Roomba i1152

Roomba i1152

Details

Na stanju

59 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Vreme je da preispitate svoju svakodnevnu rutinu čišćenja.
Roomba i1 robot sa 3-stepenim sistemom za čišćenje, dvostrukim gumenim Antistatic četkama za sve vrste podova, bočnom četkom za čišćenje uglova i ivica i 10x usisnom snagom (Pover-Lifting Suction*), lako se nosi sa tvrdoglavom prljavštinom i drugim neredom.
*U poređenju sa Roomba® 600 sistemom za čišćenje
 
Spremite se za prijatan i uredan dom koji više nećete morati sami da čistite.
Robot usisivač Roomba® i1 pokreće iRobot Genius inteligentni sistem, koji uči vaše rutine i radi u skladu sa vašim navikama.
 
Umesto usisavanja sa jednom četkom, Roomba® i1 radi sa dvostrukim gumenim četkama za više površina,
Četke se tokom usisavanja pomeraju prema visini podloge kako bi se prilagodile različitim vrstama podova, dok Antistatic premaz istovremeno sprečava petljanje dlaka kućnih ljubimaca.
 
Patentirana tehnologija Dirt Detect™
omogućava robot usisivaču Roomba® i1 da otkrije prljavije delove vašeg poda i temeljnije ih očisti.
 
Roomba® i1 automatski pronalazi svoju bazu,
dopunjava se po potrebi, a zatim nastavlja sa čišćenjem tamo gde je stao.
 
Možete započeti čišćenje samo zvukom vašeg glasa
sa integracijom za Google Assistant i Aleksa*.
*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa. Aleksa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.
 
Uživajte u čistoći bez gledanja na čišćenje.
Podesite robotski usisivač Roomba® i1 sa iRobot Genius-om da započne sa čišćenje kada odete i završi kada se vratite kući.
 

Additional Information

robotski_usisivac_i3158

iRobot® Roomba® i1152 - prilagođava se vašem rasporedu. Čisti prema vašem životnom stilu.

Povezani robot usisivači iRobot® Roomba® i1152 sa dvostrukim gumenim četkama za više vrsta površina. Idealan je za kućne ljubimce. Nudi prilagođene predloge čišćenja za Vas. Kompatibilan je sa glasovnim asistentom.

irobot_sa_30_godina_iskustva

Uživajte u čistom prostoru. Bez da čistite sami.

Oslobodite se obaveze usisavanja i umesto toga uživajte u danu. Robot usisivač Roomba® i1 koristi jedinstvenu inteligenciju iRobot Genius da nauči vaše navike, kao što je čišćenje cele kuće nakon što odete na posao u ponedeljak ujutru, i da vam ponudi prilagođene rasporede. Čak će predložiti dodatno čišćenje kada je u vašem području visoka koncentracija polena ili tokom sezone linjanja kućnih ljubimaca. Kontrola je u potpunosti u vašim rukama; na osnovu vaše odluke možete da odobrite ili odbijete ove predloge.

Vaše potrebe za čišćenjem su rešene - čak i one za koje još ne znate. Roomba® i1 robot usisivač uči kako volite da čistite i daje vam automatski prilagođene predloge rasporeda, uzimajući čak u obzir da će vašoj kući možda biti potrebno češće čišćenje, kao na primer tokom sezone linjanja kućnih ljubimaca ili tokom sezone alergija.
Inteligentna navigacija na spratu

Fina prašina? Još prljavštine? Nema problema.

Dlake kućnih ljubimaca i druga prljavština nemaju šanse sa sistemom koji olabavi, podigne i uvuče prljavštinu u kombinaciji sa 10x Pover-Lifting Suction* moćnim usisavanjem Roomba® i1 robot usisivača. Efikasni 3-stepeni sistem za čišćenje uključuje i bočnu četku za čišćenje ivica i uglova i dve jedinstvene dvostruke gumene četke za čišćenje koje se prilagode podlozi prema visini i tako usisaju različite površine kao što su tepisi ili tvrdi podovi, dok Antistatic premaz sprečava uplitanje sa dlakama kućnih ljubimaca.

*U poređenju sa sistemom za čišćenje Roomba® serije 600.

Usisava_tvrdokornu_prljavštinu_i_nered

Ide tamo gde je potrebno i izbegava mesta gde čišćenje nije neophodno

Patentirana tehnologija Dirt Detect™ omogućava robotskom usisivaču Roomba® i1 da otkrije prljavije delove vašeg doma i temeljnije ih očisti. Automatski podesiva glava za čišćenje (Auto Adjust) automatski podešava svoju visinu za efikasno čišćenje tepiha i drugih vrsta tvrdih podova kao što je parket, laminat, linoleum i slično.

Usisava_gde_je_potrebno

Očistite robotskim usisivačem Roomba® i1

Temeljno čisti vašu kuću jer Roomba® i1 koristi senzore za praćenje poda kako bi svrsishodno i logično čistio u pravilnim redovima i osigurao da je posao u potpunosti obavljen tako što će se po potrebi napuniti, ako se baterija isprazni, a zatim nastavite tamo gde je stao dok ne završi.

glasovni asistent

Inteligentno radi prema vašem životu

Čišćenje vam neće poremetiti život jer robotski usisivač Roomba® i1 uči vaše navike kako bi ponudio prilagođene rasporede a predlaže čak i dodatno čišćenje kada je u vašem području visoka koncentracije polena ili tokom sezone linjanja kućnih ljubimaca. Integracija sa Google-om i Aleksa* asistentom vam omogućava da započnete posao samo svojim glasom.

*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa. Aleksa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.
za_čišćenje

Završite čišćenje dok nastavljate sa svakodnevnim zadacima

Nema potrebe da prekidate obaveze kako biste započeli sa čišćenjem: integracija sa Google i Aleksa* pomoćnicima vam omogućava da započnete posao samo svojim glasom, tako da možete da kažete svom robotskom usisivaču Roomba® i1 da počne da čisti kada izađete iz kuće, a kasnije se vratite u očišćeni dom.

*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa. Aleksa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.

Postaje_pametniji

Pouzdanost podržana servisom – to je iRobot obećanje

Mi pravimo robote koji traju - dizajnirani sa vama na umu, napravljeni za pouzdanost i podržani odgovornom službom za korisnike. Ako vam ikada zatreba pomoć, dobro obučeni savetnici za korisničku podršku su dostupni putem telefona ili e-pošte da brzo ponovo obuče vašeg robota za čišćenje.

irobot_servis

Vaša privatnost je naš prioritet

Nastojimo da obezbedimo najviše standarde zaštite privatnosti kako bismo osigurali da vaše informacije ostanu privatne, bezbedne i da se koriste za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.