Roomba Combo j9+

Roomba Combo j9+

Details

Stiže uskoro

184 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:

Roomba Combo™ j9+ robot usisivač i brisač podova pruža snažno i besprekorno čišćenje vašeg prostora. Tehnologija Dirt Detective, pokretana iRobot OS, automatski će očistiti najprljavije sobe. U međuvremenu, punjiva stanica Clean Base® Auto-Fill obezbeđuje da vaš robot uvek ima sve što mu je potrebno da obavi posao.

#1 ZA SAKUPLJANJE PRAŠINE I PRRLJAVŠTINE*
Ovaj robot usisivač i perač podova nove generacije bez problema uklanja prljavštinu sa tepiha i tvrdih podova. Tri nivoa usisne snage i automatsko podizanje krpe na tepihu obezbeđuju temeljno čišćenje poda.
*U poređenju sa robotima Roomba Combo™ serije i

SMART SCRUB TEHNOLOGIJA (Pametna Tehnologija Ribanja)
UKLANJA 80% MRLJA OD KAFE I OSTALE PRRLJAVŠTINE, KAO I TVRDOKORNE FLEKE*
Neki delovi kuće zahtevaju temeljnije čišćenje - otisci šapa u predsoblju, prosute tečnosti ispod kuhinjskog stola, pločice u kupatilu. Omogućite funkciju SmartScrub i vaš Roomba Combo™ j9+ će ribati napred-nazad, baš kao što biste to radili sami.

PLANIRA I ČISTI
Dirt Detective, pokretan pomoću iRobot OS, uči iz prethodnih čišćenja kako bi sledeći put automatski dodelio prednost prljavim sobama i prilagodio postavke za te sobe, kao što su usisavanje, brisanje i broj prolaza čišćenja.

SPREMAN ZA 30 DANA BEZRUČNE ASISTENCIJE
Punjiva stanica Clean Base® Auto-Fill puni i priprema vašeg robota za sledeće čišćenje tako da bez vašeg posredovanja do 60 dana prazni posudu sa smećem vašeg robota i do 30 dana dopunjava tečnost u rezervoaru robota. Pre prve upotrebe, potrebno je ažuriranje softvera; Wi-Fi® veza je neophodna.

JEDINI PERAČ KOJI POTPUNO SKLANJA VLAŽNU KRPU
Za razliku od drugih 2u1 robota, njegov sistem automatskog sklanjanja krpe podiže krpu na leđa robota. Time se sprečava trljanje mokre krpe po tepihu i prenošenje prljavštine na nju. Na tvrdim podovima istovremeno usisava i vlažno briše.

4-STPENO ČIŠĆENJE PRRLJAVŠTINE GDE GOD SE ONA SKRIVALA
Dvostruke gumene četke za različite vrste podova sa Antistatic premazom sprečava umotavanje dlaka kućnih ljubimaca, bočna četka, 100% jača usisna snaga Power-Lifting, mokro brisanje napred-nazad su kombinovane tehnologije koje čuvaju svežinu svakog ćoška vaših tvrdih podova i tepiha.

ZNA ŠTA DA OČISTI A ŠTA DA IZBEGAVA
Cipele u predsoblju, punjači u dnevnoj sobi ili peškiri na podu kupatila, vaš robot se kreće i čisti oko svega. Držimo se zvaničnog obećanja vlasnicima kućnih ljubimaca (P.O.O.P. – Pet Owner Official Promise)* - neće usisavati izmet kućnih ljubimaca ili ćemo ga besplatno zameniti.
Upozorenje: *Ponuda važi godinu dana od kupovine i pokriva samo zamenski proizvod. Važi samo za kompaktne izmete mačaka ili pasa.

DIZAJNIRAN S RAZMIŠLJANJEM O VAŠEM PROSTORU
Napravljena od vrhunskih materijala, punjiva stanica Clean Base® savršeno se uklapa sa opremom vašeg stana i može vam poslužiti kao površina za postavljanje dekorativnih stvari. Zahvaljujući novoj konstrukciji, ova stanica za punjenje je naša najtiša stanica do sada, što će vas manje ometati. Takođe je jedina koja ima prostor za čuvanje dodatnih kesa i krpa za brisanje.

NAPRAVLJENO S RAZMIŠLJANJEM O VAMA
iRobot OS (Operativni Sistem) radi više od čišćenja - povezuje se i sarađuje sa vama i vašom kućom. Prilagođavajući se vašem prostoru, navikama i željama, iRobot OS može da se prilagodi planu čišćenja koji je napravljen po vašoj meri.

ŠTITIMO VAŠE PODATKE
Koristimo najviše standarde šifrovanja podataka i vaše informacije koristimo samo radi poboljšanja vašeg iskustva i performansi vašeg robota.

30 GODINA ISKUSTVA

Obećanje iRobota bazira se na 30 godina stručnosti, inovacija i odzivnom uslugom. Zato smo širom sveta prodali više od 40 miliona kućnih robota. Ukoliko ikada zatrebate pomoć, samo smo poziv ili email daleko.

