iRobot lansira seriju j7: Jedinstveni robotski usisivač koji zna da zaobiđe prepreke

septembar
2021
 
 
    Proizvodi
 

Robotski usisivači treba da očiste vašu kuću tačno kako želite, shvatajući vaše specifične instrukcije i jedinstvene preferencije. iRobot, kao vodeća marka u sektoru kućnih robota, sada s ponosom predstavlja svoju novu seriju Roomba usisivača, seriju j7, na srpskom tržištu. Serija j7 omogućava korisnicima dodatnu kontrolu nad procesom čišćenja pomoću robotskih usisivača, uz nove funkcije pokretane iRobot OS 7, Home Intelligence i PrecisionVision Navigation sistemom za navigaciju.

Nova serija robotskih usisivača se sastoji od Roomba modela j7158 i modela j7+(j7558) koji sadrži i stanicu dodatno za automatsko pražnjenje spremnika.

 
PrecisionVision Object Detection
 
Dizajniran da se bez problema uklopi u vaš dom, iRobot Roomba j7 je pažljivo osmišljen saradnik za čišćenje koji pruža vrhunske performanse čišćenja u svakoj misiji. Pokreće ga iRobot OS 7.0, a zahvaljujući PrecisionVision Navigation, Roomba j7 postaje pametniji sa svakom upotrebom. Robot uči kako se najbolje kretati vašim podovima, pamti određene prostorije i određeni nameštaj, kako bi očistio tamo gde je najpotrebnije. Takođe može početi sa čišćenjem automatski kada izađete iz kuće i zaustaviti se po povratku. Roomba j7 treba vremena da shvati vaše preferencije čišćenja, nauči vaše navike čišćenja, zatraži povratne informacije i odgovori na njih, i zapamti kako da reaguje u budućnosti. Čak prepoznaje i izbegava kablove i otpatke kućnih ljubimaca, pružajući vam mir da će posao biti besprekorno obavljen.
    
 
“Pametni proizvodi često ne ispunjavaju očekivanja korisnika kada im nedostaje kontekst doma, ne mogu samostalno učiti i zahtevaju komplikovano programiranje za osnovne funkcije. Razumemo da su kućno okruženje i način života jedinstveni i da je važno ponuditi inteligentne proizvode jednostavne za upotrebu koji pažljivo deluju unutar granica kućnog reda koje je postavio korisnik”, rekao je Colin Angle, predsednik i izvršni direktor iRobota. "Roomba j7 sa iRobot Geniusom nudi veći nivo personalizacije, novu kućnu automatizaciju i mogućnost da postanu pametniji tokom vremena, omogućavajući robotu da pruži intuitivnije iskustvo čišćenja kako bi ljudi imali više vremena za ono što im je najvažnije."

Ecija Ojdanić je otkrila tajnu svog uspeha! Pogledajte.

 
 

Object Detection 1
Prepoznaje prepreke i izbegava opasnosti
 
Uz iRobot Genius sistem, Roomba j7 ne samo da uči vaš dom, već reaguje na to u realnom vremenu sa PrecisionVision Navigacijom, pružajući korisnicima mogućnost da identifikuju i izbegnu uobičajene prepreke, poput kablova i otpada kućnih ljubimaca. Ako ostavite kabl za punjenje na podu u dnevnoj sobi, Roomba j7 će to videti i izbeći. Ako je vaše novo štene ostavilo "iznenađenje" u hodniku, Roomba j7 će ga sigurno otkriti i manevrisati oko njega. Sa sposobnošću identifikacije i predviđanja zidova i nameštaja, takođe može usporiti svoj pristup radi nežnog čišćenja oko predmeta i uz ivice. Kombinujući to sa Imprint™ Smart Mappingom, Roomba j7 može naučiti plan kuće, pružajući korisnicima kontrolu pri izboru soba koje se čiste tokom upotrebe iRobot Home aplikacije ili glasovnih naredbi. Uz neprestana ažuriranja softvera bežičnim putem koje pruža iRobot Genius, PrecisionVision Navigation će vremenom postajati i pametniji, omogućavajući Roombi j7 da identifikuje još veći broj prepreka i otključa nova iskustva čišćenja.
 
 
 
 
App Overlay
Drži vas u toku, prati vaše uputstva
 
Čišćenje se poboljšava što više koristite Roombu j7. Zahvaljujući pažljivoj inteligenciji koju pruža iRobot Genius, Roomba j7 interaktivno uči vaše preferencije i prilagođava se kako bi vaš dom bio čistiji. Kada Roomba j7 identifikuje opasnost ili prepreku, poslaće fotografiju u iRobot Home aplikaciju gde možete uputiti robota da izbegava ili čisti oko prepreke. Takođe možete dati povratnu informaciju u iRobot Home aplikaciji o tome kako bi se Roomba j7 trebala nositi sa takvim preprekama u budućnosti. To vam pomaže da ostanete u toku i svesni bilo kakvog nereda ili opasnosti, poput otpada od kućnih ljubimaca, u vašem domu. Takođe pomaže osigurati da će robot uspešno završiti posao.

 
 
 
 
Imprint Link 2
Toliko je pametan da predviđa nered
 
Zadovoljava vaše potrebe čišćenja - čak i one za koje još ne znate. Roomba j7 uči kako volite čistiti i automatski vam daje personalizovane predloge, čak i u trenucima kada vašem domu može biti potrebno češće čišćenje poput sezone linjanja kućnih ljubimaca ili alergija. Pošto Roomba j7 pamti određene prostorije i vreme kada volite čistiti, može vam predložiti prilagođene rasporede čišćenja, na primer u kuhinji nakon doručka. Zahvaljujući iRobot Genius, Roomba j7 će vas čak pitati da li želite čistiti dok ste odsutni i prestati čistiti kada se vratite, omogućavajući vam da maksimalno iskoristite svoje vreme.
 
 
 Roomba modele možete kupiti online u našoj web prodavnici robot usisivača, ili u većim prodavnicama tehnike, pogledajte sva iRobot prodajna mesta robot usisivača
 
 
 

Tags