Roomba j9+ (j9558)

Roomba j9+ (j9558)

Details

Na stanju

109 990,00 RSD 144 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:

Najmoćniji usisivač za skupljanje dlaka kućnih ljubimaca, ostataka hrane i tvrdokorne prljavštine s tepiha i podova. Idealno rešenje za veće kuće, opremljen je sa više funkcija za kućne ljubimce od bilo kog drugog robot usisivača.

BOLJA EFIKASNOST ČIŠĆENJA VAŠEG DOMA, ZA NAJZAUZETIJE
Supermoćni Roomba® j9 bolje usisava prašinu i ostatke hrane od bilo kojeg drugog robot usisivača, tako da se možete fokusirati na stvari koje volite, ne na čišćenje.

PLANIRA I ČISTI
Dirt Detective, pokretan pomoću iRobot OS-om, uči iz prethodnih čišćenja kako bi automatski dodelio prednost prljavijim prostorijama u narednim čišćenjima, prilagođavajući postavke kao što su jačina usisavanja i broj prolaza čišćenja.

NAJOBOLJI ROBOTSKI USISIVAČ ZA VLASNIKE KRZNENIH LJUBIMACA
Opremljen sa više funkcija za kućne ljubimce od bilo kog drugog robotskog usisivača, plus 100% jača snaga usisavanja* za uklanjanje guste dlake kućnih ljubimaca i osveženje vaše kuće.

ZNA ŠTA DA OČISTI - I ŠTA DA IZBEGAVA
Sistem precizne navigacije PrecisionVision pojednostavljuje čišćenje i omogućava vašem robotu da prepozna predmete na svom putu, kao što su na primer cipele, čarape i kablići, čime omogućava usisivaču da ih zaobiđe.

KUĆNI LJUBIMCI OSTAVLJAJU NERED
Obećanje vlasnicima kućnih ljubimaca (P.O.O.P. - Pet Owner Official Promise)* znači da će vaš Roomba j9+ robotski usisivač izbeći izmet vašeg kućnog ljubimca. Ako to ne uradi, zamenićemo vašeg robota besplatno.

SISTEM ČIŠĆENJA U 3 FAZE OBAVLJA POSAO
Patentirani sistem čišćenja za temeljno čišćenje uključuje dvostruke Antistatic gumene četke za različite površine, četku za ivice i uglove i usisava sa 100% većom snagom*. Antistatic gumene četke sprečavaju upetljavanje kose i dlake ljubimaca, čineći da ovaj uređaj postane pravi superheroj koji se jednostavno koristi i održava.

2 PROLAZA ČIŠĆENJA. 0 PROPUŠTENIH MESTA
Vodeća industrijska navigacija i mogućnost dva prolaza čišćenja omogućava Roomba® robot usisivaču da se kreće po vašem prostoru na uređen, efikasan način i da očisti od zida do zida, bez propusta. Preklapanjem prolaza, vaš robot čisti vaši kuću na inteligentan i logičan način, prilagođavajući se različitim vrstama podova.

ČISTI TAMO GDE MU KAŽETE DA ČISTI
Povežite ga sa glasovnim asistentima kao što su Alexa, Siri ili Google* i zadajte komande kao što su "Reci Roombi da očisti kuhinju." I on će se pozabaviti čišćenjem.

PRELEP DIZAJN, SAVRŠEN ZA VAŠU KUĆU
Visokokvalitetni materijali, elegantna silueta i izgled brušenog metala kombinuju se u premijernom dizajnu Roomba® j9 robotskog usisivača koji se savršeno uklapa u vaš prostor.

SAM PRAZNI SVOJU POSUDU ZA USISAVANJE, TAKO DA VI NE MORATE DA RAZMIŠLJATE O USISAVANJU
On se brine o svemu i isprazni svoju posudu za usisavanje u kesu AllergenLock™, koja može do 60 dana da prikuplja smeće, pružajući vam dva puna meseca kada ne morate razmišljati o usisavanju.

NAPRAVLJEN SA VAMA NA UMU
iRobot OS (Operativni Sistem) radi više od samog čišćenja – povezuje se i sarađuje s vama i vašim prostorom. Prilagođavanjem vašem prostoru, navikama i željama, iRobot OS se može prilagoditi planu čišćenja koji je napravljen po meri vašeg poda.

ŠTITIMO VAŠE PODATKE
Koristimo najviše standarde šifrovanja podataka i vaše informacije koristimo samo za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.

PODRŽAN SA 30 GODINA ISKUSTVA

Obećanje iRobota bazira se na 30 godina stručnosti, inovacija i odgovorne usluge. Zato smo širom sveta prodali više od 40 miliona kućnih robota. Ako ikada zatrebate pomoć, samo smo poziv ili email udaljeni.

Additional Information

iRobot_Roomba_j9+

100% JAČE USISAVANJE* ZA JAČE ČIŠĆENJE

Robotski usisivač Roomba® j9 čisti dublje*, uklanja upletene životinjske dlake, prašinu i ostatke hrane s podova i tepiha uz 100% jače usisavanje*. Za efikasno čišćenje različitih nečistoća, snaga usisavanja se automatski prilagođava vrsti poda.

iRobot 30 godina iskustva u robotici

PODESITE I ZABORAVITE, ALI STVARNO

Planiranje sa tehnologijom Dirt Detectiv je sve što vam treba da bi čišćenje podova bilo svakodnevno stručno planirano. Dirt Detective tehnologija daje prednost najprljavijim sobama i bira idealne postavke za svaki prostor, sa ciljem svakodnevne besprekorne čistoće. To je bezbrižan način održavanja čistoće podova.

