Bundle Roomba 698 & Braava 390t

Bundle Roomba 698 & Braava 390t

Detalji

Na stanju

59 984,00 RSD 74 980,00 RSD

Promotions

Posebna ponuda
Besplatna isporuka za sve narudžbine robota Detalji

Add to cart options

Product Actions

Qty :
Pametno čišćenje
Roomba® 692 robot usisivač je odličan način da pametnije počnete da čistite svoju kuću. Samo zakažite čišćenje dnevne prljavštine, prašine i dlaka pomoću iRobot HOME aplikacije ili vašeg glasovnog asistenta. - za čiste podove bez napora.
 
Odvoji od poda, podigne i usisa nečistoću
Sistem za čišćenje u 3 faze i Dvostruke višenamenske četke grabe prljavštinu sa tepiha i tvrdih podova dok se bočna četka brine za čišćenje duž zida, ivica i uglova.
 
Prilagođava se vašim navikama i sluša vaš glas
Uči vaše navike čišćenja i nudi personalizovane rasporede, dok vam Google Assistant i Alexa omogućavaju da počnete da čistite samo zvukom svog glasa. 692 će čak predložiti dodatno čišćenje kada je količina polena u vašoj oblasti visoka ili tokom sezone linjanja kućnih ljubimaca. *Radi sa Google Home i Alexa uređajima Alexa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci Amazon.com njenih filijala. Google je zaštitni znak Google LLC-a
 
Prilagodljiva navigacija.
Kompletan paket naprednih senzora omogućava da se Roomba® kreće ispod i oko nameštaja, kao i duž ivica. Cliff Detect sprečava da Roomba padne niz stepenice.
 
Detektuje i eleminiše nečistoću
Dirt Detect™ senzori obaveštavaju vašeg robota o zaprljanijim područjima vašeg prostora, poput prhodnijih mesta, a usisivač ih temeljnije čisti.
 
Čisti podovi. Svaki dan. Samo pritisnite dugme.
Braava® mokro čisti podove, dok vi uživate u slobodnom vremenu. Robot za mokro čišćenje poda i svežinu prostora svaki dan. Svakodnevna prašina i nečistoća mogu čišćenje vašeg doma pretvoriti u beskrajan zadatak. Braava 390t je robot za mokro čišćenje koji samostalno može oprati nekoliko soba i velikih površina. Pomoću Braava 390t možete lako nakvasiti ili pometeti pod: odaberite vlažnu krpu kojom ćete svakodnevno brisati nečistoće ili suvu krpu kojom možete svakodnevno efikasno brisati prašinu, prljavštinu, kosu i alergene. Bez napora uživajte u sveže obrisanim podovima. Naša tehnologija nije samo u robotima, na nama je i pronalaženje boljih načina koji će vam omogućiti da uradite više. iRobot® ima više od 30 godina iskustva, globalni je pionir u industriji robotike i robota za domaćinstvo. Naši roboti Roomba® za brisanje podova kao i Braava mop brisači poda dizajnirani su sa inovativnom tehnologijom i stručnošću u oblasti robotike, a sve kako bi vam ponudili proizvode koji su optimizovani za temeljno čišćenje poda.
 
Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici.
iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roomba robot za čišćenje, Braavu za brisanje ili oba, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.
 
Robotski mop za veće prostore.
Robotski Mop (mašina za pranje podova) za veće prostore ili prostorije, razvijen od strane brenda sa više od 30 godina iskustva u polju robotskih inovacija.
 
Temeljno čisti veće prostore
Zahvaljujući trotaktnom pranju, iAdapt® 2.0 sa Navigacionom kockom Braava® se snalazi i zna gde je već očišćeno.
 
Dizajniran je za sve tvrde podne površine
Uključujući laminat, drvo, pločice i kamen.
 
Čisti jednim potezom ili trostrukim potezom.
Izaberite jedan potez za čišćenje prljavštine, prašine, dlaka i alergena kućnih ljubimaca (do 92 m2) ili trostruki potez (do 33 m2).
 
Uključene su četiri krpe.
Za višekratno čišćenje od mikrovlakana - jedna suva i jedna vlažna krpa.

Additional Information

robot-usisivac-snaga-ciscenja

Trostepena snaga čišćenja

Nečistoće i prašina se ne mogu sakriti od patentiranog trostepenog sistema za čišćenje. Dvostruke četke za različite površine, posebno dizajnirana četka za brisanje ivica i usisna moć usisavača hvataju sve, od malih čestica do velikih ostataka na Vašim tepisima i tvrdim podovima.

robot-usisivac-alergije

Čisti prema vašem životu

Uči vaše navike čišćenja i predlaže rasporede kako bi ispunio vaše potrebe. Takođe ima predloge koji Vam ne bi ni pali na pamet, kao što su dodatna čišćenja tokom perioda alergija, i tako daje predloge koji su Vam korisni

robot-usisivac-upravljanje-glasom

Radi sa vašim glasovnim asistentom

"Uz kompatibilnost sa glasovnim asistentom preko uređaja sa omogućenim Google Assistant-om ili Alexa-om, e Serija čisti Vaš dom na zvuk Vašeg glasa. *Radi sa uređajima sa omogućenim Google Assistant-om i Alexa-om. Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com i njenih povezanih kompanija. Google je zaštitini znak kompanije Google LLC"

robot-usisivac-cisti-dlake

Dvostruke četke za različite površine

Četke za različite površine rade zajedno kako bi uhvatile prašinu, nečistoće i velike ostatke i tako pomogle u efikasnom čišćenju vaših podova. Prva četka odvaja, podiže i povlači prašinu, nečistoće i dlake sa podova i tepiha, dok druga šalje ostatke u usisni kanal.

