Roomba s9+ (s9558)

Roomba s9+ (s9558)

Details

Na stanju

99 990,00 RSD 169 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Robotski usisivač s9 sa naprednom navigacijom i jedinstvenim dizajnom za duboko čišćenje.
Robotski usisivač s9 uz pomoć Revolucionarne tehnologije, naprednom navigacijom i jedinstvenim dizajnom dubokog čišćenja PerfectEdge® čisti tvrdoglavu prljavštinu tako da se možete nositi sa svim ostalim.
 
Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici.
iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.
 
Vrhunski dizajn za čišćenje neugodnih uglova.
PerfectEdge® tehnologija sa naprednim senzorima optimizuje čišćenje duboko u uglovima i duž ivica, dok najsavremeniji 3-stepeni sistem čišćenja podiže, olabavlja i uklanja prljavštinu do 40 puta većom snagom usisavanja* za naše najdublje čišćenje do danas.
*U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600
 
Uživajte u potpunoj kontroli svog čišćenja.
Najnovije mapiranje i pametna navigacija omogućavaju vam slanje s9 na prljave lokacije kada se dogode, uz jednostavnu komandu za glasovnu pomoć *.
*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa.
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.
 
Očistite prljavštinu čim se isprlja.
Pametna navigacija mapira određene predmete u vašem domu tako da se mrvice iz doručka usisavaju tako lako kao po naredbi „Aleksa, reci Roombi da usisava ispod kuhinjskog stola“.
 
Čisti iza sebe i iz sebe.
Robot usisivac S9+ usisava iza sebe i iz sebe pa isprazni prljavštinu i prašinu u AllergenLock™ torbu, tako da mesecima ne morate da razmišljate o usisavanju.
 
Uči prema vašem životu. Sluša glasovne komande.
Roomba® s9 uči vaše navike čišćenja i može vam predložiti automatske rasporede čišćenja prema vašem načinu života.

Additional Information

iRobot_Roomba_s9558

iRobot® Roomba® s9 – Naše najbolje napredno čiščenje.

iRobot Roomba s9 WiFi povezani robotski usisivač sa tehnologijom PerfectEdge® sa bočnom četkom i 30% širim gumenim četkama za podizanje prljavštine na različitim površinama - Povećana snaga - Učenje, mapiranje i prilagođavanje vašem prostoru - Čišćenje po sobama - Čišćenje komandom po objektu, na primer očisti samo ispod stola - Personalizovani predlozi - Kompatibilnost sa glasovnim komandama.

iRobot-Roomba-s9-iskustva

Više od 30 godina stručnosti u polju robotike i kontinuiranih inovacija

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti i iskustva u polju robotike i inovacija sa preko 30 milona prodatih kućnih robota širom sveta. Bilo da izaberete Roomba, Braava ili oba robota, Vaši podovi će dobiti specijalizovanu negu koja im je potrebna.

iRobot-Roomba-s9-snaga

Vrhunski dizajn za čišćenje nezgodnih uglova.

Superiorni dizajn za čišćenje nezgodnih uglova – PerfectEdge® tehnologija koristi napredne senzore za optimizaciju čišćenja duboko u uglove i duž ivica, dok vrhunski sistem za čišćenje od 3 brzine pokupi, olabavi i ukloni prljavštinu sa do 40X većom usisnom snagom za naše najdublje čišćenje do danas.

pametni-robot-usisivac-Roomba-mapiranje

Uživajte u potpunoj kontroli čišćenja.

Čisti tačno onako kada i gde želite. Imprint® Pametno mapiranje vam omogućava da kažete s9+ tačno gde da čistite i kada, dok vam prilagodljive zone izbegavanja omogućavaju da im kažete koje oblasti treba izbegavati.

Roomba-s9-cisti-glasom-google-alexa

Čisti fleke onog trenutka kada se formiraju.

S9 može da očisti pod čim se nečistoća pojavi, kad zakoračite kroz vrata i primetite mrvice hleba ispod kuhinjskog stola, možete koristiti aplikaciju iRobot Home ili uz pomoć vašeg Google ili Alexa glasovnog asistenta aktivirajte Roomba s9 da odmah očisti ovo mesto, i čišćenje je završeno.

filter-za-polen-alergene

Čisti za vama i iza sebe.

S9 + sa revolucionarnim sistemom za automatsko uklanjanje nečistoća Clean Base® automatski prazni posudu, tako da možete zaboraviti na usisavanje nedeljama. Sistemom za prevenciju alergena 99% alergena i polena je zarobljeno u bazi, tako da ne mogu da pobeći nazad u vazduh./p>

roomba-s9-efikasnost

Uči prema vašem načinu života. Sluša glasovne komande.

Robotski usisivač Roomba® S9 uči vaše navike čišćenja kako bi ponudio personalizovane rasporede, dok vam kompatibilnost sa Google Asistentom i Alexom omogućava da počnete da očistite samo zvukom svog glasa. Čak će vam predložiti dodatno čišćenje kada postoji visoka koncentracija polena u vašoj okolini ili tokom sezone gubitka dlake kućnih ljubimaca.Čisti iza sebe i sebe.

pametni-robot-usisivac

Vođen ozbiljnom pametnom tehnologijom.

vSLAM® navigacija s9 + uči raspored vašeg doma i kreira lične pametne mape koje mu omogućavaju profesionalno čišćenje i upravljanje u urednim i efikasnim linijama - tako da može efikasno očistiti prostor. Ako je baterija skoro prazna, uređaj se sam puni i ponovo pokreće tamo gde je stao da bi bio siguran da je posao završen.

Robot-za-ciscenje-brisanje

Postaje pametniji.

U iRobotu neprestano inoviramo softver naših robota sa najnovijim tehnološkim i revolucionarnim karakteristikama * - Ove inovacije šaljemo direktno vašim robotima kako bi bili još pametniji.

roomba-s9-perfomanse

Tim za čišćenje iz snova.

Uz Imprint® Link, Roomba® s9 robotski usisivač za čišćenje i Braava jet® m6 može da kombinuje usisavanje i pranje podova kako bi osigurao čišćenje celog sprata samo glasovnom komandom* ili aplikacijom.* Radi sa uređajima koji podržavaju Google Assistant i Alexa glasovne asistente.

Roomba-s9-pouzdanost-podrska

Vaša privatnost je naš prioritet.

Nastojimo da obezbedimo najviše standarde zaštite privatnosti kako bismo osigurali da vaši podaci ostanu privatni, bezbedni i koriste se isključivo za poboljšanje vašeg iskustva i poboljšanje performansi vašeg robota.

Pouzdanost podržana uslugom - to je obećanje iRobota.

Izrađujemo robote koji traju - dizajnirani su sa vama na umu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom službom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzu pomoć oko upotrebe vašeg robota za čišćenje.