Roomba 971

Roomba 971

Detalji

Na stanju

59 990,00 RSD

Promotions

Posebna ponuda
Besplatna isporuka za sve narudžbine robota Detalji

Add to cart options

Product Actions

Qty :
Sistem funkcija čišćenja i senzora.
Roomba® 971 vam daje čiste podove svakog dana, u celom nivou vašeg stana. Koristite iRobot HOME aplikaciju za čišćenje ili zakazivanje sa bilo kog mesta, bilo kada. Roomba® 971 tačno zna gde je bio i gde treba da ide, puneći se po potrebi dok se posao ne završi.
 
Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici.
iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.
 
Trostepena snaga čišćenja.
Njegova usisna snaga je do 5X superiornija, hvata prljavštinu, prašinu, svih tipove kose i veće ostatake sa tvrdih podova i tepiha.*.
*(U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600)
 
Roboti koji planiraju unapred.
Naši roboti uče kako da čiste i daju vam prilagođene predloge za automatski raspored čišćenja ili predlažu vremena kada će vašem prostoru biti potrebno češće čišćenje, kao što je doba godine zbog gubitka dlake kućnih ljubimaca ili sezone alergija.
 
Radi sa sistemom glasovne pomoći.
kompatibilnošću glasovnog asistenta preko Google Asistenta i Aleksa uređaja čisti vašu kuću uz zvuk vašeg glasa*.
*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni žigovi kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.
 
Dovoljno pametan za rešavanje zagonetki sa nameštajem.
Kompletni set naprednih senzora omogućava 900 seriji da se kreće ispod i oko nameštaja i duž ivica.
 
Otkriva i uklanja prljavštinu.
Sa patentiranim senzorima za otkrivanje prljavštine, Roomba® 971 radi intezivnije tamo gde se prljavština krije.

Additional Information

iRobot-usisivac-Roomba-971

iRobot® Roomba® 971 - pun kapacitet za najbolje usisavanje

Robotski usisivač sa moćnom dvostrukom gumenom četkom za podizanje prljavštine sa različitih površina - Idealno za kućne ljubimce - Idealno za tepihe i tvrde podove - Tehnologija detekcije prljavštine koja otkriva prljavštinu - Trostepeni sistem čišćenja - Personalizovani predlozi - Kompatibilnost glasovnih pomagala - Korpa za pranje za prljavština.

30-godina-robotike

Više od 30 godina iskustva u robotici i stalnim inovacijama

iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oba - vaš pod dobija posebnu negu koja mu je potrebna.

Robot-usisivac-snaga-ciscenja

Trostepena snaga čišćenja

Doživite sveobuhvatno čišćenje sa dvostrukim gumenim četkama za razne površine i pet puta snažnijim usisavanjem * koji usisava prljavštinu, naslage i dlake kućnih ljubimaca gde god se sakriju, zajedno sa rubnom četkom za uglove

robot-cisti-unapred

Roboti koji planiraju unapred.

Naučiće vaše navike čišćenja i predložiti rasporede koji odgovaraju vašim potrebama. Takođe preporučuje stvari o kojima možda ni sami ne mislite, kao što je dodatno čišćenje tokom sezone alergija - Daje predloge koji vama idu u korist.

Robot-usisivac-kontrola-glasom

Funkcioniše uz vašu glasovnu pomoć.

Radi sa sistemom glasovne pomoći - Kompatibilnošću glasovne pomoći putem uređaja sa Google Nov-om i Aleka-om čisti kuću na zvuk vašeg glasa.

pametan-usisivac

Dovoljno pametan da savlada nameštaj.

Kompletna paleta naprednih senzora omogućava kontrolu serije e ispod i oko nameštaja i duž ivica. Cliff Detect sistem sprečava da robot padne niz stepenice; automatski se spaja na napajanje i puni nakon čišćenja.

automatski-usisivac

Usisivač Automatski otkriva i uklanja prljavštinu.

Senzori za otkrivanje prljavštine ™ upozoravaju vašeg robota na prljavija područja u vašem domu, poput prohodnijih mesta, a usisivač ih automatski temeljnije čisti. Automatski podesiva glava za čišćenje prilagođava svoju visinu radi efikasnog čišćenja tepiha i tvrdih podova.

robot-usisivac-za-sve-podove

Tim za usisavanje i brisanje iz snova

Sa tehnologijom Imprint® Link, robot usisivač Roomba® 971 i robot mop Braava jet® m6 mogu u savršenom redu da kombinuju usisivanje i brisanje podova, tako da je vaš pod potpuno usisan i prebrisan, za potpunu čistoću i sjaj bez vašeg napora.

robot-usisivac-sa-filterom

Čisti ono što je vidljivo, filtrira ono što se ne vidi

Filter visoke efikasnosti napravljen je od specijalnog materijala koji zadržava 99% plesni, polena i grinja. Jedinstvene dvostruke gumene četke za različite površine zajedno pomažu u temeljnom čišćenju poda. Jedna četka olabavi i oslobađa prljavštinu, dok se druga kreće u suprotnom smeru da bi je povukla i usisala.

iRobot-usisivac-pouzdanost

Pouzdanost podržana uslugom - to obećava iRobot.

Izrađujemo robote koji traju - dizajnirani su sa vama na umu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom službom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo prekvalifikovanje vašeg robota za čišćenje.