Roomba j9158

Roomba j9158

Details

Na stanju

114 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:

Najmoćniji usisivač za uklanjanje životinjske dlake, ostataka hrane i tvrdokornih prljavština sa tepiha i podova. Idealan za veće prostore a opremljen je sa više funkcija za kućne ljubimce od bilo kojeg drugog robot usisivača.

BOLJA EFIKASNOST ČIŠĆENJA DOMA, ZA NAJZAUZETIJE
Roomba® j9 sa super snagom bolje usisava prašinu i ostatke hrane od bilo kog drugog robotskog usisivača, tako da se možete fokusirati na... pa, ne na čišćenje.

PLANIRA I OČISTI
Dirt Detective, pokretan pomoću iRobot OS, uči iz prošlih čišćenja da bi sledeći put automatski dodelio prednost prljavijim prostorijama i prilagođava podešavanja za te sobe, kao što su jačina usisavanja i broj prelazaka za čišćenje.

NAJPOBOLJI ROBOTSKI USISIVAČ ZA VLASNIKE DUGODLAKIH LJUBIMACA
Opremljen je sa više funkcija za kućne ljubimce od bilo kog drugog robotskog usisivača, plus 100% jača snaga usisavanja* za uklanjanje gustih životinjskih dlaka i osvežavanje vašeg prostora.

ZNA ŠTA DA OČISTI - I ŠTA DA ZAOBILAZI
Sistem za preciznu navigaciju PrecisionVision pojednostavljuje čišćenje tako što omogućava vašem robotu da prepozna predmete na svom putu, kao što su cipele, čarape i kablići punjača, tako da može da usisava oko njih.

KUĆNI LJUBIMCI OSTAVLJAJU NERED
Obećanje vlasnicima kućnih ljubimaca (P.O.O.P. - Pet Owner Official Promise)* znači da će vaš robotski usisivač Roomba j9+ izbeći izmet vašeg kućnog ljubimca. Ako to ne uradi, zamenićemo vam vašeg robota besplatno.

3-STEPENI SISTEM ČIŠĆENJA ZAVRŠAVA POSAO
Patentirani sistem čišćenja za temeljno čišćenje u tri faze koristi dvostruke gumeni četke za različite površine, četku za ivice i uglove i 100% jače* usisavanje.

2 PROLAZA ČIŠĆENJA. 0 PROPUŠTENIH MESTA
Vodeća industrijska navigacija i mogućnost dva prolaza za čišćenje omogućavaju robot usisivaču Roomba® da se kreće po vašim podovima u urednim, efikasnim redovima i očisti ih od zida do zida, bez propuštenih mesta. Preklapanjem prolaza vaš robot pažljivo i logički čisti različite vrste podova.

ČISTI TAMO GDE MU KAŽETE DA ČISTI
Povežite ga sa glasovnim asistentima kao što su Alexa, Siri ili Google* i dajte komande kao što su "Reci Roombi da očisti kuhinju." I uhvatiće se čišćenja.

PRELEP DIZAJN, IDEALAN ZA VAŠ DOM
Kvalitetni materijali, elegantna silueta i izgled brušenog metala spajaju se u premijernom dizajnu robotskog usisivača Roomba® j9, koji se odlično uklapa u vaš prostor.

NAPRAVLJENO SA VAMA NA UMU
iRobot OS (Operativni Sistem) radi više od čišćenja - povezuje se i sarađuje s vama i vašim domom. Prilagođavajući se vašem prostoru, navikama i željama, iRobot OS može da se prilagodi prilagođenom planu čišćenja koji je napravljen prema vašem rasporedu.

ŠTITIMO VAŠE PODATKE
Koristimo samo najviše standarde šifrovanja podataka i vaše informacije koristimo samo za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.

PODRŽANO SA 30 GODINA ISKUSTVA

Obećanje iRobota bazira se na 30 godina stručnosti, inovacija i odzivne usluge. Zato smo širom sveta prodali više od 40 miliona kućnih robota. Ako ikad trebate pomoć, samo smo poziv ili email udaljeni.

Additional Information

iRobot_Roomba_j9

100% JAČA SNAGA* ZA JAČE ČIŠĆENJE

Robot usisivač Roomba® j9 čisti dublje*, uklanja zapetljane životinjske dlake, prašinu i ostatke hrane sa podova i tepiha sa 100% jačim usisavanjem*. Za efikasno čišćenje različitih nečistoća, snaga usisavanja se automatski prilagođava vrsti poda.

iRobot 30 godina znanja o robotici

NAMESTITE PODEŠAVANJA JEDNOM I ZABORAVITE NA NJIH, ZAISTA

Planiranje sa Dirt Detective tehnologijom je sve što vam je potrebno da bi čišćenje podova bilo svakodnevno stručno planirano. Dirt Detective tehnologija daje prednost najprljavijim sobama i odabira idealne postavke za svaku prostoriju, sa ciljem dnevnog besprekornog čišćenja. Ovo je bezbrižan način održavanja čistoće poda.

