Roomba Combo j5

Roomba Combo j5

Details

Stiže uskoro

99 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:

Roomba Combo™ j5 robot usisivač i brisač podova, napravljen za mokro i suvo čišćenje podova – sa jednostavnom zamenom posude, prebacite ga iz režima usisavanja za sve vrste podova, u robota za čišćenje tvrdih podova sa usisavanjem i mokrim brisanjem. Samo ubacite posudu Roomba Combo™ i vaš robot će automatski detektovati da je vreme za kombinovano čišćenje. Tako ćete manje vremena provesti brinući o podovima i dobiti više vremena za stvari koje volite – uz kontrolu nad čistoćom koju želite. Inovativno razmišljanje koje očekujete od iRobota, sada nudi dvostruku čistoću sa jednim robotom.

MOKRO BRIŠE GDE ŽELITE, PRESKAČE ŠTO NE ŽELITE.
Ubacite posudu Roomba Combo™, koristite aplikaciju iRobot Home, kreirajte* zone bez brisanja** i pokrenite robota Roomba Combo™ j5/j5+ – usisaće vaše tvrde podove, dok ih vlažno briše, a zone bez brisanja će ostati suve.
*zone možete sačuvati na mapi
**zona, gde ne želite mokro brisanje može biti npr. tepih

ZNA ŠTA DA OČISTI I ŠTA DA IZBEGNE.
Izbegava predmete kao što su rančevi, igračke za kućne ljubimce, posude za kućne ljubimce, mačje WC-e, odeću, peškire, izmet kućnih ljubimaca, čarape, cipele – čak i mačke i pse, za potpuno jednostavno, bezbrižno čišćenje.

NEČISTOĆE KUĆNIH LJUBIMACA SE DEŠAVAJU. P.O.O.P.
((Pet Owner Official Promise) Zvanično obećanje vlasnicima kućnih ljubimaca)* znači da će vaš robotski usisivač i brisač Roomba Combo™ j5 izbegavati izmet vašeg kućnog ljubimca. Ako to ne uradi, zamenićemo vam robota besplatno.
*Ponuda važi godinu dana od kupovine i pokriva samo zamenu proizvoda. Važi samo za čvrst izmet mačaka ili pasa. Dodatni uslovi važenja – pogledajte Uslove i odredbe | iRobot.rs za detalje.

MOĆNA EFIKASNOST. MOĆAN EFEKAT USISAVANJA.
Doživite potpuno čišćenje sa snažnim 4-stepenim sistemom čišćenja koji povlači prljavštinu, mrve i dlake kućnih ljubimaca gde god da se kriju.

TEMELJNO ČIŠĆENJE U UREDNIM LINIJAMA.
Napredna navigacija i 2 prolaza čišćenja omogućavaju robotskom usisivaču Roomba® da se kroz vaš prostor kreće u uređenim i efikasnim linijama za čišćenje od zida do zida, bez preskakanja bilo koje tačke. Sa preklapanjem prolaza vaš robot namerno i logično čisti u paralelnim linijama preko različitih vrsta podova.

FOKUSIRA SE NA PRLJAVŠTINU.
Patentirana tehnologija Dirt Detect™ omogućava robotskom usisivaču Roomba Combo™ j5 da detektuje prljavije delove vašeg prostora i, kada ima postavljenu posudu za usisavanje temeljnije će ih očisti.

IROBOT OS NUDI VIŠE PRILAGOĐENIH PREDLOGA NEGO BILO KOJI DRUGI ROBOT.
Primite predloge za planirano čišćenje, zone za izbegavanje određenih područja ili predmeta, i zone čišćenja za one obično prljavije oblasti, kao što su ispod vaše sofe ili trpezarijskog stola, koje zahtevaju ciljano čišćenje.

ČUVAMO VAŠE PODATKE
Koristimo samo najviše standarde šifriranja podataka i vaše informacije koristimo samo za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.

30 GODINA ISKUSTVA
Obećanje iRobota se temelji na 30 godina stručnosti, inovacijama i odzivnom uslugom. Zato smo širom sveta prodali više od 40 miliona kućnih robota. Ako ikada budete trebali pomoć, samo smo poziv ili e-mail daleko.

Additional Information

Zamenite_posudu_i_gledajte_kako_brise

ZAMENITE POSUDU I GLEDAJTE KAKO BRIŠE

Posuda Roomba Combo™ vam omogućava istovremeno usisavanje i mokro brisanje podova. Ubacite posudu Roomba Combo™ i robotski usisivač Roomba Combo™ j5 će tokom rada usisavati i brisati podove – usisavaće svakodnevnu prljavštinu dok briše, za sjajno čiste podove.

Brise_gde_zelite_preskace_gde_ne

BRIŠE GDE ŽELITE, PRESKAČE GDE NE

Jednostavno napunite posudu Roomba Combo™ vodom ili kompatibilnim sredstvom za čišćenje, i koristite aplikaciju iRobot Home da podesite svoje zone, pre nego što pokrenete robota Roomba Combo™ j5/j5+, da bi usisavao i brisao vaše tvrde podove - oboje odjednom u jednom prolazu.

