Roomba i3+

Roomba i3+

Details

Na stanju

94 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici.
iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.
 
Pametna navigacija radi svoj posao
Inteligentna pravolinijska navigacija koristi senzore sa praćenjme poda za namensko i logično čišćenje u urednim linijama. Kada robot usisivač Roomba i3 / i3+ treba da se dopuni, nastaviće tamo gde je stao, osiguravajući savršenu čistoću.
 
Zaboravite na usisavanje mesecima
Očisti za sobom i isprazni sopstvenu posudu u AllergenLock vreću u koju može prazniti smeće do 60 dana, što znači da dva meseca ne morate razmišljati o usisavanju.
 
Fina prašina? Veća prljavština? Nema problema
Iskusite potpuno čišćenje dvostrukim gumenim četkama za različite površine i 10X jačom snagom usisavanja*, koje usisava nečistoće, naslage i dlake kućnih ljubimaca gde god se sakriju, zajedno sa bočnom četkom koja pruža detaljnije čišćenje duž zida i u uglovima.
*(U poređenju sa Roomba serijom 600)
 
Idite tamo gde želite, izbegava mesta gde čišćenje nije potrebno
Zaboravite na čišćenje pomoću robotskog usisivača Roomba® i3. Tehnologija reaktivnog senzora sprečava zaglavljivanje robota, dok senzori Dirt Detect ™ pomažu da se očisti tamo gde je potrebno.
Uči vaš život, sluša vaš glas
Uči vaše navike čišćenja i nudi personalizovane rasporede, dok Google pomoćnik i Aleksa omogućavaju da započnete čišćenje samo uz zvuk vašeg glasa. i3 će čak predložiti dodatno čišćenje kada je količina polena u vašem području velika ili tokom sezone linjanja kućnih ljubimaca.*
*(Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa.
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC)
 

Additional Information

Robotski-usisivac-iRobot-Roomba-i3558

iRobot® Roomba® i3558 - usisavanje je završeno

iRobot® Roomba® i3558 robot usisivač sa WiFi povezivanjem, automatskim pražnjenjem i dvostrukim gumenim četkama za različite površine - Idealan je za porodice sa kućnim ljubimcima - Prilagođeni predlozi - Kompatibilan sa glasovnim asistentom i vezom Imprint® Link. Prilagođeni predlozi za čišćenje i napredne funkcije omogućavaju vam da prestanete da razmišljate o usisavanju. i3+ se takođe može samostalno isprazniti, tako da ne morate prljati ruke ili mesecima razmišljati o usisavanju.

Roomba-i3558-30-godina-iskustva

Preko 30 godina iskustva u polju robotike i kontinuirane inovacije Roomba robot usisivača

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti, iskustva i inovacija u polju robotike sa preko 30 milona prodatih kućnih robot usisivača širom sveta. Odaberete Roomba, Braava ili oba robota, kako bi vaši podovi dobili specijalizovanu negu koja im je potrebna, bez napora.

Automatsko-pražnjenje

Zaboravite na čišćenje mesecima

Do 60 dana, i3+ automatski prazni svoju posudu u automatsku bazu za uklanjanje prljavštine Clean Base®, pomoću AllergenLock vreće, sa 4 sloja materijala blokira alergene i hvata 99% polena i plesni.

Pametni-usisivac-robot

Kreće se smisleno i logično

Inteligentna navigacija omogućava pravolinijsko kretanje robot usisivača, koristi senzore za detekciju podne površine za namensko i logično čišćenje u urednim linijama. Ako je baterija skoro prazna, uređaj se sam vraća na dopunu a zatim se vraća i nastavlja tamo gde je stao, osiguravajući potpuno čišćenje.

Premium-trostepeni-sistem

Usisa prljavštinu i prašinu

Apsorbuje tvrdoglavu prljavštinu i nered pomoću 3-stepenog sistema čišćenja koji koristi dvostruke premium višestruke gumene četke, četku za čišćenje ivica i uglova i 10 puta veću usisnu snagu*

*U odnosu na sistemom za čiščenje serije Roomba® 600

Robot-usisivac-glasovne-komande

Očistite bez podizanja prsta

Nastavite da radite ono što već radite. Jednostavno dajte komandu svom robot usisivaču da čisti putem aplikacije iRobot ili ga aktivirajte pomoću Google-ovog ili Aleksa glasovnog asistenta - i posao je završen.

*Radi sa Google Home i Aleksa uređajima. Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com i njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.

Robot-usisivac-brisanje-ciscenje

Tim za usisavanje i brisanje iz snova

Sa tehnologijom Imprint® Link, robot usisivač Roomba® i3 i robot mop Braava jet® m6 mogu u savršenom redu da kombinuju usisivanje i brisanje podova, tako da je vaš pod potpuno usisan i prebrisan, za potpunu čistoću i sjaj bez vašeg napora.

pametni-robot-usisivac

Postaje pametniji

U kompaniji iRobot neprestano inoviramo softver naših robot usisivača sa najnovijim tehnološkim i revolucionarnim karakteristikama* - ove inovacije šaljemo direktno vašem pametnom robotu za čišćenje kako bi postao još pametniji.

pouzdan-robot-usisivac-kvalitet

Pouzdan robot usisivač i kvalitet usluge - to obećava iRobot

Izrađujemo robot usisivače koji traju - dizajnirani su sa vama na umu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom službom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo informisanje o vašem robot usisivaču za čišćenje.

usluga-i-Robot-usisivac-privatnost

Vaša privatnost je naš prioritet

Nastojimo da obezbedimo najviše standarde zaštite privatnosti kako bismo osigurali da vaši podaci ostanu privatni, bezbedni i koriste se isključivo za poboljšanje vašeg iskustva i poboljšanje performansi vašeg robota.