Čisti kao što želite

TAČNO ZNA ŠTA DA IZBEGNE

Prepreke kao što su izmet kućnih ljubimaca, kablovi punjača, obuća, pertle, neće ometati robotski usisivač Roomba j9+, da završi kompletan zadatak, jer koristi sistem navigacije PrecisionVision sa prepoznavanjem objekata. Kada prvi put primeti prepreku, nakon čišćenja pravi izveštaj i šalje vam fotografiju prepreka putem aplikacije, tako da mu možete reći da li da ih ubuduće izbegava ili da čisti uz njih. Ne samo da uči vaš prostor, robot reaguje u stvarnom vremenu.

Roomba i7 momentalno čisti prljavštinu

NAMERNO IZBEGAVA IZMET KUĆNIH LJUBIMACA - GARANTOVANO

Samo iRobot vam donosi P.O.O.P. (Pet Owner Official Promise, prevod; Službeno Obećanje Vlasnicima Ljubimaca)*. Možete se osloniti na svoj robotski usisivač Roomba j9+, da izbegava fekalije kućnih ljubimaca, ili ćemo ga besplatno zameniti.

Potpuno čišćenje sa dvostrukim gumiranim četkama

3-STEPENI SISTEM ČIŠĆENJA OBAVLJA POSAO

Robot usisivač Roomba® j9 koristi sopstveni patentirani 3-stepeni sistem čišćenja, koji koristi inovativne dvostruke gumirane četke za podizanje i uvlačenje, četku za ivice i uglove, i 100% jaču* usisnu snagu za uklanjanje zapetljanih nečistoća, gde god se one kriju.

Roomba® i7 uči vaše navike čišćenja

ČIŠĆENJE U UREDNIM LINIJAMA ZA TEMELJNO ČIŠĆENJE

Vodeća industrijska navigacija sa dva prelaza tokom čišćenja omogućava robotskom usisivaču Roomba®, da se kreće po vašem prostoru u urednim, efikasnim redovima čišćenja od zida do zida bez propusta. Preklapanjem prolaza, vaš robot namerno i logično čisti različite vrste podova.

Pametno čišćenje

IROBOT OS NUDI VIŠE PERSONALIZOVANIH SAVETA NEGO BILO KOJI DRUGI ROBOT

iRobot OS uči vaše navike čišćenja, kao i vašu kuću, i pruža vam prilagođene savete za efikasnije čišćenje. Dobijate predloge za planiranje čišćenja, predloge za zabranjene zone, možete izbeći određene oblasti ili objekte gde ne želite da čisti, isključite zonu koju ne želite ili češće čistite više zaprljane delove poda, kao što je prostor oko kauča, ispod trpezarijskog stola, ulazni deo stana, dakle zone koje zahtevaju ciljano čišćenje.

Mapira vašu kuću

MAPA CELOG SPRATA SE KREIRA NAKON SAMO JEDNOG ČIŠĆENJA

Možete početi sa čišćenjem još brže. Odmah nakon prvog aktiviranja, vaš robotski usisivač Roomba® j9+ će stvoriti potpunu mapu vašeg sprata - čak 7 puta brže nego prethodni* - i automatski označiti vrstu svake sobe sa tačnošću do 90%**, tako možete čistiti tačno gde želite nakon samo jednog obavljenog čišćenja.

Napomena:
*U poređenju sa prethodnom iRobot tehnologijom mapiranja.
**Kuhinje su označene sa 90% tačnosti, prepoznavanje drugih soba može varirati i može biti manje tačno.


iRobot iskustva

PAMETNO I OPREZNO ČIŠĆENJE

Sa funkcijom pažljivog načina kretanja, robot usisivač Roomba® j9+ se vešto kreće oko vašeg nameštaja i klizi uz zidove, vaze i druge predmete glatko, na način koji će vas smiriti i rasteretiti brige.

iRobot samohodni robot usisivac

DOČEKAĆE VAS ČISTA KUĆA

Pomoću iRobot OS (operativni sistem) možete postaviti da počne sa čišćenjem kada odete od kuće, i da se zaustavi kada se vratite, tako da ćete primetiti samo čistu kuću, nikada samo čišćenje. "Uživajte u čistoći podova vaše kuće."

iRobot privatnost

POTPUNO UPRAVLJANJE POMOĆU iROBOT HOME APLIKACIJE

Sa funkcijom 'Nemoj smetati' možete planirati vreme odmora kada robot neće čistiti ili se prazniti.

iRobot usisivači servis

ŠTITIMO VAŠE PODATKE

Klijenti veruju iRobot proizvodima da će brinuti o njihovim kućama. Danas je to poverenje važnije nego ikad. Koristimo samo najviše standarde enkripcije podataka i vaše informacije koristimo samo da poboljšamo vaše iskustvo i efikasnost vaših robota.