- Najbolji robot usisivač na svetu
 

modeliRoomba 886

160 3.4
Roomba 886 banner
 

O proizvodu

     
 
 

iRobot® Roomba® iz serije 800. Robotski usisivač visoke tehnologije. Roomba® 886 ima revolucionarnu tehnologiju čišćenje AeroForce™, koja čisti do 50 % više otpadaka, prašine i dlaka sa svih vrsta podloga uz manje održavanja. To je superioran model iz opsega Roomba® koji koristi virtuelne svetionika, a samim time oni mu omogućavaju mu da usisa još veću površinu i više soba istovremeno. Uključivanje ne može biti jednostavnije. Jednostavno pritisnite taster čisti (CLEAN) i Roomba® počinje sa odmah sa radom. Ona pronalazi svoj put oko nameštaja i prepreka, ispod nameštaja i efikasno čisti sve oblasti, a posebno posvećuje pažnju na područjima gde je površina posebno zaprljana. Idealan je za one koji pate od alergija i vlasnike kućnih ljubimaca. Vi ne morate biti kod kuće kad Roomba čisti. Jednostavno podesite raspored čišćenja i kada dođete kući, vi ćete ući u savršeno čist prostor.

Osnovne karakteristike 886

 • Čišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha
 • Najpametniji navigacioni sistem za čišćenje - iAdapt
 • Trostepeni sistem za čišćenje AeroForce
 • Sistem za čišćenje duž zidova (prepreka) i uglova Wall Follow
 • Prilagodljiva glava za čišćenje sa gumenom AeroForce četkom
 • Visokokapacitetna posuda za skupljanje prašine AeroForce
 • Filtracija HEPA filterom
 • Indikator napunjenosti posude za prašinu
 • ANTITANGLE sistem sprečavanja mršenja u kablove i rese od tepiha
 • Akustični i optički senzori za detekciju prašine
 • Karakteristike Virtuelnog zida (Virtual Wall) Lighthouse – omogućava čišćenje više prostorija u isto vreme
 • Profilisani branik osetljiv na dodir
 • Senzori protiv pada niz stepenice
 • Baterija XLife do 2 puta duže trajanje
 • Bazna stanica sa integrisanim adapterom

Zašto odabrati od iRobot?

iRobot je usko specijalizovan za robotiku i veći deo zarade ulaže u istraživanje i razvoj, tako da je poslednjih 20 godina lider u robotici, a zbog zasluga u razvijanju iste više puta je nagrađivan. iRobot je osnovan na ubeđenju tri osnivača (Kolin Ugao, Helen Greiner i Rodni Bruks) koji smatraju da će robotika menjati svet i način na koji se lečimo, radimo, učimo ili sređujemo svoju životnu okolinu. Već u prvoj godini od osnivanja iRobot je u saradnji sa NASA Space Exploration programom, proizveo Genghis™ robota dizajniranog za istraživanje svemira. Proboj se dogodio 1998., kada je kompanija iRobot dobila DARPA ugovor za razvoj i proizvodnju taktičkih mobilnih robota iRobot PackBot®.

2002. prvi put ulazi u vojnu upotrebu, iste godine sa National Geographic Society iRobot razvija robota koji pomaže u istraživanju piramida u Egiptu. PackBot-ovi su takođe mapirali kontaminiranu oblast Fukušima posle katastrofe u Japanu u 2011. A 2012. iRobot je pomogao u sprečavanju većih ekoloških posledica nakon izlivanja nafte u Meksičkom zalivu. iRobot je 2002. godine ušao u život svakog od nas. Te godine prvi put na svetlo dana izlazi usisivač robot – Roomba. Tri godine kasnije iRobot lansira Scooba®-u, robota za pranje podova. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu, danas iRobot sa nekoliko naprednih robota pomaže u više od 10 miliona domaćinstava širom sveta u čišćenju kuća, stanova i okoline.