Čisti kao vi to želite

TAČNO ZNA ŠTA DA IZBEGAVA

Prepreke kao što su "igračke" kućnih ljubimaca, kablići punjača ili cipele neće ometati rad robot usisivača Roomba j9+, zato jer koristi sistem navigacije PrecisionVision sa prepoznavanjem objekata. Kada prvi put primeti prepreku, šalje vam fotografiju prepreke u aplikaciju, tako da mu možete reći da li da je izbegava u budućnosti ili da čisti oko nje. Ne samo da uči vaš prostor, već robot reaguje u stvarnom vremenu.

Izbegava izmet kućnih ljubimaca

NAMERNO IZBEGAVA FEKALIJE KUĆNIH LJUBIMACA - GARANTUJEMO

Samo iRobot vam pruža P.O.O.P. (Pet Owner Official Promise, što znači Zvanično Obećanje Vlasnicima Kućnih Ljubimaca)*. Možete se osloniti na svog robotskog usisivača Roomba j9+ da će da izbegava izmet kućnih ljubimaca, u suprotnom ćemo ga zameniti besplatno.

potpuno čišćenje sa duplim gumiranim četkama

SISTEM ČIŠĆENJA U 3 FAZE EFIKASNO OBAVLJA SVOJ POSAO

Robotski usisivač Roomba® j9 koristi sopstveni 3-stepeni sistem čišćenja koji koristi inovativne duplo gumirane četke za opuštanje i podizanje, četku za ivice i uglove, i 100% jaču* usisnu snagu za uklanjanje upetljanih nečistoća, gde god se one kriju. To nije sve, zato jer su gumene četke presvučene specijalnim Antistatic premazom koji sprečava uplitanje kose i dlake kućnih ljubimaca, nema više seckanja i raspetljavanja četki, posvetite svoje vreme stvarima koje volite.

Roomba® j9 čisti pravolinijski

TEMELJNO ČIŠĆENJE U PRAVILNIM REDOVIMA

Vodeća navigacija u industriji sa dva prolaza čišćenja omogućava robotskom usisivaču Roomba®, da se kreće po vašem prostoru u urednim, efikasnim redovima čišćenja od zida do zida bez propuštenih mesta. Preklapanje prolaza omogućava vašem robotu da namerava i logično čisti različite vrste podova.

pametno čišćenje

IROBOT OS NUDI VIŠE PERSONALIZOVANIH SAVETA NEGO BILO KOJI DRUGI ROBOT

iRobot OS uči vaše navike čišćenja kao i vaš prostor i pruža vam prilagođene savete za pravilno čišćenje. Dobijate predloge za planiranje čišćenja, predloge za zabranjene zone, tako da može izbeći određena područja ili objekte, mesta gde ne želite da čisti, predlaže i područja čišćenja, zan one često prljave delove poda, kao što je prostor oko kauča ili ispod stola za ručavanje, dakle sam pravi zone koje zahtevaju ciljano čišćenje.

Mapira vaš prostor

MAPA VAŠE KUĆE STVORI SE NAKON SVAKOG ČIŠĆENJA

Možete početi sa čišćenjem još brže. Čim ga otpakujete i aktivirate, vaš robot usisivač Roomba® j9+ će stvoriti savršenu mapu vaše kuće - čak 7 puta brže nego pre* - i automatski će označiti vrstu svake sobe sa do 90% tačnošću**, tako da možete čistiti sa bilo kog mesta tačno tamo gde želite već nakon samo jednog obavljenog čišćenja.

Napomena:
*U poređenju sa prethodnom iRobot tehnologijom mapiranja.
**Kuhinje označene sa 90% tačnošću, prepoznavanje drugih soba može varirati i biti manje tačno.


iRobot iskustva i privatnost

PAŽLJIVO, OPUŠTENO I SA POŠTOVANJEM

U režimu pažljivog kretanja, vaš robot usisivač Roomba® j9+ se vešto kreće oko vašeg nameštaja i klizi uz zidove, vaze i staklo glatko, na način koji će vas smiriti i otkloniti brige.

iRobot automatski usisivač

DOĐITE KUĆI U ČISTO

Pomoću iRobot OS (operativni sistem) možete postaviti da počne sa čišćenjem kada odete od kuće i prestane kada se vratite, tako da ćete primetiti samo čistoću, a nikada i samo čišćenje. "Uživajte u čistoj kući i svom danu."

iRobot privatnost

KOMPLETNO UPRAVLJANJE POMOĆU IROBOT HOME APLIKACIJE

Pomoću funkcije 'Ne ometaj' možete planirati vreme odmora, kada robot neće čistiti ili se prazniti.

iRobot usisivači delovi servis i podrska

ŠTITIMO VAŠE PODATKE

Klijenti veruju proizvodima iRobota da će se brinuti o njihovim kućama. Danas je to poverenje važnije nego ikada. Koristimo najviše standarde šifrovanja podataka i vaše informacije koristimo samo da poboljšamo vaše iskustvo i efikasnost vaših robota.