Bundle Roomba i7150 & Braava jet m6

Bundle Roomba i7150 & Braava jet m6

Detalji

Na stanju

144 990,00 RSD 189 980,00 RSD

Promotions

Posebna ponuda
Besplatna isporuka za sve narudžbine robota Detalji

Add to cart options

Product Actions

Qty :

Robotski čistač Roomba i7


Pametan. Tačan. Moćan.
Robotski usisivač Roomba® i7 - pametan. Precizan. Moćan. Naučiće vaš prostor i vaše rutine kako bi se mogao prilagoditi vašem načinu života. Koristite moćno čišćenje kada, gde i kako želite, jednom komandom putem vašeg Google ili Aleksa uređaja za glasovno upravljanje.
 
Očistite kada, gde i kako želite.
Uz naprednu navigaciju, i7 može očistiti prljavštinu gde god i kad god želite. I podjednako važno, može se držati podalje od mesta na koja ne želite da ide.
 
Usisava prljavštinu u potrebnom trenutku.
Najnovije mapiranje i pametna navigacija omogućavaju vam slanje i7 na prljave lokacije kada se dogode, uz jednostavnu komandu za glasovnu pomoć *.
*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa.
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.
 
Malo prašine? Veća prljavština? Nije problem.
Tvrdoglavu prljavštinu neutrališe pomoću 3-stepenog sistema za čišćenje koji koristi dvostruku gumenu četku za različite površine i 10Ks snagu usisavanja *.
*(U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600)
 
Uči se prema vašem načinu života.
Sluša vaš glas - uči vaše navike čišćenja i daje prilagođene predloge. Takođe preporučuje stvari o kojima možda i sami ne mislite, kao što je dodatno čišćenje tokom sezone alergija ili sezone gubitka dlake kod kućnih ljubimaca.
 
Vođen je ozbiljnom pametnom tehnologijom.
Vođen ozbiljnom pametnom tehnologijom - sa najsavremenijom navigacijom, vSLAM® i7 / i7 + mapira vaš prostor, navigira se i kreće urednim i efikasnim linijama. Ako je baterija skoro prazna, uređaj se sam puni i ponovo pokreće tamo gde je stao da bi bio siguran da je posao završen.
 

Robotski mop brisač Braava m6


Robotski mop brisač- robot za pranje poda Braava jet® m6 opere sve vrste tvrdih podova isto kao vi kad brišete
Možete mu reći gde i kada treba da čisti, a precizna Jet sprej prskalica pomaže m6 da se nosi sa lepljivim mrljama, prljavštinom * i kuhinjskom masnoćom.
*Testirano u režimu čiščenja na licu mestu (spot mode)
 
Mrlje se ne lepe.
precizna Jet prskalica uklanja prljavštinu i lepljive mrlje bez prskanja po nameštaju, tepihu ili zidovima.
 
Udvostručuje snagu kod čišćenja mrlja.
Robot inteligentno zna koju metodu čišćenja da koristi u zavisnosti od vrste krpice. Pored toga, naša nova tehnologija tkanine, razvijena za robotski mop za pranje poda Braava jet® m6, koristi elektrostatičku silu da pomete i povuče vlakna na tkaninu.
 
Briše kada, gde i kako želite.
Tehnologija pametnog mapiranja Imprint® vam daje kontrolu nad tim koje prostorije treba brisati i kada.
 
Briše mrlje u trenutku kada nastanu.
m6 može obrisati određene mrlje čim se formiraju.
 
Uči se prema vašem načinu života.
Sluša vaš glas: Robotski mop za pranje poda Braava jet® m6 uči prema vašim navikama čišćenja i nudi prilagođene rasporede.
 
Navigacija na celom spratu.
Pomoću vSLAM® navigacije, m6 uči raspored vašeg doma i kreira lične pametne mape koje mu omogućavaju profesionalno čišćenje i upravljanje u urednim i efikasnim linijama.
 

Additional Information

Robotski-usisivac-iRobot-Roomba-i7150

iRobot® Roomba® i7150 - pun kapacitet za najbolje usisavanje

Robotski usisivač sa moćnom dvostrukom gumenom četkom za podizanje prljavštine sa različitih površina - Idealno za kućne ljubimce - Idealno za tepihe i tvrde podove - Tehnologija detekcije prljavštine koja otkriva prljavštinu - Trostepeni sistem čišćenja - Personalizovani predlozi - Kompatibilnost glasovnih pomagala - Korpa za pranje za prljavština.

30-godina-iskustva

Preko 30 godina stručnosti u polju robotike i kontinuiranih inovacija

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti u polju robotike i inovacija sa preko 30 milona prodatih kućnih robota širom sveta. Bilo da izaberete Roomba, Braava ili oba robota, Vaši podovi će dobiti specijalizovanu negu koja im je potrebna.

Smart-usisivac-mapiranje

Očistite kada, gde i kako želite.

Imprint® Smart mapping tehnologija vam omogućava da kontrolišete koje sobe se čiste i kada, za usisavanje koje deluje oko vas po vašem rasporedu. Pored toga, možete uputiti svog robota da izbegava određena područja ili predmete sa fleksibilnim zonama pre ulaska u određena područja.

Pametni-Usisivac

Usisa prljavštinu u trenutku kad je potrebno.

i7 može očistiti nečistoću čim se formira, pa ako zakoračite kroz vrata i primetite mrvice ispod kuhinjskog stola, možete odmah da očistite područje pomoću aplikacije iRobot Home ili glasovnom komandom pomoću Google-a ili Aleksa uređaja i čišćenje je gotovo . Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.

Usisivač-robot

Malo prašine? Veći komadi? Nema problema.

