Roomba 976

Roomba 976

Detalji

Na stanju

59 990,00 RSD

Promotions

Posebna ponuda
Besplatna isporuka za sve narudžbine robota Detalji

Add to cart options

Product Actions

Qty :
Sistem funkcija čišćenja i senzora.
Roomba® 976 vam daje čiste podove svakog dana, u celom nivou vašeg stana. Koristite iRobot HOME aplikaciju za čišćenje ili zakazivanje sa bilo kog mesta, bilo kada. Roomba® 976 tačno zna gde je bio i gde treba da ide, puneći se po potrebi dok se posao ne završi.
 
Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici.
iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.
 
Trostepena snaga čišćenja.
Njegova usisna snaga je do 5X superiornija, hvata prljavštinu, prašinu, svih tipove kose i veće ostatake sa tvrdih podova i tepiha.*.
*(U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600)
 
Roboti koji planiraju unapred.
Naši roboti uče kako da čiste i daju vam prilagođene predloge za automatski raspored čišćenja ili predlažu vremena kada će vašem prostoru biti potrebno češće čišćenje, kao što je doba godine zbog gubitka dlake kućnih ljubimaca ili sezone alergija.
 
Radi sa sistemom glasovne pomoći.
kompatibilnošću glasovnog asistenta preko Google Asistenta i Aleksa uređaja čisti vašu kuću uz zvuk vašeg glasa*.
*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni žigovi kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.
 
Dovoljno pametan za rešavanje zagonetki sa nameštajem.
Kompletni set naprednih senzora omogućava 900 seriji da se kreće ispod i oko nameštaja i duž ivica.
 
Otkriva i uklanja prljavštinu.
Sa patentiranim senzorima za otkrivanje prljavštine, Roomba® 976 radi intezivnije tamo gde se prljavština krije.

Additional Information

iRobot-Roomba-robot-usisivac-976

iRobot® Roomba® 976 - pun kapacitet za najbolje usisavanje

Robotski usisivač sa moćnom dvostrukom gumenom četkom za podizanje prljavštine sa različitih površina - Idealno za kućne ljubimce - Idealno za tepihe i tvrde podove - Tehnologija detekcije prljavštine koja otkriva prljavštinu - Trostepeni sistem čišćenja - Personalizovani predlozi - Kompatibilnost glasovnih pomagala - Korpa za pranje za prljavština.

30-godina-iskustva

Preko 30 godina stručnosti u polju robotike i kontinuiranih inovacija

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti u polju robotike i inovacija sa preko 30 milona prodatih kućnih robota širom sveta. Bilo da izaberete Roomba, Braava ili oba robota, Vaši podovi će dobiti specijalizovanu negu koja im je potrebna.

Robot-usisivac-ciscenje

Nečistoće nestaju

Izvlači upornu nečistoću i nered trostepenim sistemom za čišćenje koji koristi dvostruke gumene četke za različite površine, četku za brisanje ivica za zidove i ćoškove i ima petostruku usisnu moć* *U poređenju sa Roomba® 600 serijom sistema za čišćenje

robot-usisivac-navigacija

Navigacija nove generacije

vSLAM® navigaciona tehnologija aktivno snima preko 230.400 tačaka podataka u sekundi da bi optimizovao pokrivenost. Roomba® 976 smisleno i logično čisti u pravilnim redovima, a kada mu se isprazni baterija, on se napuni i nastavi gde je stao, time obezbeđujući potpunu čistoću

robot-ciscenje

Daje predloge koji su dobri za Vas

Naši roboti uče kako volite da čistite i daju Vam personalizovane predloge za automatsko planiranje ovih čišćenja ili predlažu vreme kada je Vašem domu možda potrebno češće čišćenje - tokom perioda linjanja kućnih ljubimaca ili alergija.

Robot-usisivac-nastavlja-gde-je-stao

Nastavlja tamo gde je stao

Ne gubi na ritmu i ne preskače nered. Naši roboti znaju kada treba da se napune i potom se vraćaju tačno tamo gde su stali.

cisto-robot

Čisto, a da ni prstom ne mrdnete

Uz kompatibilnost sa glasovnim asistentom preko uređaja sa omogućenim Google Assistant-om ili Alexa-om, Roomba® 976 čisti Vaš dom na zvuk Vašeg glasa *Radi sa uređajima sa omogućenim Google Home i Alexa-om. Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com i njenih povezanih kompanija. Google je zaštitini znak kompanije Google LLC.

robot-za-ciscenje

Tim snova za čišćenje

Pomoću Imprint® Link tehnologije, Roomba® 976 robotski usisivač i Braava jet® m6 robotski brisač mogu da se udruže da usisaju, a potom i automatski očiste u savršenom redosledu kako bi pružili Vašim podovima detaljnu čistoću koristeći samo glasovnu komandu* ili aplikaciju

robot-cisti

Opaža i uklanja nečistoću

Dirt Detect™ senzori upozoravaju Vašeg robota na prljavija područja Vašeg doma, kao što su visoko prometna mesta, i on ih podrobnije čisti. Automatski prilagodljiva glava za čišćenje automatski prilagođava svoju visinu kako bi efikasno očistila tepihe i tvrde podove.

iRobot-usluga

Pouzdanost podržana uslugom - to obećava iRobot.

Izrađujemo robote koji traju - dizajnirani su sa vama na umu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom službom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo prekvalifikovanje vašeg robota za čišćenje.