robot-usisivac-navigacija

Prilagodljiva navigacija

Čitav set naprednih senzora omogućuva Seriji 600 navigaciju ispod i oko nameštaja, kao i duž ivica. Detekcija litica sprečava robota da padne niz stepenice; automatski odlazi na baznu stanicu i puni se nakon čišćenja.

robot-usisivac-za-ciscenje

Opaža i uklanja nečistoću

Dirt Detect™ senzori upozoravaju robota na prljavija područja vašeg prostora, kao što su visoko prometna mesta, i on ih detaljnije čisti.

Nije potrebno vreme za prilagođavanje podnim površinama

Automatski prilagodljiva glava za čišćenje prilagođava svoju visinu kako bi efikasno očistila tepihe i tvrde podove

Loptice od prašine, znamo gde se krijete

Četka za brisanje ivica je specijalno dizajnirana pod uglom od 27 stepeni kako bi brisala ostatke iz ivica i ćoškova prema putanji čišćenja gde će biti usisani sa vaših podova.

iRobot_Braava_390t

iRobot® Braava® 390 - Robot za pranje poda za čiste podove i svež dom svaki dan.

iRobot Braava 390t Robot Mop - 2 u 1: Suvo i mokro čišćenje - najbolji izbor za više soba i velike prostorije - Mogućnost rada sa višekratnim krpicama za pranje i krpicama za jednokratnu upotrebu - Tih rad.

iRobot_Braava_390t_iskustva

Više od 30 godina stručnosti u polju robotike i kontinuiranih inovacija

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti i iskustva u polju robotike i inovacija sa preko 30 milona prodatih kućnih robota širom sveta. Bilo da izaberete Roomba, Braava ili oba robota, Vaši podovi će dobiti specijalizovanu negu koja im je potrebna.

iRobot_Braava_390t-brisanje

Po meri - očistite tvrde podove.

Pomoću Braava 390t možete lako oprati ili pometeti pod. Izaberite mokru krpu kojom ćete svakodnevno brisati nečistoće i mrlje ili suvu krpu koja će efikasno obrisati prašinu, prljavštinu, kosu i alergene

braava-robot-brisanje-ciscenje

Dva optimalna načina čišćenja.

U režimu suvog brisanja, Braava 390t se kreće u pravim linijama napred i nazad kako bi podigao prašinu, kosu i alergene. U režimu mokrog čišćenja, Braava 390t koristi poseban pokret nazad / napred za uklanjanje tvrdoglave prljavštine i mrlja sa podova.

čišćenje-poda

Izbegava prepreke

Braava 390t pažljivo čisti duž zidova i oko nameštaja i drugih prepreka na putu, a takođe izbegava tepihe i prolaze tepiha. Zna da izbegne stepenice i ne pada.

robot-za-pranje-podova

Napunite vodom rezervoar Braava 390t.

Ako koristite Braava 390t za mokro čišćenje, napunite posudu rezervoara ispod glave za brisanje Braava 390t toplom vodom - potražite odobrena sredstva za čišćenje na veb lokaciji iRobot.rs./p>

braava-krpe-za-ciscenje

Pričvrstite krpu za čišćenje.

Samo pričvrstite odgovarajuću krpu za čišćenje od mikrovlakana da biste lako obrisali pod. Sviffer * maramice za jednokratnu upotrebu možete da koristite i u režimu suvog brisanja. U režimu vlažnog brisanja u tri koraka i režimu mokrog čišćenja možete svakodnevno očistiti prljavštinu i mrlje. U režimu suvog brisanja, Braava® se pomera u pravim linijama napred i nazad kako bi efikasno pokupio prašinu, prljavštinu i kosu.

robot-za-ciscenje-brisanje-mop

Samo pritisnite dugme "Mop" ili "Sveep".

Nakon što podesite Braava 390t za odgovarajući način čišćenja, samo pritisnite dugme „Mop“ ili „Sveep“. Braava će automatski krenuti sa radom. Dizajniran je za sve tvrde podne površine, uključujući laminat, drvo, pločice i kamen.

Robot-za-vlazno-brisanje

Čisti do 92m2, idealno za velike sobe ili više soba.

Navigacija IAdapt 2.0 omogućava da Braava 390t temeljno čisti bilo gde u sobi, znajući gde je već bila i kuda treba da ide. Čisti do 92 kvadratna metra ili briše do 33 kvadratna metra u jednom ciklusu čišćenja. * Braava 390t će se nakon čišćenja automatski vratiti na početnu tačku.

braava-robot-mop-za-veliki-prostor

Može da premosti razdaljinu..

Jednim punjenjenjem briše do 210 minuta, vlažno briše do 150 minuta.

Robot-za-brisanje-podrska

Pouzdanost podržana uslugom - to obećava iRobot

Izrađujemo robote koji traju - dizajnirani su s vama u vidu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom podrškom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo dijagnostikovanje problema koje imate sa vašim robotom za čišćenje.