Roomba 676

Roomba 676

Details

Na stanju

27 990,00 RSD 34 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Pametno čišćenje
Roomba® 676 Robotski usisivač je odličan način da pametnije počnete da čistite svoju kuću. Samo pritisnite CLEAN ili zakažite čišćenje dnevne prljavštine, prašine i dlaka pomoću iRobot HOME aplikacije ili vašeg glasovnog asistenta. - za čiste podove bez napora.
 
Odvoji od poda, podigne i usisa nečistoću
Sistem za čišćenje u 3 faze i Dvostruke višenamenske četke grabe prljavštinu sa tepiha i tvrdih podova dok se bočna četka brine za čišćenje duž zida, ivica i uglova.
 
Osnovne karakteristike Roomba 676 robot usisivača
Čišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha
Najpametniji navigacioni sistem za čišćenje - iAdapt
Trostepeni sistem za čišćenje
Sistem za čišćenje duž zidova (prepreka) i uglova Wall Follow
Prilagodliva glava za čišćenje druge generacije
Visokokapacitetna posuda za skupljanje prašine AeroVac druge generacije
ANTITANGLE sistem sprečavanja mršenja u kablove i rese od tepiha
Akustični senzori za detekciju prašine
Vremensko programiranje čišćenja
Profilisani branik osetljiv na dodir (slow – touch)
Senzori protiv pada niz stepenice
Sa modelom Roomba 694 dolazi visoko izdržljiva Litijum-jonska baterija sa kapacitetom do 1,5 sat rada.
 
Prilagodljiva navigacija.
Kompletan paket naprednih senzora omogućava da se Roomba® kreće ispod i oko nameštaja, kao i duž ivica. Cliff Detect sprečava da Roomba padne niz stepenice.
 
Detektuje i eleminiše nečistoću
Dirt Detect™ senzori obaveštavaju robot usisivač o zaprljanijim područjima vašeg prostora, poput prohodnijih mesta, a usisivač ih temeljnije čisti.

Additional Information

iRobot-usisivac-Roomba-676

iRobot® Roomba® 676 - pun kapacitet za najbolje usisavanje

Robot usisivač sa moćnim dvostrukim gumenim četkama za podizanje prljavštine sa različitih površina - Idealno za kućne ljubimce - Idealno za tepihe i tvrde podove - Tehnologija detekcije prljavštine otkriva više zaprljane površine - Trostepeni sistem čišćenja - Personalizovani predlozi - Kompatibilnost sa glasovnim asistentom - Posuda za nečistoću.

iRobot-Roomba-iskustva

Više od 30 godina iskustva u robotici i stalnim inovacijama

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti u polju robotike i inovacija sa preko 30 milona prodatih kućnih robota širom sveta. Bilo da izaberete Roomba, Braava ili oba robota, vaši podovi će dobiti specijalizovanu negu koja im je potrebna.

robot-usisivac-snaga-ciscenja

Trostepena snaga čišćenja

Nečistoća i prašina ne mogu se sakriti od patentiranog trostepenog sistema za čišćenje. Dvostruke četke za različite površine, posebno dizajnirana četka za brisanje ivica i usisna moć robot usisavača hvataju sve, od malih čestica do velikih ostataka na tepisima i tvrdim podovima.

robot-usisivac-alergeni

Čisti prema vašem životu

Uči vaše navike čišćenja i predlaže rasporede, sve kako bi ispunio vaše potrebe. Takođe daje predloge koji vam ne bi ni pali na pamet, kao što su dodatna čišćenja tokom perioda alergija, i tako daje predloge koji su vam korisni

robot-usisivac-glasovna-kontorla

Radi sa vašim glasovnim asistentom

"Uz kompatibilnost sa glasovnim asistentom preko uređaja sa omogućenim Google Assistant-om ili Alexa-om, Roomba 676 čisti vaš dom na zvuk vašeg glasa. *Radi sa uređajima za glasovnu kontrolu, Google Assistant i Alexa. Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com i njenih povezanih kompanija. Google je zaštitini znak kompanije Google LLC"

robot-za-ciscenje-tepiha

Dvostruke četke za različite površine

Četke za različite površine rade zajedno kako bi uhvatile prašinu, nečistoće i velike ostatke i tako pomogle u detaljnom čišćenju podova. Prva četka odvaja, podiže i povlači prašinu, nečistoće i dlake sa podova i tepiha, dok druga šalje ostatke u usisni kanal.

robot-usisivac-ne-pada-stepenice

Prilagodljiva navigacija

Čitav set naprednih senzora omogućava 600 Seriji da navigira ispod i oko nameštaja, kao i duž ivica. Detekcija litica sprečava robota da padne niz stepenice; automatski odlazi na baznu stanicu i puni se nakon čišćenja.

iRobot-pametni-usisivac

Opaža i uklanja nečistoću

Dirt Detect™ senzori upozoravaju robota na prljavija područja vašeg prostora, kao što su visoko prometna mesta, i robot ih detaljnije čisti.

robot-za-ciscenje-tepiha

Nije potrebno vreme za prilagođavanje podlozi

Automatski prilagodljiva glava za čišćenje prilagođava svoju visinu kako bi efikasno očistila tepihe i tvrde podove

robot-usisivac-bocna-cetka

Loptice od prašine, znamo gde se krijete

Četka za brisanje ivica je specijalno dizajnirana pod uglom od 27 stepeni kako bi brisala ostatke duž ivica i ćoškova prema putanji čišćenja gde će i biti usisani sa poda.

robot-usisivac-servis

Pouzdanost uz podršku korisničkog servisa - to je iRobot obećanje

Mi pravimo robote koji traju - dizajnirani sa Vama na umu, napravljeni da budu pouzdani i sa podrškom korisničkog servisa koji brzo reaguje. Ukoliko Vam ikad zatreba pomoć, stručni agenti za brigu o korisnicima su dostupni putem telefona ili mejla i brzo će se postarati da vaš robot ponovo čisti.

robot-za-ciscenje-podova

"Roomba 676 čisti podove sa bilo kog mesta u bilo koje vreme "

Roomba® robotski usisivač je modularan, većina delova može da se menja tokom vremena kako bi se produžio životni vek vašeg Roomba usisivača, a pribor, kao što su novi filteri i virtuelni zidovi, se mogu kupiti zasebno. Sa autentičnim iRobot delovima, kvalitet vašeg Roomba® usisivača ostaje zagarantovan.