Doživite potpuno čišćenje sa dvostrukim gumenim četkama za različite površine i 10x većom snagom usisavanja*, usisava prljavštinu, talog i dlake kućnih ljubimaca gde god se sakriju, zajedno sa bočnom četkom koja takođe brine o detaljima.

Robot-usisivac-uci

Uči prema vašem načinu života. Sluša glasovne komande.

Robotski usisivač Roomba® i7 uči vaše navike čišćenja tako da može da ponudi prilagođene rasporede, dok kompatibilnost sa Google Now i Aleksa omogućava da započnete čišćenje samo uz zvuk vašeg glasa. Predložiće vam čak i dodatno čišćenje kada u vašem području postoji velika koncentracija polena ili tokom sezone gubitka dlake kod kućnih ljubimaca.

Robot-usisivac-navigacija

Navigira se ozbiljnom pametnom tehnologijom.

Sa kompatibilnošću sa glasovnim asistentom preko Google Assistant-a ili uređaja koji omogućavaju Aleksa, Roomba® i7 čisti vaš prostor uz zvuk vašeg glasa* Radi sa Google Home i Aleksa uređajima. Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com i njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.

ciscenje-brisanje-poda-robot

Tim iz snova za čistoću

Uz tehnologiju Imprint® Link, robotski usisivač Roomba® i7 i robotski brisač Braava jet® m6 rade kombinovano, pod je usisan a zatim automatski obrisan u savršenom redu kako bi vašim podovima pružili detaljnu čistoću koristeći samo glasovnu komandu* ili aplikaciju

iRobot_Braava_m6

iRobot® Braava® m6 - Robot za pranje poda za čiste podove i svež dom svaki dan.

iRobot Braava m6 Robot Mop - 2 u 1: Suvo i mokro čišćenje - najbolji izbor za više soba i velike prostorije - Mogućnost rada sa višekratnim krpicama za pranje i krpicama za jednokratnu upotrebu - Tih rad.

iRobot_Braava_m6-brisanje

Po meri - očistite tvrde podove.

Precizna Jet prskalica uklanja prljavštinu i lepljive mrlje bez prskanja po nameštaju, tepihu ili zidovima.

braava-robot-suvo-mokro-brisanje

Pametni sistem prpoznaje krpice i bira: mokro pranje ili suvo brisanje.

Pričvrstite Braava jet® krpicu za čišćenje i robot automatski bira način čišćenja. Mokro čišćenje - Mokre krpe za čišćenje sadrže vlakna koja privlače nečistoću i pomažu u uklanjanju lepljivih mrlja, prljavštine* i kuhinjske masnoće. Krpe za mokro čišćenje - Vlažne krpe za čišćenje sadrže vlakna koja privlače nečistoću i pomažu u uklanjanju lepljivih mrlja, prljavštine* i kuhinjske masnoće. Suvo brisanje - Suve krpe za brisanje koriste elektrostatičku silu da hvata prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca. Suve krpe za brisanje - Suve krpe za brisanje koriste mikrofiber za skupljanje prljavštine, prašine i dlaka kućnih ljubimaca.

čišćenje-poda

Očistite kada, gde i kako želite.

Tehnologija Imprint® Smart mapping vam omogućava da kontrolišete koje sobe se čiste i kada, za čišćenje koje deluje oko vas i prema vašem rasporedu. Pored toga, možete uputiti svog robota da izbegava određena područja ili predmete sa fleksibilnim zonama bezbednosti pre ulaska u određena područja.

robot-za-pranje-podova-aplikacijom

Čisti mrlje u trenutku kada nastanu.

Braava jet m6 može očistiti određene mrlje čim se pojave, pa ako zakoračite kroz vrata i primetite da se kafa prosula ispred kuhinjskog šanka, odmah pozovite Braava m6 uz pomoć iRobot Home aplikacije za pametni telefon ili Google-a i Aleksa glasovnim asistentom a čišćenje će biti započeto odmah. Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC./p>

braava-robot-na-glas

Uči se prema vašem načinu živita. Sluša tvoj glas.

Uz Braava jet® m6, robotski brisač za pranje poda uči vaše navike čišćenja na osnovu kojih nudi prilagođene rasporede, dok kompatibilnost sa Google Now i Aleksa omogućava da započnete pranje poda samo uz zvuk vašeg glasa. Čak će predložiti i dodatno pranje kada je u vašem području visoka koncentracija polena ili tokom sezone gubitka dlake kućnih ljubimaca. Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.

robot-za-ciscenje-stana

Čisti ceo nivo".

Pomoću vSLAM® navigacije, m6 uči raspored vašeg doma i kreira lične pametne mape koje mu omogućavaju profesionalno čišćenje i navigaciju u urednim i efikasnim linijama. Ako je baterija skoro prazna, uređaj se sam puni i ponovo pokreće tamo gde je stao da bi bio siguran da je posao završen.

Robot-za-vlazno-brisanje

Oblik sa najvećom ivicom.

Dizajniran sa širom ivicom, robot može dopreti u uglove i duž ivice zida, čisti ispod nameštaja i na drugim teško dostupnim mestima.

braava-robot-mop-za-veliki-prostor

Vaša privatnost je naš prioritet.

Nastojimo da obezbedimo najviše standarde zaštite privatnosti kako bismo osigurali da vaši podaci ostanu privatni, bezbedni i koriste se za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.

Robot-za-brisanje-podrska

Pouzdanost podržana uslugom - to obećava iRobot

Izrađujemo robote koji traju - dizajnirani su s vama u vidu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom podrškom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo dijagnostikovanje problema koje imate sa vašim robotom za čišćenje.