Roomba j7158 + Braava jet M6132 brisač

Roomba j7158 + Braava jet M6132 brisač

Details

Na stanju

119 990,00 RSD 159 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Na kraju dana, možete ostaviti sve vrste komplikacija u svom životu.
Prepreke, poput kablova za punjenje i „iznenađenja“ kućnih ljubimaca, više ne sprečavaju robot usisivač Roomba® j7 / j7 + da završi svoj posao, jer usisivač koristi Precision Vision navigaciju za reagovanje na kritične situacije u vašem prostoru u realnom vremenu.
 
Ako želite da uradi sav posao umesto vas,
Moćni Roomba® j7 sa trostepenim sistemom čišćenja i sa 10 puta snažnijim usisavanjem* sadrži bočnu četku za čišćenje ivica i uglova, dvostruke gumene četke za različite vrste prilagodljive su i prema visini za čišćenje različitih vrsta podloga (pločice, parket, laminat, tepisi,...) i antistatičkim premazom protiv upetljavanja dlaka kućnih ljubimaca.
 
Koliko često ujutro pre izlaska iz kuće odjednom vidite neželjenu prljavštinu,
kao što su mrvice ispod kuhinjskog stola? Ne želite kasnije da se vratite kući u to stanje. Jednostavno koristite aplikaciju iRobot Home ili svog glasovnog pomoćnika* kako biste naručili svom Roomba® j7 robot usisivaču da odmah očisti ovo mesto i on će zaista to učiniti.
*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleka
Aleka i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi Amazon.com ili njenih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.
 
Patentirana tehnologija Dirt Detect ™
omogućava Roomba® j7 robotskom usisivaču da otkrije prljavija područja vašeg prostora i da ih temeljnije očisti.
 
Uživajte u besprekornom čišćenju kuće:
Roomba® j7 robot usisivač se upoznaje sa situacijom vašeg domaćinstva i uči vaše rutine, tako e može prilagoditi vašem načinu života.
*(U poređenju sa sistemom čiščenja Roomba® 600 serije)
 
Zanemarite usisavanje sa prilagođenim predlozima za čišćenje za Roomba® j7 robot usisivač,
pokreće ga jedinstvena iRobot Genius inteligencija koja uči o vašem domaćinstvu, vašim navikama i vašim rutinama.
 
Čišćenje je uvek završeno,
jer ako se baterija isprazni, Roomba® j7 usisivač se vraća u bazu, tamo se puni, a zatim nastavlja gde je stao.
 
Sa češćom upotrebom, čišćenje robot usisivača Roomba® j7 u vašem prostoru se poboljšava,
zahvaljujući iRobot Genius-u. Roomba® j7 robot usisivač izbegava opasnosti kao što su kablovi za punjenje, jer kada ih prvi put primeti, pomoću PrecisionVision Navigacionog sistema, šalje vam fotografiju, pa tako da možete odlučiti da li treba da izbegne prepreku sada i u budućnosti ili dajte upute da to očisti.
 
Vaši iRobot podaci su šifrovani radi bezbednosti.
Prikupljeni podaci se koriste samo za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota. * Naša posvećenost bezbednosti vaših podataka stekla je za iRobot pouzdan TUV sertifikat.
 
iRobot obećava podršku i pouzdanost sa 30 godina iskustva,
odgovarajućom servisna podrška. Ako vam ikada zatreba pomoć, olakšavamo vam sa posebno obučenim konsultantima za korisničku podršku koji su dostupni putem telefona ili e-pošte da odgovore na vaša pitanja.
 

Additional Information

iRobot_Roomba_j7158

iRobot® Roomba® j7 (j7158) odlično radi tako da možete maksimalno iskoristiti svaki slobodan trenutak

Robot usisivač iRobot® Roomba® j7 sa dvostrukim gumenim četkama za različite površine - Idealno za kućne ljubimce - Uči, mapira i prilagođava se vašem prostoru - Otkrivanje i izbegavanje objekata - Čišćenje po objektu - Prilagođeni predlozi - Kompatibilnost glasovnog asistenta. Pripremite se za robot usisivač na koji možete računati da će obaviti svoj posao. Roomba® j7 robot usisivač ima 10 puta veću snagu usisavanja* i ima jedinstvenu inteligenciju za izbegavanje kablova i otpada kućnih ljubimaca. Takođe razume vremenski kada ste kod kuće i godišnja doba kada je možda potrebno dodatno čišćenje.

*U poređenju sa sistemom za čišćenje Roomba® serije 600.

iRobot 30 godina iskustva u robotici forum

Više od 30 godina znanja o robotici i stalnim inovacijama.

iRobot ima više od 30 godina robotičke ekspertize i inovacija sa više od 30 miliona kućnih robota prodatih širom sveta. Bilo da odaberete Roomba, Braava ili oba - vaš pod dobija posebnu negu koja mu je potrebna.