Ključne karakteristike
iRobot Roomba 886

Inteligentni navigacioni sistem - iAdapt

iRobot Roomba dolazi sa proverenim sistemima koji iRobot čine pravim robotom. Lista počinje sa apsolutno najvažnijim - iAdapt sistemom. iRobot sa „najinteligentijim“ (veštačka inteligencija) navigacionim sistemom čisti prostorije uz pomoć desetina senzora koji prate prostor u sobi 67 puta u sekundi i u saradnji sa 40 predefinisanih pokreta Roomba se prilagođava trenutnim uslovima u prostoriji.

Trostepeni sistem za čišćenje – AeroForce

Predstavljamo jedno od najvažnijih inovacija od uvođenja robotskih usisivača na tržište. Revolucionarni sistem za čišćenje AeroForce kombinuje nekoliko novih elemenata, pomaže da se poveća efikasnost usisavanja do 50%.

1. Rotirajuća četka sa strane

Rotirajuća četka sa strane obezbeđuje čišćenje duž zidova, uglova i prepreka u prostorijama.

2. Dve glavne kontra-rotacione gumene četke

Dve glavne kontra-rotacione četke sa specijalnim gumenim žlebovima će prikupljati prljavštinu sa svih vrsta podova i tepiha. Specijalno su dizajnirane da ne zadržavaju prljavštinu i zbog toga su veoma lake za zadržavanje.

3. Visoka usisna snaga

Sistem AeroForce koncentriše strujanje vazduha u uskom promeru između rotirajućih četki, što dovodi do ubrzanja. U kombinaciji sa novim motorom drastično povećava usisnu snagu robotskog usisivača. Roomba serije 800 sa novim AeroForce sistemom ima do pet puta veću usisnu snagu od ostalih robotskih usisivača. Filtraciju fine prašine obezbeđuje HEPA filter.

Adaptivna glava za čišćenje AeroForce

Model Roomba 880 je opremljen adaptivnom glavom za čišćenje AeroForce koja se dinamički prilagođava različitim površinama čišćenja (parket, laminat, tepih, linoleum, pločice...).

Roomba 790

Visokokapacitetna posuda druge generacije

Roomba serije 800 poseduje visokokapacitetnu posudu za skupljanje prašine AeroForce. Na njoj se nalazi HEPA filter koji skuplja i najfinije čestice prašine. Indikator napunjenosti posude Vam najavljuje kada dođe vreme da se isprazni.

Akustični i optički senzori za detekciju prašine

Akustični i optički senzori za detekciju prašine Dirt Detect druge generacije koriste akustične i optičke senzore i tako detektuju zaprljanija mesta koja Roomba intezivnije čisti.

Vremensko programiranje čišćenja

Sa ovom funkcijom možete izabrati dan i vreme kada želite da robot počne sa čišćenjem. Roomba može samostalno bez Vašeg prisustva očistiti Vaš prostor. iRobot poseduje mogućnost vremenskog planiranja čišćenja, jednom dnevno, sedam dana u nedelji. Robot se podesi, na primer, tako da čisti tri puta nedeljno i robot će svake nedelje u planirano vreme očistiti Vaš prostor i održavaće ga besprekorno čistim.

Karakteristike virtuelnog svetionika

Virtuelni zid - Lighthouse kombinuje dve funkcije. Prostor koji Vam čisti Roomba, može se definisati korišćenjem virtuelnog zida tako što Virtuelni zid stvara nevidljivu barijeru koju robot ne prelazi. Koristi se u slučaju da želite da očistite samo određeni prostor (prostoriju) ili ako želite da sprečite Roombu da priđe električnim kablovima, lomljivim predmetima ili Vašem računaru. Takođe omogućava robotu da Vaš stan očisti temeljno i postepeno, sobu po sobu. Preporučujemo primenu od maksimalno 3 Virtualna zida u zavisnosti od složenosti i veličine prostora.

