iRobot Zimska Akcija

novembar
2023
 
 
    Proizvodi
 

Dok zimska idila polako prekriva grad belim pokrivačem, i dok hladan vazduh šapuće priče o prazničnom veselju, jedan događaj obećava toplinu - naša Zimska Akcija! Neka se jesenje boje povuku pred čarima decembra, jer je vreme za nezaboravnu šoping avanturu. Umesto da se skrivamo od zime, zagrevamo se najatraktivnijim ponudama u gradu. Oseti uzbuđenje kako pulsira kroz vene dok otkrivaš neodoljive popuste i akcije. Naša Zimska Akcija je više od običnog šopinga; to je festival radosti, praznik za sve koji vole da pronalaze savršene poklone po sjajnim cenama. Od tople odeće do najnovije elektronike, od zimskih igračaka do tehnike - sve je spremno da začini tvoj decembar i unese radost u tvoj dom.

iRobot Roomba Zimska Akcija

roomba-cj7
iRobot Roomba j7+ (j7558)
je visoko sofisticiran robot usisivač koji kombinuje napredne tehnologije i pametne funkcije za efikasno čišćenje domaćinstava. Opremljen je iRobot OS-om, koji čini robota inteligentnim i promišljenim, sposobnim za prepoznavanje i izbegavanje prepreka u realnom vremenu, kao što su kablovi i otpad od kućnih ljubimaca​​. Sa svojom patentiranom Dirt Detect™ tehnologijom, ovaj model efikasno identifikuje i temeljnije čisti prljavija područja, prilagođavajući se specifičnostima vašeg domaćinstva​​. Roomba j7+ nudi prilagođene predloge za čišćenje zahvaljujući iRobot Genius tehnologiji i automatski se vraća u bazu za punjenje ako se baterija isprazni​​. Ovaj model ima trostepeni sistem čišćenja sa dvostrukim gumene četkama, pogodan za različite vrste podova, i 10 puta jače usisavanje u poređenju sa standardnim modelima. Takođe, ima sistem za automatsko uklanjanje prljavštine Clean Base®, koji omogućava da se usisivač prazni u posebnu vreću, zadržavajući 99% alergena​​​​. Ovaj model možete naručiti na Zimskoj Akciji po ceni od 89.990 RSD (redovna cena je 134.990 RSD)

 

roomba-j7
iRobot Roomba j7 (j7158)
je napredan robot usisivač dizajniran da pruža efikasno i prilagodljivo čišćenje domaćinstava. Opremljen Precision Vision navigacijom, on efikasno identifikuje i izbegava prepreke poput kablova i ostataka od kućnih ljubimaca, osiguravajući neprekidno čišćenje​​. Sa patentiranom Dirt Detect™ tehnologijom, Roomba j7 se fokusira na temeljnije čišćenje prljavijih područja, a prilagođava se vašem načinu života učeći vaše rutine​​. Uređaj ima trostepeni sistem čišćenja sa 10 puta većom snagom usisavanja u poređenju sa Roomba® serijom 600, dvostruke gumene četke za različite vrste podova, i bočnu četku za čišćenje ivica i uglova​​. Opremljen je i iRobot Genius tehnologijom koja omogućava personalizovane predloge za čišćenje i kompatibilan je sa glasovnim asistentima kao što su Google Home i Alexa, omogućavajući vam da pokrenete čišćenje jednostavnim glasovnim naredbama​​​​. Iskoristite Zimsku Akciju i kupite Roomba j7158 po akcijskoj ceni od 54.990,00 RSD (redovna cena je 99.990,00 RSD).

 

roomba-i5
Roomba i5
je inteligentni robot usisivač koji nudi visoku efikasnost u čišćenju domaćinstava. On uči i mapira prostor vaše kuće, omogućavajući ciljano čišćenje po sobama, bilo da ste kod kuće ili van nje​​. Uređaj koristi iRobot OS za automatsko ažuriranje softvera, poboljšavajući svoje performanse​​. Sa naprednim 3-stepenim sistemom čišćenja i 10 puta jačim usisavanjem u poređenju sa Roomba® serijom 600, Roomba i5 efikasno uklanja tvrdokornu prljavštinu​​. Dvostruke gumene četke sprečavaju zaplitanje dlaka kućnih ljubimaca i rade na različitim vrstama podova​​. Integrisani senzori omogućavaju da se usisivač ne zaglavi ispod nameštaja, a sa senzorima Dirt Detect™ fokusira se na područja koja zahtevaju temeljnije čišćenje​​. Ako mu se baterija isprazni tokom čišćenja, automatski se vraća na bazu za punjenje i nastavlja gde je stao​​. Roomba i5 nudi prilagođene predloge za čišćenje, uzimajući u obzir vaše navike i potrebe prostora​​, a može se kontrolisati putem aplikacije iRobot Home ili glasovnih asistenata​​. Prikupljeni podaci se koriste isključivo za poboljšanje performansi robota, a podaci su šifrovani radi bezbednosti​​.Iskoristite Zimsku Akciju i kupite Roombu i5 po akcijskoj cijeni od 39.990,00 RSD (redovna cena je 64.990,00 RSD).

 

roomba-i1
Roomba i1
Roomba i1 (i1152) je napredni robot usisivač dizajniran za efikasno čišćenje i lakoću upotrebe. Ovaj model ima 3-stepeni sistem za čišćenje, dvostruke gumenim Antistatic četke prilagodljive za sve vrste podova i bočne četke za čišćenje uglova i ivica, uz 10 puta jaču usisnu snagu u odnosu na Roomba® seriju 600​​. Pokreće ga iRobot Genius, inteligentni sistem koji uči vaše rutine i prilagođava se vašim navikama, osiguravajući efikasnost i prilagođenost potrebama korisnika​​. Roomba i1 poseduje patentiranu tehnologiju Dirt Detect™, koja detektuje i temeljnije čisti prljavije delove poda​​. Uređaj automatski pronalazi svoju bazu za punjenje i nastavlja čišćenje tamo gde je stao, osiguravajući neprekidno čišćenje​​. Kompatibilan je sa glasovnim asistentima poput Google Assistant i Alexa, omogućavajući kontrolu čišćenja putem glasovnih komandi​​. Roomba i1 obezbeđuje temeljno čišćenje koristeći senzore za praćenje poda i logično čisti u pravilnim redovima​​. iRobot obećava pouzdanost proizvoda podržanu odgovornom korisničkom podrškom​​, uz visoke standarde zaštite privatnosti korisnika​​. Iskoristite Zimsku Akciju i kupite Roombu Combo i1 po akcijskoj ceni od 34.990,00 RSD (redovna cena je 54.990,00 RSD).

 

Tags