Cisti_mrvicama_izbegava_kablove

ČISTI MRVICE, IZBEGAVA KABLOVE

Prepreke kao što su izmet kućnih ljubimaca, punjači i obuća ne sprečavaju rad robotskog usisivača i brisača podova Roomba Combo™ j5 da ne bi završio celokupan posao, jer koristi PrecisionVision navigaciju za prepoznavanje objekata. Robotski usisivač i čistač Roomba Combo™ j5 ne samo da uči vaš prostor; on takođe reaguje u realnom vremenu.

Mocna_ucinkovitost_mocan_usisni_ucinak

MOĆNA EFIKASNOST. MOĆAN USISNI UČINAK.

Kontinuirani rad bočne četke za čišćenje ivica i uglova zajedno sa dvostrukim gumiranim četkama koje se prilagođavaju različitim vrstama podova, otpuštaju prljavštinu i podižu je prema posudi. Sve to se kombinuje sa snažnim usisom koji podiže otpornu prljavštinu u posudu, i mokrom krpom, tako da će vaši podovi svakodnevno biti čisti.

Cisti_sobe_gde_zelite_kada_zelite

ČISTI SOBE GDE ŽELITE, KADA ŽELITE

Čistite kad god želite, gde god želite, sa vašim robotskim usisivačem i brisačem podova Roomba Combo™, koji pokreće tehnologija Imprint® Smart mapiranje. Mapira, uči i prilagođava se vašem prostoru - tačno kako vama odgovara.

Ponuda_predloga_za_ciscenje_prilagodjeni_samo_vama

PONUDA PREDLOGA ZA ČIŠĆENJE, PRILAGOĐENI SAMO VAMA

Prilagodite čišćenje da se uskladi sa vašim stalno promenljivim rasporedom, sa više prilagođenih predloga nego kod bilo kog drugog robota. iRobot OS (Operativni Sistem) uči vaše navike i daje preporuke koje se savršeno uklapaju u vaš način života – sve to kako biste mogli da uđete u čist prostor, bez potrebe da se bavite čišćenjem.

Pridite_domov_na_cisto

ČISTI GDE MU KAŽEMO DA TREBA DA ČISTI

Zahvaljujući iRobot OS (Operativnom Sistemu), razume više komandi glasovnog asistenta nego bilo koji drugi 2-u-1 robot. Jednostavno mu recite da očisti kuhinju, dnevnu sobu ili bilo koju drugu prostoriju. Povežite ga sa svojim izabranim glasovnim asistentom* i imaćete čistiji prostor na komandu.

Prilagodjeno_ciscenje

PONUDA PREDLOGA ZA ČIŠĆENJE, PRILAGOĐENI SAMO VAMA

iRobot OS (Operativni Sistem) omogućava vašem robotskom usisivaču Roomba® da usisava onako kako želite. Postavite preferencije za čišćenje sa opcijama za dodatne prolaze čišćenja na više opterećenim područjima ili brže čišćenje na područjima koja manje koristite.

Pridite_domov_na_cisto

NUDI PREDLOGE ZA ČIŠĆENJE, PRILAGOĐENE SAMO VAMA

Prilagodite čišćenje da se uskladi sa vašim stalno promenljivim rasporedom, sa više prilagođenih predloga nego kod bilo kog drugog robota. iRobot OS (Operativni Sistem) uči vaše navike i daje preporuke koje se savršeno uklapaju u vaš način života - sve to kako biste mogli da dođete u čist prostor, bez potrebe da pratite proces čišćenja.

dodjite-u-cisto

DOĐITE KUĆI U ČISTO

Sa iRobot OS (Operativnim Sistemom) možete podesiti robota da počne sa čišćenjem kada odete, i da se zaustavi ako se prerano vratite kući – tako da vidite samo čistoću, a nikada proces čišćenja. Za trenutke kada želite mir, možete podesiti vreme u toku dana kada robot neće čistiti.

Kontrola_ciscenja

POTPUNA KONTROLA SA IROBOT HOME APLIKACIJOM

iRobot Home aplikacija vam omogućava potpunu kontrolu nad vašim čišćenjem. Poboljšane mape, mogućnost čišćenja određenih zona, prilagođeni obrasci, sezonski predlozi i intuitivna integracija sa pametnim domom.

zakljucavanje-tastera

SPREČAVA SLUČAJNO AKTIVACIJU SA ZAKLJUČAVANJEM TASTERA

Zaključavanje tastera za decu i kućne ljubimce vam omogućava da onemogućite dugme za čišćenje na vašem robotu, tako da će ostati na punjaču ili će nastaviti da čisti, čak i ako slučajno pritisnete dugme. Omogućite ili onemogućite zaključavanje za decu i kućne ljubimce u iRobot Home aplikaciji.