c7558)

Predstavljamo vam najnapredniji 2u1 robotski pomoćnik na svetu. U skladu s inovacijom na koju smo navikli iRobot je sada predstavio prvi pravi hands-free 2u1 robotski kućni usisavač koji sadrži i vlažnu krpu s ručicom za podizanje. Roomba Combo j7+ usisava i pere istovremeno i pazi kako ne bi smočila vaš tepih. Ovaj novi robot takođe ima novi operativni sistem iRobot OS 5.0 koji omogućuje usisavačima serije j7 da izbegavaju više predmeta i čiste više specifičnih mesta. Roomba Combo j7+ je najnapredniji robotski 2u1 usisavač i perač na svetu. Dizajniran za domove raznih podova u kojima se izmenjuju tepisi, prostirke i tvrdi podovi i za one koji žele usisavač koji takođe pere pod. 


 

Iskoristite ove sjajne mogućnosti, olakšajte svoje svakodnevne aktivnosti i  posvetite se stvarima koje volite.

 
 

Tags