Čisti kad vi želite

Ovaj robot ima samo jednu misiju: da savršeno radi svoj posao

Vaš san o čistom prostoru kroz užurbani tempo svakodnevnog života i stalno promenljive rasporede više nije samo san. Roomba® j7 robot usisivač koristi Precision Vision navigaciju za navigaciju po vašem prostoru i čisti mrvice posle večere ispod stola, kokice zaostale posle filma, pseću dlaku i svakodnevnu prljavštinu i prašinu - sve se čisti pouzdano i temeljno.

Roomba j7 inteligentni robot usisivač

Poboljšana inteligencija stvorena za čišćenje po vašem ukusu

Vaša kuća dobija potrebnu pažnju, jer Roomba® j7 robot usisivač čisti planirano i logično u urednim linijama. Roomba® j7 robot usisivač koristi Precision Vision navigaciju za identifikaciju i izbegavanje prepreka, poput napitaka za kućne ljubimce i kablova za punjenje, tako da se i dalje možete vratiti u čiste sobe nakon što Roomba® j7 robot usisivač obavi svoj posao, čak i u najtežim danima. Ne samo da nauči raspored u prostoru; reaguje na njega u realnom vremenu i tako može u potpunosti da obavi posao.

Roomba robot usisivač perfomanse i snaga

Kombinuje snagu, tačnost i performanse

Mnogi detalji vašeg prostora zaslužuju posebna svojstva čišćenja dizajnirana samo za njih. Možete održavati svoju kuću savršeno čistom pomoću trostepenog sistema za čišćenje koji koristi dvostruke višenamenske gumene četke za uklanjanje prašine, prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca na različitim vrstama podova, četku za brisanje ivica i uglova i 10 puta veću podiznu snaga usisavanja*, koja upija tvrdoglavu prljavštinu i mrlje. A za dodatni nivo čistoće, tehnologija Imprint® Link dostupna je samo od iRobota, a govori robotu Braava jet® m6 da počne sa čišćenjem nakon što je robot usisivač Roomba® j7 završio sa usisavanjem.

Roomba® j7 robot za čišćenje

On čisti, vi nastavljate svoj posao

Koliko često ste ujutro protrčali kroz vrata a da ste ispod kuhinjskog stola zapazili prljavštinu poput mrvica? Ne želite kasnije da se vratite kući u to stanje. Jednostavno koristite aplikaciju iRobot Home ili svog glasovnog pomoćnika* i naručite svom Roomba® j7 robot usisivaču da odmah očisti ovo mesto i on će zaista to učiniti.

*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa. Aleksa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi Amazon.com, Inc. ili njegovih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.

pametni robot usisivač za čiščenje

Ne dozvolite da vam nered komplikuje raspored

Čišćenje neće ometati vaš život jer Roomba® j7 robot usisivač uči vaše navike i nudi vam prilagođene rasporede čišćenja, jer čak predlaže dodatno čišćenje kada je u vašem području velika koncentracija polena ili tokom sezone opadanja dlake kućnih ljubimaca. Integrisani glasovni asistent vam omogućava da pokrenete zadatak samo uz pomoć glasa.*

*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa. Aleksa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi Amazon.com, Inc. ili njegovih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.

Postaje vidno pametniji

Vratite se u čistu kuću

Uživajte u urednijem enterijeru uz čišćenje iza scene pomoću iRobot robotskog usisivača Roomba® j7 koga pokreće Genius. Ova tehnologija koristi usluge geolokacije na vašem telefonu kako bi razumela kada ste izvan kuće i pokrenula čišćenje kada ste odsutni.

iRobot pametni robot usisivač

Ide tamo gde je potrebno i izbegava mesta na kojima čišćenje nije potrebno.

Roomba® j7 Robot Vacuum će otkriti prašinu i očistiti je. Roomba® reaktivna senzorska tehnologija govori usisivaču gde ne bi trebalo da ide, što znači da se manje zaglavljuje na nameštaju i bolje zna kuda da ide. I samo iRobot nudi Dirt Detect™ tehnologiju koja se fokusira na prljavija mesta, kao što su najprljavija područja u kući, kao što je na primer hodnik.

iRobot usisivači servis

Pita vas šta da radi i seća se šta ste mu rekli

Podignite iskustvo čišćenja na novi nivo pomoću robota koji se poboljšava dok ga koristite. Roomba® j7 robot usisivač pokreće iRobot Genius, tako da možete podesiti robota da čisti kada niste kod kuće. Tokom čišćenja šalje slike prepreka, poput kablova za punjenje na koje naiđe, direktno u vašu aplikaciju. Ovo osigurava da ste svesni bilo kakvih prepreka ili opasnosti, kao što je otpad od kućnih ljubimaca, a možete i da date robotu povratne informacije o tome kako bi Roomba® j7 robot usisivač u budućnosti trebalo da prevaziđe ove prepreke. Možete biti sigurni da na svim nivoima koristimo samo najviše sigurnosne standarde sa šifrovanje i dajemo vam potpunu kontrolu nad čišćenjem i podacima.

iRobot robot usisivač kvalitet

Kvalitet koji traje. Rastuća inteligencija.

