Braava jet™ 250

Braava jet™ 250

Details

Na stanju

29 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Čistiji pod. Svaki dan. Sve pritiskom na dugme.
Braava jet® 250 robot brisač za mokro čišćenje, dok vi uživate u životu. Robot za mokro čišćenje poda za svakodnevnu svežinu. Svakodnevna prašina i nečistoća mogu čišćenje vašeg životnog ili poslovnog prostora pretvoriti u beskrajan zadatak. iRobot® Braava jet® robotski mop (robot za brisanje poda) svakodnevno pruža sveže, čiste podove. Braava jet® je kompaktno dizajniran, sa iAdapt® 2.0 navigacionim sistemom pere i mete teško dostupna mesta, kao što su mesta ispod kuhinjskih ormarića i u toaletu. Samo prikačite Braava jet® krpu za čišćenje i robot će automatski prilagoditi čišćenje na osnovu vrste krpice koju. Kada perete pod ili čistite vlažnim zamahom, Jet sprej i precizna glava za vibraciono čišćenje suzbijaju prljavštinu i mrlje. U režimu suvog čišćenja, Braava jet® hvata prašinu, prljavštinu i dlake kućnih ljubimaca. Braava jet® čisti tvrde podove, uključujući tvrdo drvo, pločice i kamen. Ali naša tehnologija nije samo u robotima. Radi se o vama - i pronalaženju boljih načina koji će vam pomoći da učinite više. Više od 30 godina, iRobot® je globalni pionir u industriji robotike i potrošačkih proizvoda. Naši robotski usisivači Roomba® dizajnirani su sa inovativnom tehnologijom i stručnošću u robotici kako bi vam ponudili proizvode koji su optimizovani za temeljno čišćenje poda.
 
Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici.
iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.
 
Robotski mop (robot za pranje podova) 3 u 1.
Izaberite između vlažnih krpa, vlažnih krpa ili krpa za hemijsko čišćenje. Braava jet® automatski bira tačan način čišćenja prema vrsti krpice.
 
Idealno za kuhinje ili kupatila.
Može doći do teško dostupnih mesta, uključujući prostore ispod i oko toaleta, uglova i mesta ispod ormara.
 
Precision Jet (precizna) prskalica.
Uklanja prljavštinu i mrlje * bez prskanja po nameštaju, tepisima ili zidovima.
*Testirano u mokrom režimu na osušenm mrljama od kafe.
 
Vibraciona glava za čišćenje.
Nežno trlja pod napred-nazad, na isti način kao i vi.
 
Doseže uska i teško dostupna mesta.
Kompaktne dimenzije i maksimiziran dizajn ivica Braava jet® robot brisaču pomažu u čišćenju teško dostupnih mesta, čak i u uglovima i ispod ormara.
 
Jednostavno kao 1, 2, 3.
Prikačite Braava jet® krpu za čišćenje. Dodajte vodu. Samo pritisnite "Clean".

Additional Information

iRobot_Braava_250

iRobot® Braava® 250 - Robot za pranje poda za čiste podove i svež dom svaki dan.

iRobot Braava jet 250 robotska mop (robot za pranje podova) sa preciznim raspršivačem - 3 u 1: za suvo, mokro i mokro čišćenje - Najbolji izbor za kupatila i kuhinje - Rešenje za čišćenje - Radi sa krpama za jednokratnu upotrebu i pranje - Glava za vibrirajuće sredstvo za čišćenje.

iRobot_Braava_250_iskustva

Više od 30 godina stručnosti u polju robotike i kontinuiranih inovacija

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti i iskustva u polju robotike i inovacija sa preko 30 milona prodatih kućnih robota širom sveta. Bilo da izaberete Roomba, Braava ili oba robota, Vaši podovi će dobiti specijalizovanu negu koja im je potrebna.

iRobot_Braava_250-brisanje

Očistite pod u kuhinji i kupatilu po želji.

Robot Braava jet® dizajniran je za sve tvrde podne površine, uključujući laminat, tvrdo drvo, pločice i kamen. Možete odabrati način brisanja od mokrog i vlažnog do suvog krpom za jednokratnu upotrebu. Čisti podove do 25 m2.

braava-robot-vlazno-brisanje-poda

Napunite Braava jet® vodom.

Napunite rezervoar toplom vodom za mokro i vlažno čišćenje.

automatsko-brisanje-poda

Samo pritisnite »Clean«.

Braava jet® automatski prilagođava čišćenje prema vrsti krpice, automatski određuje način čišćenja, vibraciju i količinu potrošene vode.

precizno-prskanje-podova

Precizni sprej uklanja prljavštinu i mrlje *.

Precizna prskalica Braava Jet ** uklanja prljavštinu i mrlje. Braava jet® pronalazi prepreke na svom putu pre prskanja vodom, pomažući u zaštiti nameštaja, tepiha i zidova./p>

braava-virtuelni-zid

Ide samo tamo gde vi želite.

Robotski brisač podova Braava jet 250 sa ugrađenim režimom Virtual Wall® (virtuelni zid) može napraviti nevidljivu granicu kako bi se Braava jet® držao dalje od područja u koja ne želite da Braava zalazi.

pametni-robot-brisac-podova-mop

Pričvrstite krpu za čišćenje.

Izaberite belu krpu za pranje poda (suvi režim), narandžastu krpu koju ćete blago navlažiti (vlažni režim) i plavu krpu za mokro brisanje. Jednostavno stavite odabranu krpu na glavu za čišćenje Braava jet® uređaja i uređaj će automatski odabrati između mokrog čišćenja, vlažnog čišćenja ili suvog čišćenja.

Robot-za-brisanje-kupatila

Pritiskom na dugme skinite krpicu sa Braava jet®.

Za dodatnu higijenu možete koristiti Braava jet® sa krpom za jednokratnu upotrebu. Pritiskom na dugme, jastučići se lako izvlače bez dodirivanja prljavštine i predstavlja idealan izbor za čišćenje kupatila.

braava-servi

Pouzdanost podržana uslugom - to obećava iRobota.

Izrađujemo robote koji traju - dizajnirani su sa vama na umu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom službom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo podešavanje vašeg robota za čišćenje.