Roomba s9

Roomba s9

Detalji

Na stanju

119 990,00 RSD

Promotions

Posebna ponuda
Besplatna isporuka za sve narudžbine robota Detalji

Add to cart options

Product Actions

Qty :
Robot usisivač s9 sa naprednom navigacijom i jedinstvenim dizajnom za duboko čišćenje.
Robotski usisivač s9 uz pomoć Revolucionarne tehnologije, naprednom navigacijom i jedinstvenim dizajnom dubokog čišćenja PerfectEdge® čisti tvrdoglavu prljavštinu tako da se možete nositi sa svim ostalim.
 
Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici.
iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.
 
Vrhunski dizajn za čišćenje neugodnih uglova.
PerfectEdge® tehnologija sa naprednim senzorima optimizuje čišćenje duboko u uglovima i duž ivica, dok najsavremeniji 3-stepeni sistem čišćenja podiže, olabavlja i uklanja prljavštinu do 40 puta većom snagom usisavanja* za naše najdublje čišćenje do danas.
*U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600
 
Uživajte u potpunoj kontroli svog čišćenja.
Najnovije mapiranje i pametna navigacija omogućavaju vam slanje s9 na prljave lokacije kada se dogode, uz jednostavnu komandu za glasovnu pomoć *.
*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa.
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.
 
Očistite prljavštinu čim se isprlja.
Pametna navigacija mapira određene predmete u vašem domu tako da se mrvice iz doručka usisavaju tako lako kao po naredbi „Aleksa, reci Roombi da usisava ispod kuhinjskog stola“.
 
Uči prema vašem životu. Sluša glasovne komande.
Roomba® s9 uči vaše navike čišćenja i može vam predložiti automatske rasporede čišćenja prema vašem načinu života.
 
Vođen je ozbiljnom pametnom tehnologijom.
Vođen ozbiljnom pametnom tehnologijom - sa najsavremenijom navigacijom, vSLAM® s9 / s9 + mapira vaš prostor, navigira se i kreće urednim i efikasnim linijama. Ako je baterija skoro prazna, uređaj se sam puni i ponovo pokreće tamo gde je stao da bi bio siguran da je posao završen.

Additional Information

iRobot®-Roomba®-s9

iRobot® Roomba® s9 – Naše najbolje napredno čiščenje.

iRobot Roomba s9 WiFi povezani robotski usisivač sa tehnologijom PerfectEdge® sa bočnom četkom i 30% širim gumenim četkama za podizanje prljavštine na različitim površinama - Povećana snaga - Učenje, mapiranje i prilagođavanje vašem prostoru - Čišćenje po sobama - Čišćenje komandom po objektu, na primer očisti samo ispod stola - Personalizovani predlozi - Kompatibilnost sa glasovnim komandama.

iRobot-30-godina

Više od 30 godina stručnosti u polju robotike i kontinuiranih inovacija

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti u polju robotike i inovacija sa preko 30 milona prodatih kućnih robota širom sveta. Bilo da izaberete Roomba, Braava ili oba robota, Vaši podovi će dobiti specijalizovanu negu koja im je potrebna.

robot-za-ciscenje-uglova

Vrhunski dizajn za čišćenje nezgodnih uglova.

Superiorni dizajn za čišćenje nezgodnih uglova – PerfectEdge® tehnologija koristi napredne senzore za optimizaciju čišćenja duboko u uglove i duž ivica, dok vrhunski sistem za čišćenje od 3 brzine pokupi, olabavi i ukloni prljavštinu sa do 40X većom usisnom snagom za naše najdublje čišćenje do danas.

iRobot-pametno-mapiranje

Uživajte u potpunoj kontroli čišćenja.

Čisti tačno onako kada i gde želite. Imprint® Pametno mapiranje vam omogućava da kažete s9+ tačno gde da čistite i kada, dok vam prilagodljive zone izbegavanja omogućavaju da im kažete koje oblasti treba izbegavati.

iRobot-cisti-fleke-odmah

Čisti fleke onog trenutka kada se formiraju.

S9 može da očisti čim nečistoća pojavi, pa ako zakoračite kroz vrata i primetite mrvice hleba ispod kuhinjskog stola, možete koristiti aplikaciju iRobot Home, vaš Google ili Alexa s9/s9+ glasovnog asistenta da odmah očistite ovo mesto, i čišćenje je završeno.

iRobot-uci-navike

Uči prema vašem načinu života. Sluša glasovne komande.

Robotski usisivač Roomba® S9 uči vaše navike čišćenja kako bi ponudio personalizovane rasporede, dok vam kompatibilnost sa Google Asistentom i Alexom omogućava da počnete da očistite samo zvukom svog glasa. Čak će vam predložiti dodatno čišćenje kada postoji visoka koncentracija polena u vašoj okolini ili tokom sezone gubitka dlake kućnih ljubimaca.

iRobot-pametan

iRobot se snalazi u prostoru ozbiljnom pametnom tehnologijom.

Navigacijom vSLAM® s9 uči plan poda vašeg životnog prostora i kreira lične pametne fascikle koje mu omogućavaju da profesionalno čisti i manevriše u urednim i efikasnim linijama – kako bi mogao efikasno da čisti prostoriju. Ako je baterija pri kraju, uređaj se sam dopuni i ponovo pokreće tamo gde je stao kako bi posao sigurno bio obavljen.

Pametniji-iRobot

Postaje pametniji.

iRobot neprestano uvodi inovacije u softver naših robota sa najnovijim tehnološkim i revolucionarnim karakteristikama * - Ove inovacije šaljemo direktno vašim robotima kako bi bili još pametniji.

Robot-za-ciscenje

Tim iz snova za čistoću

Uz Imprint® Link, Roomba® s9 robotski usisivač za čišćenje i Braava jet® m6 može da kombinuje usisavanje i pranje podova kako bi osigurao čišćenje celog sprata samo glasovnom komandom* ili aplikacijom.* Radi sa uređajima koji podržavaju Google Assistant i Alexa glasovne asistente.

privatnost-prioritet

Vaša privatnost je naš prioritet.

Nastojimo da obezbedimo najviše standarde zaštite privatnosti kako bismo osigurali da vaši podaci ostanu privatni, bezbedni i koriste se isključivo za poboljšanje vašeg iskustva i poboljšanje performansi vašeg robota.

iRobot-usluga

Pouzdanost podržana uslugom - to obećava iRobot.

Izrađujemo robote koji traju - dizajnirani su sa vama na umu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom službom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo informisanje o vašem robot usisivaču za čišćenje.