Kome je namenjen?

iRobot Roomba 886 će zainteresovati sve vlasnike većih stanova i kuća koji žele da imaju najbolje i najnovije robote usisivače. Kao top model Roomba 886 robototski usisivač, nove vlasnike će obradovati maksimalnom efikasnosti čišćenja pomoću AeroForce tehnologije, do 2 puta duže trajanje baterije XLife, tiši i udobniji za korišćenje uz minimalno održavanje. Model obuhvata sve što je potrebno, uključujući daljinski upravljač i virtuelni zidi sa funkcijom svetionika za čišćenje cele kuće iz sobe u sobu.

iRobot Roomba 886
886

Ostale karakteristike

Daljinsko upravljanje
ANTITANGLE
Ni-MH baterija
HEPA filter
Jednostavan za upotrebu
Kompaktne dimenzije
Bazna stanica
Indikator napunjenosti
Čišćenje svih vrsta podova
Senzori protiv pada
SPOT Clean
Lako održavanje
Branik – osetljiv na dodir
Dijagnostika problema
Prelaz preko pragova
 
 

Daljinsko upravljanje

Sistem daljinskog upravljanja Vam omogućava da uključite Roomba-u, podesite program ili čak direktno kontrolišete Roomba-u prilikom čišćenja. Osnovna funkcija je da Vam pomogne u čišćenju, ali za mnoge ovo predstavlja i vid zabave.

 

ANTITANGLE

iRobot misli na Vaše domaćinstvo pomoću ANTITANGLE tehnologije, koja sprečava mršenje u kablove i rese od tepiha. Čim oseti otpor na četkama, uključuje mu se rotiranje. Na ovaj način, robot se oslobađa i nakon toga nastavlja sa čišćenjem.

 

Ni-MH baterija

iRobot se napaja Ni-MH baterijom (Nikl-Metal Hibrid). Prednost Ni-Mh baterije je u sposobnosti da izdrži visoko opterećenje, da drži stabilan napon i naravno, njen dug životni vek. Kada je baterija iRobota potpuno napunjena, autonomija čišćenja traje veoma dugo. Dopunu baterije iRobota kontroliše mikroprocesor koji prati više parametara uključujući i temperaturu baterije, što daje maksimalan radni vek baterije.

 

HEPA filter

Dvostruki HEPA filter hvata čak i najfinije čestice prašine i polena, tako da najkvalitetnije štiti Vas i Vaše ukućane od alergija. Primenjuje se u seriji robota Roomba 700.

 

Jednostavan za upotrebu

Roomba ne određuje unapred način čišćenja ili koliko dugo će trajati čišćenje. Roomba se uvek prilagođava delu i veličini prostorije koja se čisti. Samo pritisnite dugme „Clean“ i Roomba će se pobrinuti o svemu.

 

Kompaktne dimenzije

Sa svojom visinom od 9,2 cm  Roomba može da čisti ispod većine nameštaja koji se danas nalazi u kućama, stanovima i kancelarijama. Pogotovo je pogodan za čišćenje ispod komada nameštaja koji inače nisu lako dostupni, kao na primer ispod kreveta, garnitura ili kuhinjskih elemenata. Dimenzije su dizajnirane tako da robot može da se podvuče ispod visine nogara koja predstavljaju standard za nameštaj u Evropi.

 

Bazna stanica

Kada Roomba završi sa čišćenjem, on će automatski naći svoju bazu kako bi dopunio bateriju i pripremio za sledeće čišćenje. Robot može da se vrati na bazu i pre nego što završi čišćenje ako na njemu pritisnete taster „DOCK“.

 

Indikator napunjenosti

Kada se posuda za prašinu napuni, Roomba će Vas svetlosnim signalom na ekranu obavestiti da je posuda puna i da treba da je ispraznite.

 

Čišćenje svih vrsta podova

Roomba robot je dizajniran za čišćenje svih vrsta podnih obloga kao što su parket, tepih, tepison, pločice, linoleum i drugi podovi.