Additional Information

iRobot_Roomba_Combo_j9+

ROOMBA COMBO™ j9+ ZA NAJMOĆNIJU USISNU SNAGU*

Robotski usisivač i brisač podova Roomba Combo™ j9+ pruža najvišu usisnu snagu* za čišćenje nereda u vašem prostoru i lako uklanja upadljivu prljavštinu, mrvice i dlake kućnih ljubimaca sa tepiha i tvrdih podova. Uživajte u efikasnom, uspešnom, automatskom i besprekornom čišćenju.

iRobot 30 godina robotike

OZBILJNO, PODESITE I ZABORAVITE

Postavljanje Dirt Detective je sve što vam treba da imate stručno planirano svakodnevno čišćenje podova. Dirt Detective daje prednost najprljavijim sobama i bira idealne postavke za svaku sobu posebno, obezbeđujući da vaša kuća ostane besprekorna. Možemo reći da je ovo bezbrižan način održavanja čistog prostora.

Čistite bez napora

NAJDETALJNIJE ČIŠĆENJE BEZ NAPORA ZA SVE PROSTORE

Sa izuzetnom sposobnošću sakupljanja prašine i vlakana, ovaj robotski usisivač i čistač novije generacije lako se nosi sa prljavštinom na tepisima, tvrdim podovima i čak u teško dostupnim uglovima. Doživite neuporedivu čistoću, budući da ne ostavlja ni trunku prašine za sobom, postavljajući novi standard u tehnologiji čišćenja kuće.

Roomba i7 trenutno usisava prljavštinu

ZNA ŠTA DA OČISTI I ŠTA TREBA DA IZBEGNE

Cipele u predsoblju, punjači u dnevnoj sobi ili peškiri na kupatilskom podu, vaš robot se kreće i čisti oko svega. Veže nas zvanično obećanje vlasnicima kućnih ljubimaca (P.O.O.P. - Pet Owner Official Promise)* - neće usisavati izmet kućnog ljubimca ili ćemo ga zameniti besplatno. Upozorenje: *Ponuda važi godinu dana od kupovine i obuhvata samo zamenski proizvod. Važi samo za kompaktne izmete mačaka ili pasa.

Potpuno čišćenje sa duplim gumiranim četkama

ČIŠĆENJE U 4 KORAKA PRONALAZI PRRLJAVŠTINU GDE GOD DA SE SKRIVA

Dvostruke gumirane Antistatic četke za različite vrste podova, ne zamatavaju dlake kućnih ljubimaca, dok su i bočna četka, 100% jača Power-Ligting usisna snaga i ribanje poda napred - nazad su objedinjene tehnologije koje održavaju svaki deo vaših tvrdih podova i tepiha svežim.

Robot za ribanje podova

UZDRŽITE SE TVRDOGLAVIH PRRLJAVŠTINA SA SMART SCRUB FUNKCIJOM

Neki delovi vaše kuće zahtevaju temeljnije čišćenje - otisci šapa u predsoblju, prolijevanje ispod kuhinjskog stola, pločice u kupatilu... Jednostavno omogućite SmartScrub funkciju i vaš Roomba Combo™ j9+ će brisati napred nazad, baš kao što biste i sami radili, pretvarajući vaše podove iz prljavih u besprekorno čiste.

Pametno čišćenje

JEDINI POTPUNO PODIGNE KRPU

Drugi roboti za brisanje svoju mokru krpu podižu samo nekoliko milimetara iznad poda - ako uopšte i podignu. Nasuprot tome, robot Roomba Combo™ j9+ prepoznaje da se približava tepihu i njegova krpa za mokro brisanje poda automatski i na vreme podiže se na leđa robota, tako sprečava mokre tragove i održava vaš tepih sigurnim, čistim i suvim.

Postaje sve pametniji

PREPOZNAJU PRRLJAVIJA PODRUČJA KOJA ZAHTJEVAJU VIŠE ČIŠĆENJA

Neki delovi vaše kuće se više prljaju od drugih, kao što su npr. prolazni hodnici ili predsoblja. Zato smo razvili napredne senzore Dirt Detect™, koji prepoznaju područja koja zahtevaju dodatnu pažnju. Zatim robot Roomba Combo™ j9+ preuzima posao i koristi idealan nivo čišćenja da obavi posao.

iRobot privatnost

PRECIZNO PAMETNO MAPITANJE ZA BEZGREŠNU ČISTOĆU

Počnite brisati na svoj način još brže. Čim aktivirate vašeg novog Roomba robota, Roomba® će kreirati savršenu mapu vašeg prostora, čak 7 puta brže nego prethodna tehnologija mapiranja, i automatski će označiti svaku vrstu sobe sa do 90% tačnosti*, tako da možete čistiti gde god želite, kad god želite, odmah nakon jednog čišćenja.

*Kuhinje su označene sa 90% tačnosti, prepoznavanje drugih soba može varirati i biti manje tačno."
iRobot usisivači servis

PRELEPO DIZAJNIRANO I PUNO FUNKCIJA

Napravljeno od premium materijala, sa poklopcem koji podseća na drvo i može vam služiti kao bočni stočić. Nema potrebe da skrivate ovu stanicu za dopunu, obzirom koliko je moderna, potpuno će se uklopiti u vašoj kući.