Roomba i5152

Roomba i5152

Details

Na stanju

64 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:

• Roomba® i5 robot-usisivač uči i mapira vašu kuću sobu po sobu kako bi mogao da čisti sobu koju želite i kada to želite, sa 10x Pover-Lifting Suction* i Premium 3-stepenim sistemom čišćenja. Uz pomoć iRobot OS-a, ostaje korak ispred svakodnevne prljavštine tako što uči kako živite i predlaže vam planove čišćenja - čistite dok ste van kuće i uživajte u životu.

*U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600

• Učeći prostor kreira Imprint® pametne mape, Roomba i5 može da očisti bilo koju sobu, kad god poželite – po rasporedu ili na zahtev, bilo da ste kod kuće ili u pokretu.
 
• Pokreće ga iRobot OS, vaš robot usisivač dobija nove funkcije sa automatskim ažuriranjem softvera – za pametniji nivo čišćenja.

• Čisti u ravnim linijama napred i nazad, kreće se oko nameštaja i prepreka. Usisava tvrdokornu prljavštinu sa vrhunskim 3-stepenim sistemom čišćenja i 10x usisnim sistemom Pover-Lifting Suction*.

*U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600

• Jedinstvene dvostruke gumene četke za više površina sprečavaju zaplitanje dlaka kućnih ljubimaca i čiste sve, od tepiha do tvrdih podova.
 
• Integrisani senzori govore robotu gde može, a gde ne može da stoji, tako da se robot usisivač ne zaglavi ispod nameštaja ili niskih prepusta ispod pulta. Sa senzorima Dirt Detect™, Roomba i5 može da fokusira svoje čišćenje tamo gde je najpotrebnije.
 
• Iskustvo pokazuje da robot-usisivač Roomba® i5 zna koliko vremena mu je potrebno da usisava svaku prostoriju, tako da možete planirati čišćenje u skladu sa svojim navikama bez ometanja tokom čišćenja.
 
• Apsolutno čisto, svaki put. Ako se baterija isprazni tokom čišćenja - robotski usisivač Roomba® i5 automatski pronalazi svoju bazu za punjenje, a zatim nastavlja sa čišćenjem tamo gde je stao.
 
• Robot usisivač Roomba® i5 uči kako volite da čistite i daje vam automatski prilagođene predloge za raspored i čak uzima u obzir da će u vašem prostoru možda biti potrebno češće čišćenje, kao npr. tokom linjanja kućnih ljubimaca ili alergija.

• Počnite da čistite jednu sobu ili sve sobe pomoću aplikacije iRobot Home ili glasovne kontrole uz kompatibilnost sa Google pomoćnikom, Aleksa i Siri*.

*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Assistant, Aleksa i Siri. Aleka i svi povezani logotipi su zaštitni znaci Amazon.com ili njegovih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC. Siri je zaštitni znak kompanije Apple Inc.

• Vaši podaci u iRobot-u su šifrovani radi bezbednosti. Prikupljeni podaci se koriste samo za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.

Additional Information

robot_usisivac_i5152

iRobot® Roomba® i5 – Uživajte u životu dok i5 čisti.

iRobot® Roomba® i5 Povezani robotski usisivač sa pametnim mapiranjem - Čisti sobe - Dvostruke gumene četke za više površina - Idealno za kućne ljubimce - Personalizovani predlozi - Kompatibilan sa glasovnim asistentom

30_godina_iskustva

Vi uživate. i5 čisti.

Uživajte u besprekornom usisavanju prilagođenom vašem životu, prilagođenom vašoj kući bez napora sa robotskim usisivačem Roomba® i5. Pokreće ga iRobot OS, robot uči i mapira vašu kući ili poslovni prostor za svaku prostoriju, omogućava vam da prilagodite svako čišćenje. Čak je dovoljno pametan da zapamti vaše rutine i automatski predlaže raspored čišćenja. Kada je nered, vaš glas je njegova komanda, uz pomoć Google Assistant-a, Aleksa i Siri*, omogućava vam da usmerite robota pravo u prostoriju kojoj je potrebno čišćenje.

*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Assistant, Aleka i Siri.
Aleksa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci Amazon.com ili njegovih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC. Siri je zaštitni znak kompanije Apple Inc.
Inteligentna_pravolinijska_navigacija

Soba po soba, kontrola je vaša.

Uči prostor i kreira Imprint® pametne mape, Roomba i5 može da očisti bilo koju sobu kad god poželite – po rasporedu ili na zahtev, bilo da ste kod kuće ili u pokretu.

Usisavac-za-tvrdokornu-prljavstinu-i-nered

Izaberite sobu, bilo koju sobu.

