Roomba® 605

Roomba® 605

Detalji

Na stanju

29 990,00 RSD

Promotions

Posebna ponuda
Besplatna isporuka za sve narudžbine robota Detalji

Add to cart options

Product Actions

Qty :
Svakodnevna čistoća
Roomba 605 je odličan način da pametnije počnete da čistite svoju kuću. Samo pritisnite dugme CLEAN da očistite dnevnu prljavštinu, prašinu i dlake za blistavo čiste podove.
 
Odvoji od poda, podigne i usisa nečistoću
Sistem za čišćenje u 3 faze i Dvostruke višenamenske četke grabe prljavštinu sa tepiha i tvrdih podova dok se bočna četka brine za čišćenje duž zida, ivica i uglova.
 
Prilagodljiva navigacija
Kompletan paket naprednih senzora omogućava da se Roomba® kreće ispod i oko nameštaja, kao i duž ivica. Cliff Detect sprečava da robot padne niz stepenice.
 
Čisti podove svaki dan.
Obezbeđuje sistem funkcija čišćenja i pametnih senzora koji omogućavaju robotu da se prilagodi vašem jedinstvenom kućnom okruženju i očisti svakodnevno.
 
Detektuje i eleminiše nečistoću
Dirt Detect™ senzori obaveštavaju vašeg robota o zaprljanijim područjima vašeg prostora, poput prohodnijih mesta, a usisivač ih temeljnije čisti.

Additional Information

>iRobot-usisivac-Roomba-605

iRobot® Roomba® 605 - pun kapacitet za najbolje usisavanje

Robotski usisivač sa moćnim dvostrukim gumenim četkama za podizanje prljavštine sa različitih površina - Idealno za kućne ljubimce - Idealno za tepihe i tvrde podove - Tehnologija detekcije prljavštine koja otkriva prljavštinu - Trostepeni sistem čišćenja - Personalizovani predlozi - Kompatibilnost sa uređajima za glasovno upravljanje - Plastična posuda za prljavštinu.

robot-usisivac-iskustva

Više od 30 godina iskustva u robotici i stalnim inovacijama

iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oba - vaš pod dobija posebnu negu koja mu je potrebna.

robot-usisivac-snaga-ciscenja

Trostepena snaga čišćenja

Doživite sveobuhvatno čišćenje sa dvostrukim gumenim četkama za razne površine i snažnim usisavanjem koji usisava prljavštinu, naslage i dlake kućnih ljubimaca gde god se sakriju, zajedno sa bočnom četkom za uglove

robot-usisivac-za-tepihe-podove

Čisti ostatke sa tepiha i tvrdih podova

Prilagodljiva glava za čišćenje automatski prilagođava svoju visinu kako bi dvostruke četke za različite površine bile u bliskom kontaktu sa podnim provršinama i efikasno očistile tepihe i tvrde podove.

pametni-robot-usisivac-navigacija

Pametna navigacija u prostoru

iAdapt® navigacija koristi set inteligentnih senzora koji pomažu robotu Roomba® 605 da donese više od 60 odluka u sekundi kako bi se robot prilagodio različitim prostorijama Vašeg prostora i pomažu mu da detaljno očisti Vaše podove čak i u mraku. Senzori za litice ga drže dalje od stepenica i drugih mogućnosti pada.

robotski-usisivac-za-ciscenje

Detektiv za nečistoće koji radi za Vas

Roomba® robotski usisivač uklanja nečistoće sa visoko prometnih mesta u Vašem prostoru koristeći Dirt Detect™ tehnologiju. Senzori prepoznaju područja sa koncentrisanom nečistoćom i navode robota da ih detaljnije čisti.

robotski-usisivac-za-uglove

Briše u uglovima i duž ivica

Četka za brisanje ivica robota Roomba je specijalno dizajnirana pod uglom od 27 stepeni kako bi brisala ostatke iz ivica i ćoškova prema putanji trostepenog sistema za čišćenje.

automatski-robot-usisivac

Uvek napunjen, automatski

Roomba® robotski usisivač je spreman kad Vam je potreban. Automatski se vraća u Home Base® stanicu za punjenje kako bi se napunio na kraju ciklusa čišćenja ili kada je nivo baterije nizak.

robot-koji-skuplja-dlake

Dobri za dlake kućnih ljubimaca

"Roomba® trostepeni sistem za čišćenje uklanja dlake kućnih ljubimaca sa Vaših podova. Dlake kućnih ljubimaca, sitna prašina i ostaci se efikasno zadržavaju u AeroVac filteru. "

robot-usisivac-servis

Pouzdanost uz podršku korisničkog servisa - to je iRobot obećanje

Mi pravimo robote koji traju - dizajnirani sa Vama na umu, napravljeni da budu pouzdani i sa podrškom korisničkog servisa koji brzo reaguje. Ukoliko Vam ikad zatreba pomoć, stručni agenti za brigu o korisnicima su dostupni putem telefona ili mejla i brzo će se postarati da Vaš robot ponovo čisti.

robot-usisivac-delovi

Autentični delovi

Roomba® robotski usisivač je modularan, većina delova može da se menja tokom vremena kako bi se produžio životni vek Vašeg Roomba usisivača, a pribor, kao što su novi filteri i virtuelni zidovi, se mogu kupiti zasebno. Sa autentičnim iRobot delovima, kvalitet Vašeg Roomba® usisivača ostaje zagarantovan.