Roomba e6198

Roomba e6198

Details

Na stanju

39 990,00 RSD 59 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Sistem funkcija čišćenja i senzora.
Oni omogućavaju robot usisivaču da se prilagodi vašem domu i brine o svakodnevnom čišćenju. Idealno za domove sa kućnim ljubimcima.
 
Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici.
iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.
 
Trostepena snaga čišćenja.
Apsorbuje tvrdoglave mrlje trostepenim sistemom čišćenja pomoću dvostrukih gumenih četki za različite površine i 5x većom usisnom snagom*.
*(U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600)
 
Roboti koji planiraju unapred.
Naši roboti uče kako da čiste i daju vam prilagođene predloge za automatski raspored čišćenja ili predlažu vremena kada će vašem prostoru biti potrebno češće čišćenje, kao što je doba godine zbog gubitka dlake kućnih ljubimaca ili sezone alergija.
 
Radi sa sistemom glasovne pomoći.
kompatibilnošću glasovnog asistenta preko Google Asistenta i Aleksa uređaja čisti vašu kuću uz zvuk vašeg glasa*.
*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni žigovi kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.
 
Dovoljno pametan za rešavanje zagonetki sa nameštajem.
Kompletni set naprednih senzora omogućava e seriji da se kreće ispod i oko nameštaja i duž ivica.
 
Otkriva i uklanja prljavštinu.
Senzori za otkrivanje prljavštine ™ upozoravaju vašeg robota na prljavija područja u vašem prostoru, poput prohodnijih mesta, a usisivač ih temeljnije čisti.

Additional Information

iRobot-usisivac-Roomba-e6198

iRobot® Roomba® e6198 - pun kapacitet za najbolje usisavanje

Robotski usisivač sa moćnom dvostrukom gumenom četkom za podizanje prljavštine sa različitih površina - Idealno za kućne ljubimce - Idealno za tepihe i tvrde podove - Tehnologija detekcije prljavštine koja otkriva prljavštinu - Trostepeni sistem čišćenja - Personalizovani predlozi - Kompatibilnost glasovnih pomagala - Korpa za pranje za prljavština.

robotski-usisivac-inovacije

Više od 30 godina iskustva u robotici i stalnim inovacijama

iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oba - vaš pod dobija posebnu negu koja mu je potrebna.

robotski-usisivac-snaga-ciscenja

Trostepena snaga čišćenja

Doživite sveobuhvatno čišćenje sa dvostrukim gumenim četkama za razne površine i pet puta snažnijim usisavanjem * koji usisava prljavštinu, naslage i dlake kućnih ljubimaca gde god se sakriju, zajedno sa rubnom četkom za uglove

robotski-usisivac-alergeni

Roboti koji planiraju unapred.

Naučiće vaše navike čišćenja i predložiti rasporede koji odgovaraju vašim potrebama. Takođe preporučuje stvari o kojima možda ni sami ne mislite, kao što je dodatno čišćenje tokom sezone alergija - Daje predloge koji vama idu u korist.

robot-usisivac-glasovna-kontrola

Funkcioniše uz vašu glasovnu pomoć.

Radi sa sistemom glasovne pomoći - Kompatibilnošću glasovne pomoći putem uređaja sa Google Nov-om i Aleka-om čisti kuću na zvuk vašeg glasa.

pametan-usisivac

Dovoljno pametan da savlada nameštaj.

Kompletna paleta naprednih senzora omogućava kontrolu serije e ispod i oko nameštaja i duž ivica. Cliff Detect sistem sprečava da robot padne niz stepenice; automatski se spaja na napajanje i puni nakon čišćenja.

automatski-usisivac

Otkriva i uklanja prljavštinu.

Senzori za otkrivanje prljavštine ™ upozoravaju vašeg robota na prljavija područja u vašem domu, poput prohodnijih mesta, a usisivač ih automatski temeljnije čisti. Automatski podesiva glava za čišćenje prilagođava svoju visinu radi efikasnog čišćenja tepiha i tvrdih podova.

robot-za-usisavanje

Dvostruke četke održavaju stalni kontakt sa zemljom.

Jedinstvene dvostruke gumene četke za različite površine zajedno pomažu u temeljnom čišćenju poda. Jedna četka olabavi i oslobađa prljavštinu, dok se druga kreće u suprotnom smeru da bi je povukla i usisala.

robot-usisivac-sa-filterom

Čisti ono što je vidljivo, filtrira ono što se ne vidi

Filter visoke efikasnosti napravljen je od specijalnog materijala koji zadržava 99% plesni, polena i grinja.

iRobot-usluga

Pouzdanost podržana uslugom - to obećava iRobot.

Izrađujemo robote koji traju - dizajnirani su sa vama na umu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom službom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo prekvalifikovanje vašeg robota za čišćenje.