Kada robot-usisivač Roomba® i5 nauči vašu kuću i kreira Imprint® pametnu mapu, možete ga usmeriti da čisti bilo koju prostoriju kad god poželite - po rasporedu ili u datom trenutku.

cisti_gde_je_potrebno

Postaje pametniji

Pokreće ga iRobot OS, vaš Roomba i5® robot usisivač dobija nove funkcije sa automatskim ažuriranjem softvera – za pametniji nivo čišćenja.

glasovni_asistent

Idealno za staove sa kućnim ljubimcima

Provedite vreme praveći uspomene sa svojim krznenim prijateljima i prepustite robotskom usisivaču Roomba® i5 da obavi čišćenje. Omogućava usisavanje sa 10x Pover-Lifting Suction* i ima 3-stepeni sistem za čišćenje koji uključuje jedinstvene dvostruke gumene četke sa više površina koje se savijaju kako bi se prilagodile tipu poda i izbegle petljanje sa dlakom kućnih ljubimaca. Visokoefikasni filter za robotski usisivač Roomba® i5 hvata 99% alergena za mačke i pse.

*U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600

za_ciscenje

Dvostruke četke održavaju stalan kontakt sa podom

Stanovi sa više vrsta podova, kao što su: pločice, parket i tepih – sve to može da čisti robot usisivač Roomba® i5 sa jedinstvenim dvostrukim gumenim četkama koje se savijaju kako bi se prilagodile po visini vrsti poda i ostale u stalnom kontaktu sa podlogom. Njihov poseban dizajn omogućava da se izbegne petljanje sa dlakama kućnih ljubimaca.

postaje_vidno_pametniji

Dovoljno pametan da zna gde je potreban, a gde nije

Robot usisivač čisti u ravnim linijama napred i nazad kako bi temeljno očistio pod dok se kreće oko nameštaja i prepreka. Integrisani senzori govore robotu gde može, a gde ne može da prođe, tako da se robot usisivač ne zaglavi ispod nameštaja ili niskih prepusta ispod pulta. Sa senzorima Dirt Detect™, Roomba i5 može da fokusira svoje čišćenje tamo gde je najpotrebnije.

irobot_usisivac_servis

Predviđa trajanje čišćenja

Saznajte koliko će vremena biti potrebno za čišćenje, bilo da je u pitanju jedna soba ili cela kuća - sa funkcijom vremense procene trajanja čišćenja u aplikaciji iRobot Home

automatski_robot

Obavi posao

Potpuna čistoća - svaki put. Ako se baterija isprazni, Roomba® i5 automatski pronalazi svoju bazu i potpuno se puni, nastavljajući da čisti tamo gde je stao ako je potrebno.

irobot_ovlasceni_servis

Čisti prema vašim navikama

Čišćenje neće poremetiti vaš život jer Roomba® i5 uči vaše navike i ponudi prilagođene rasporede, predlaže čak i dodatno čišćenje kada je u vašem području visoka koncentracija polena ili tokom sezone linjanja kućnih ljubimaca. Integrisani glasovni asistent vam omogućava da započnete zadatak samo svojim glasom.*

*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Assistant, Aleksa i Siri. Aleksa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci Amazon.com ili njegovih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC. Siri je zaštitni znak kompanije Apple Inc.

robot_na_glas

Tvoj glas je njegova zapovest

Počnite tako što ćete očistiti jednu sobu ili sve sobe - pomoću Google, Aleksa ili Siri glasovnih pomoćnika, komandujte robotu da se odmah pobrine za nered. Možete poslati robota da čisti sobe u kojima trenutno niste, direktno iz udobnosti svoje fotelje.

*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Assistant, Aleksa i Siri. Aleksa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci Amazon.com ili njegovih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC. Siri je zaštitni znak kompanije Apple Inc.

irobot_privatnost

Vaša privatnost je naš prioritet

Nastojimo da obezbedimo najviše standarde zaštite privatnosti kako bismo osigurali da vaše informacije ostanu privatne, bezbedne i da se koriste za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.

Pouzdanost podržana servisom – to je iRobot obećanje

Gradimo Pouzdanost podržanu uslugom - to je obećanje iRobot Romba robota koji traju - dizajnirani sa vama na umu, napravljeni za pouzdanost i podržani odgovornom službom za korisnike. Ako vam ikada zatreba pomoć, dobro obučeni agenti za korisničku podršku su dostupni putem telefona ili e-pošte da brzo ponovo obuče vašeg robota za čišćenje.

irobot_usisvanaje_i_brisanje

Tim snova za čišćenje

Sa Imprint® Link tehnologijom, robot za usisavanje Roomba® i5 i robot za brisanje mop Braava jet® m6 mogu da kombinuju snagu usisivača i brisača - perača podova u savršenom redu, tako da su vaši podovi potpuno čisti, bez ikakvog napora sa vaše strane .