 

Senzori protiv pada

Senzori protiv pada štite iRobot od pada niz stepenice ili sa drugih uzvišenja.

 

SPOT Clean

SPOT clean program se koristi za lokalno čišćenje. Robot čisti površinu prečnika 1m². Drugim rečima, on će Vam poslužiti kao "metla i lopatica za smeće", kada na primer po podu prospete šećer ili brašno, ili ako hoćete da očistite otirač za noge....

 

Lako održavanje

Redovno održavanje povećava vek trajanja Roomba-e. Važno je samo da redovno praznite posudu za prašinu, čistite četke i prednji točak.

 

Branik – osetljiv na dodir

Roomba prepoznaje prepreke pomoću profilisanog gumenog branika osetljivog na dodir. Infracrveni zraci preneti do branika prvo detektuju prepreku, tako da robot uspori ispred nje i nežno je dodirne. Branik je projektovan tako da ne oštećuje nameštaj i druge prepreke. Direktan kontakt sa preprekom zajedno sa bočnom četkom daje bolji efekat pri čišćenju u njihovoj blizini. Zahvaljujući braniku osetljivom na dodir Roomba lako prevazilazi prepreke kao što su na primer prekrivači ili duge zavese. Robotski usisivači serije 700 imaju presovane gumene branike koji postižu još bolje efekte prilikom dodira sa Vašim nameštajem.

 

Dijagnostika problema

iRobot je u stanju da sam dijagnostikuje i zvučnim signalom prijavi potencijalne probleme, kao što su na primer začepljene četke.

 

Prelaz preko pragova

Roomba može lako preći preko lajsni, pragova ili drugih neravnina do 2cm visine.

Sadržaj paketa

Virtuelni zid sa svetionikom1x Virtuelni zid sa svetionikom

HEPA filter1x HEPA filter

Baza za punjenje1x Baza za punjenje

Baterija XLife1x Baterija XLife

Roomba 8861x Roomba 886

 

tehnička specifikacija

Čišćenje parketa, linoleuma, tepiha i drugih tvrdih podloga
Pogodan za prostore sa kućnim ljubimcima
Najpametniji navigacioni sistem za čišćenje iAdapt
Prestižni ARM procesor
42 različita senzora
Prilagodljiva glava za čišćenje AeroForce
Sistem za čišćenje duž zidova (prepreka) i uglova Wall Follow
ANTITANGLE Sistem
Akustični i optički senzori za detekciju prašine Dirt Detect druge generacije
Automatsko punjenje baterije na baznoj stanici
Vremensko programiranje čišćenja
Karakteristike Virtuelnog zida sa Virtual Halo
Filtracija - HEPA filterom
Profilisani gumeni branik usporavajućeg dejstva
Indikator napunjenosti posude za prašinu
Visokokapacitetna posuda za skupljanje prašine AeroForce
Sklopiva drška za lako rukovanje
Preporuka za čišćenje prostora više od 4 sobe (do 150 m²)
Visokokapacitetna baterija Xlife - trajanje baterije do dva i po sata
Vreme punjenja baterije 3 sata
Potrošnja energije u toku punjenja maksimalno 33W
Potrošnja u stand-by modu maksimalno 2W
Dimenzije (mm) 350 x 92 (80 telo robota)
Težina 3.85Kg
Nivo buke < 58 dB

Roomba 886: Rečnik pojmova

Roomba 886 video

 
POREĐENJE MODELA  
Cena* 89 900 din *Preporučena maloprodajna cena. Uslove kupovine pogledajte ovde
e-prodavnica  
 

Besplatna prezentacija

Zakažite prezentaciju u Vašem domu i uveriti se zašto je iRobot Roomba najbolji i najprodavaniji robot usisivač na svetu! Telefon za informacije 063 44 77 88

30.06.2016
sve novosti


Braava 390t

Braava 390tRobotski čistač podova

svi proizvodi
 
sledeća prezentacija
 
Prezentacije - detaljnije