Roomba i7158

Roomba i7158

Details

Na stanju

79 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Pametan. Tačan. Moćan.
Robotski usisivač Roomba® i7 - pametan, precizan i moćan. Naučiće vaš prostor i vaše rutine kako bi se mogao prilagoditi vašem načinu života. Koristite moćno čišćenje kada, gde i kako želite, jednom komandom.
 
Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici.
iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.
 
Očistite kada, gde i kako želite.
Uz naprednu navigaciju, i7 može očistiti prljavštinu gde god i kad god želite. I podjednako važno, može se držati podalje od mesta na koja ne želite da ide. Sa tehnologijom mapiranja Imprint™ Smart prepoznaje, mapira i prilagođava se svakom prostoru, zato možete veoma lako na mapi odrediti, koje prostorije ili zone u prostoriji želite da očistite i kada. Idealno u situacijama kada želite da očistite samo kuhinju ili trpezariju nakon obroka.
 
Usisava prljavštinu u potrebnom trenutku.
Najnovije mapiranje i pametna navigacija omogućavaju vam slanje i7 na prljave lokacije kada se dogode, uz jednostavnu komandu za glasovnu pomoć *.
*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa.
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.
 
Malo prašine? Veća prljavština? Nije problem.
Tvrdoglavu prljavštinu neutrališe pomoću 3-stepenog Premijum sistema za čišćenje koji koristi dvostruku gumenu četku za različite površine i 10x veću snagu usisavanja *.
*(U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600)
 
Uči se prema vašem načinu života.
Sluša vaš glas - uči vaše navike čišćenja i daje prilagođene predloge. Takođe preporučuje stvari o kojima možda i sami ne mislite, kao što je dodatno čišćenje tokom sezone alergija ili sezone gubitka dlake kod kućnih ljubimaca.
 
Vođen je ozbiljnom pametnom tehnologijom.
Vođen ozbiljnom pametnom tehnologijom - sa najsavremenijom navigacijom, vSLAM® i7 / i7 + mapira vaš prostor, navigira se i kreće urednim i efikasnim linijama. Ako je baterija skoro prazna, uređaj se sam puni i ponovo pokreće tamo gde je stao da bi bio siguran da je posao završen.

Additional Information

Robotski-usisivac-iRobot-Roomba-i7150

iRobot® Roomba® i7 (i7150) - Uči vašu kuću. Uklapa se u vaš život.

iRobot Roomba i7150 Robot usisivač sa WiFi povezivanjem i moćnim dvostrukom gumenim četkama za uklanjanje nečistoća sa različitih površina - Idealan za kuće sa kućnim ljubimcima - Uči, mapira i prilagođavan se vašem prostoru - Čisti po sobama - Čisti po zonama - Personalizovani predlozi - Kompatibilan sa glasovnim komandama.

30-godina-iskustva

Preko 30 godina stručnosti u polju robotike i kontinuiranih inovacija

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti u polju robotike i inovacija sa preko 30 milona prodatih kućnih robota širom sveta. Bilo da izaberete Roomba, Braava ili oba robota, Vaši podovi će dobiti specijalizovanu negu koja im je potrebna.

Smart-usisivac-mapiranje

Očistite kada, gde i kako želite.

Imprint® Smart mapping tehnologija vam omogućava da kontrolišete koje sobe se čiste i kada, za usisavanje koje deluje oko vas po vašem rasporedu. Pored toga, možete uputiti svog robota da izbegava određena područja ili predmete sa fleksibilnim zonama pre ulaska u određena područja.

Pametni-Usisivac

Usisa prljavštinu u trenutku kad je potrebno.

i7 može očistiti nečistoću čim se formira, pa ako zakoračite kroz vrata i primetite mrvice ispod kuhinjskog stola, možete odmah da očistite područje pomoću aplikacije iRobot Home ili glasovnom komandom pomoću Google-a ili Aleksa uređaja i čišćenje je gotovo . Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.

Usisivač-robot

Malo prašine? Veći komadi? Nema problema.

Doživite potpuno čišćenje sa dvostrukim gumenim četkama za različite površine i 10x većom snagom usisavanja*, usisava prljavštinu, talog i dlake kućnih ljubimaca gde god se sakriju, zajedno sa bočnom četkom koja takođe brine o detaljima.

Robot-usisivac-uci

Uči prema vašem načinu života. Sluša glasovne komande.

Robotski usisivač Roomba® i7 uči vaše navike čišćenja tako da može da ponudi prilagođene rasporede, dok kompatibilnost sa Google Now i Aleksa omogućava da započnete čišćenje samo uz zvuk vašeg glasa. Predložiće vam čak i dodatno čišćenje kada u vašem području postoji velika koncentracija polena ili tokom sezone gubitka dlake kod kućnih ljubimaca.

Robot-usisivac-navigacija

Navigira se ozbiljnom pametnom tehnologijom.

Pomoću vSLAM® navigacije, i7 uči raspored u prostoru i stvara lične pametne mape koje mu omogućavaju profesionalno čišćenje i upravljanje u urednim i efikasnim linijama. Ako je baterija skoro prazna, robot se sam puni, ponovo pokreće i nastavlja tamo gde je stao kako bi posao bio sigurno završen.

ciscenje-brisanje-poda-robot

Postaje pametniji

U iRobot-u neprestano inoviramo u softver robota sa najnovijim tehnološkim i revolucionarnim karakteristikama* - Ove inovacije šaljemo direktno vašim robotima kako bi bili još pametniji.

iRobot-privatnost

Vaša privatnost je naš prioritet.

Nastojimo da obezbedimo najviše standarde zaštite privatnosti kako bismo osigurali da vaši podaci ostanu privatni, bezbedni i koriste se isključivo za poboljšanje vašeg iskustva i poboljšanje performansi vašeg robota.

usluga-iRobot

Pouzdanost podržana uslugom - to obećava iRobot.

Izrađujemo robote koji traju - dizajnirani su sa vama na umu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom službom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo informisanje o vašem robot usisivaču za čišćenje.