Braava jet m6

Braava jet m6

Details

Na stanju

99 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Robotski mop brisač- robot za pranje poda Braava jet® m6 opere sve vrste tvrdih podova isto kao vi kad brišete
Možete mu reći gde i kada treba da čisti, a precizna Jet sprej prskalica pomaže m6 da se nosi sa lepljivim mrljama, prljavštinom * i kuhinjskom masnoćom.
*Testirano u režimu čiščenja na licu mestu (spot mode)
 
Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici.
iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roomba robot za čišćenje, Braavu za brisanje ili oba, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.
 
Mrlje se ne lepe.
precizna Jet prskalica uklanja prljavštinu i lepljive mrlje bez prskanja po nameštaju, tepihu ili zidovima.
 
Udvostručuje snagu kod čišćenja mrlja.
Robot inteligentno zna koju metodu čišćenja da koristi u zavisnosti od vrste krpice. Pored toga, naša nova tehnologija tkanine, razvijena za robotski mop za pranje poda Braava jet® m6, koristi elektrostatičku silu da pomete i povuče vlakna na tkaninu.
 
Briše kada, gde i kako želite.
Tehnologija pametnog mapiranja Imprint® vam daje kontrolu nad tim koje prostorije treba brisati i kada.
 
Briše mrlje u trenutku kada nastanu.
m6 može obrisati određene mrlje čim se formiraju.
 
Uči se prema vašem načinu života.
Sluša vaš glas: Robotski mop za pranje poda Braava jet® m6 uči prema vašim navikama čišćenja i nudi prilagođene rasporede.
 
Navigacija na celom spratu.
Pomoću vSLAM® navigacije, m6 uči raspored vašeg doma i kreira lične pametne mape koje mu omogućavaju profesionalno čišćenje i upravljanje u urednim i efikasnim linijama.
 

Additional Information

iRobot_Braava_m6

iRobot® Braava® m6 - Robot za pranje poda za čiste podove i svež dom svaki dan.

iRobot Braava m6 Robot Mop - 2 u 1: Suvo i mokro čišćenje - najbolji izbor za više soba i velike prostorije - Mogućnost rada sa višekratnim krpicama za pranje i krpicama za jednokratnu upotrebu - Tih rad.

iRobot_Braava_m6_iskustva

Više od 30 godina stručnosti u polju robotike i kontinuiranih inovacija

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti i iskustva u polju robotike i inovacija sa preko 30 milona prodatih kućnih robota širom sveta. Bilo da izaberete Roomba, Braava ili oba robota, Vaši podovi će dobiti specijalizovanu negu koja im je potrebna.

iRobot_Braava_m6-brisanje

Po meri - očistite tvrde podove.

Precizna Jet prskalica uklanja prljavštinu i lepljive mrlje bez prskanja po nameštaju, tepihu ili zidovima.

braava-robot-suvo-mokro-brisanje

Pametni sistem prpoznaje krpice i bira: mokro pranje ili suvo brisanje.

Pričvrstite Braava jet® krpicu za čišćenje i robot automatski bira način čišćenja. Mokro čišćenje - Mokre krpe za čišćenje sadrže vlakna koja privlače nečistoću i pomažu u uklanjanju lepljivih mrlja, prljavštine* i kuhinjske masnoće. Krpe za mokro čišćenje - Vlažne krpe za čišćenje sadrže vlakna koja privlače nečistoću i pomažu u uklanjanju lepljivih mrlja, prljavštine* i kuhinjske masnoće. Suvo brisanje - Suve krpe za brisanje koriste elektrostatičku silu da hvataju prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca. Suve krpe za brisanje - Suve krpe za brisanje koriste mikrofiber za skupljanje prljavštine, prašine i dlaka kućnih ljubimaca.

čišćenje-poda

Očistite kada, gde i kako želite.

Tehnologija Imprint® Smart mapping vam omogućava da kontrolišete koje sobe se čiste i kada, za čišćenje koje deluje oko vas i prema vašem rasporedu. Pored toga, možete uputiti svog robota da izbegava određena područja ili predmete sa fleksibilnim zonama bezbednosti pre ulaska u određena područja.

robot-za-pranje-podova-aplikacijom

Čisti mrlje u trenutku kada nastanu.

Braava jet m6 može očistiti određene mrlje čim se pojave, pa ako zakoračite kroz vrata i primetite da se kafa prosula ispred kuhinjskog šanka, odmah pozovite Braava m6 uz pomoć iRobot Home aplikacije za pametni telefon ili Google-a i Aleksa glasovnim asistentom a čišćenje će biti započeto odmah. Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC./p>

braava-robot-na-glas

Uči se prema vašem načinu živita. Sluša tvoj glas.

Uz Braava jet® m6, robotski brisač za pranje poda uči vaše navike čišćenja na osnovu kojih nudi prilagođene rasporede, dok kompatibilnost sa Google Now i Aleksa omogućava da započnete pranje poda samo uz zvuk vašeg glasa. Čak će predložiti i dodatno pranje kada je u vašem području visoka koncentracija polena ili tokom sezone gubitka dlake kućnih ljubimaca. Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.

robot-za-ciscenje-stana

Čisti ceo nivo".

Pomoću vSLAM® navigacije, m6 uči raspored vašeg doma i kreira lične pametne mape koje mu omogućavaju profesionalno čišćenje i navigaciju u urednim i efikasnim linijama. Ako je baterija skoro prazna, uređaj se sam puni i ponovo pokreće tamo gde je stao da bi bio siguran da je posao završen.

Robot-za-vlazno-brisanje

Oblik sa najvećom ivicom.

Dizajniran sa širom ivicom, robot može dopreti u uglove i duž ivice zida, čisti ispod nameštaja i na drugim teško dostupnim mestima.

braava-robot-mop-za-veliki-prostor

Vaša privatnost je naš prioritet.

Nastojimo da obezbedimo najviše standarde zaštite privatnosti kako bismo osigurali da vaši podaci ostanu privatni, bezbedni i koriste se za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.

Robot-za-brisanje-podrska

Pouzdanost podržana uslugom - to obećava iRobot

Izrađujemo robote koji traju - dizajnirani su s vama u vidu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom podrškom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo dijagnostikovanje problema koje imate sa vašim robotom za čišćenje.