Vaš robot nikada ne prestaje da postaje pametniji, jer zahvaljujući iRobot Genius-u, stalno prima inovacije u svom softveru sa najnovijom tehnologijom i revolucionarnim funkcijama.

robot usisivač i brisač

Tim za čišćenje iz snova

Izbrišite usisavanje i brisanje sa liste obaveza - ebe stavke odjednom. Sa Imprint® Link tehnologijom, robot usisivač Roomba® j7 i robot za pranje poda Braava jet® m6 kombinuju snagu usisivača i robota za pranje poda u savršenom redu, tako da je vaš pod potpuno čist, bez vašeg napora.

iRobot_Braava_m6138 crni

iRobot® Braava® m6 - crni (Lmited edition) - Robot za pranje poda za čiste podove i svež dom svaki dan.

iRobot Braava m6 Robot Mop - 2 u 1: Suvo i mokro čišćenje - najbolji izbor za više soba i velike prostorije - Mogućnost rada sa višekratnim krpicama za pranje i krpicama za jednokratnu upotrebu - Tih rad.

iRobot_Braava_m6_iskustva

Više od 30 godina stručnosti u polju robotike i kontinuiranih inovacija

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti i iskustva u polju robotike i inovacija sa preko 30 milona prodatih kućnih robota širom sveta. Bilo da izaberete Roomba, Braava ili oba robota, Vaši podovi će dobiti specijalizovanu negu koja im je potrebna.

iRobot_Braava_m6-brisanje

Po meri - očistite tvrde podove.

Precizna Jet prskalica uklanja prljavštinu i lepljive mrlje bez prskanja po nameštaju, tepihu ili zidovima.

braava-robot-suvo-mokro-brisanje

Pametni sistem prpoznaje krpice i bira: mokro pranje ili suvo brisanje.

Pričvrstite Braava jet® krpicu za čišćenje i robot automatski bira način čišćenja. Mokro čišćenje - Mokre krpe za čišćenje sadrže vlakna koja privlače nečistoću i pomažu u uklanjanju lepljivih mrlja, prljavštine* i kuhinjske masnoće. Krpe za mokro čišćenje - Vlažne krpe za čišćenje sadrže vlakna koja privlače nečistoću i pomažu u uklanjanju lepljivih mrlja, prljavštine* i kuhinjske masnoće. Suvo brisanje - Suve krpe za brisanje koriste elektrostatičku silu da hvataju prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca. Suve krpe za brisanje - Suve krpe za brisanje koriste mikrofiber za skupljanje prljavštine, prašine i dlaka kućnih ljubimaca.

čišćenje-poda

Očistite kada, gde i kako želite.

Tehnologija Imprint® Smart mapping vam omogućava da kontrolišete koje sobe se čiste i kada, za čišćenje koje deluje oko vas i prema vašem rasporedu. Pored toga, možete uputiti svog robota da izbegava određena područja ili predmete sa fleksibilnim zonama bezbednosti pre ulaska u određena područja.

robot-za-pranje-podova-aplikacijom

Čisti mrlje u trenutku kada nastanu.

Braava jet m6 može očistiti određene mrlje čim se pojave, pa ako zakoračite kroz vrata i primetite da se kafa prosula ispred kuhinjskog šanka, odmah pozovite Braava m6 uz pomoć iRobot Home aplikacije za pametni telefon ili Google-a i Aleksa glasovnim asistentom a čišćenje će biti započeto odmah. Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC./p>

braava-robot-na-glas

Uči se prema vašem načinu živita. Sluša tvoj glas.

Uz Braava jet® m6, robotski brisač za pranje poda uči vaše navike čišćenja na osnovu kojih nudi prilagođene rasporede, dok kompatibilnost sa Google Now i Aleksa omogućava da započnete pranje poda samo uz zvuk vašeg glasa. Čak će predložiti i dodatno pranje kada je u vašem području visoka koncentracija polena ili tokom sezone gubitka dlake kućnih ljubimaca. Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.

robot-za-ciscenje-stana

Čisti ceo nivo".

Pomoću vSLAM® navigacije, m6 uči raspored vašeg doma i kreira lične pametne mape koje mu omogućavaju profesionalno čišćenje i navigaciju u urednim i efikasnim linijama. Ako je baterija skoro prazna, uređaj se sam puni i ponovo pokreće tamo gde je stao da bi bio siguran da je posao završen.

Robot-za-vlazno-brisanje

Oblik sa najvećom ivicom.

Dizajniran sa širom ivicom, robot može dopreti u uglove i duž ivice zida, čisti ispod nameštaja i na drugim teško dostupnim mestima.

braava-robot-mop-za-veliki-prostor

Vaša privatnost je naš prioritet.

Nastojimo da obezbedimo najviše standarde zaštite privatnosti kako bismo osigurali da vaši podaci ostanu privatni, bezbedni i koriste se za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.

Robot-za-brisanje-podrska

Pouzdanost podržana uslugom - to obećava iRobot

Izrađujemo robote koji traju - dizajnirani su s vama u vidu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom podrškom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo dijagnostikovanje problema koje imate sa vašim robotom za čišćenje.