Roomba i7Plus Outlet

Roomba i7Plus Outlet

Details

Na stanju

69 990,00 RSD 109 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Outlet ponuda je dostupna samo Online i u prodavnici na Bežnijskoj kosi, Vespučijeva 34, lokal 1
Naučiće vaš prostor i u trenu usisati prljavštinu.
Robotski usisivač Roomba® i7 uči vaš prostor i bira najbrži i najefikasniji način da očisti prljavštinu tamo gde je i kada god je potrebno. Automatski isprazni i sopstvenu posudu za smeće, pa tako mesecima ne morate da se bavite prljavštinom ili prašinom.
 
Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici.
iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.
 
Možete zaboraviti na usisavanje mesecima.
i7+ Clean Base® sistem će automatski isprazniti posudu u AllergenLock ™ vreću izrađenu od četiri sloja antialergenskog materijala i tako zadržava 99% polena, plesni i alergena kućnih ljubimaca. Predviđeno vreme za zamenu vreće je do 60 dana.
 
Očistite kada, gde i kako želite
Uz naprednu navigaciju, i7 + može očistiti prljavštinu gde god želite, kad god želite. i podjednako važno, možete ograničiti kretanje robota podalje od mesta na koja ne želite da ide.
 
Usisava prljavštinu u potrebnom trenutku.
Najnovije mapiranje i pametna navigacija omogućavaju vam slanje i7 robota za usisavanje na prljave lokacije kada se dogode, uz jednostavnu komandu u aplikaciji ili glasom pomoću glasovnog asistenta*.
*Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa.
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.
 
Malo prašine? Veća prljavština? Nije problem.
Tvrdoglavu prljavštinu neutrališe uz pomoć 3-stepenog sistema za čišćenje koji koristi patentirane dvostruke Premium antistatičke gumene četku za različite površine i 10X jačom snagom usisavanja*.
*(U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600)
 
Uči se prema vašem načinu života.
Sluša vaš glas - uči vaše navike čišćenja i daje prilagođene predloge. Takođe preporučuje stvari o kojima možda i sami ne mislite, kao što je dodatno čišćenje tokom sezone alergija ili sezone gubitka dlake kod kućnih ljubimaca.
 
Vođen je ozbiljnom pametnom tehnologijom.
Vođen ozbiljnom pametnom tehnologijom - sa najsavremenijom navigacijom, vSLAM® i7 / i7 + mapira vaš prostor, navigira se i kreće urednim i efikasnim linijama. Ako je baterija skoro prazna, uređaj se sam puni i ponovo pokreće tamo gde je stao da bi bio siguran da je posao završen.

Additional Information

iRobot-Roomba-i7150-i7+

iRobot® Roomba® i7150 - pun kapacitet za najbolje usisavanje

Robot usisivač sa moćnom dvostrukom gumenim četkama za podizanje prljavštine sa različitih površina - Idealan za kuće sa kućnim ljubimcima - Idealan za tepihe i tvrde podove - Tehnologija detekcije prljavštine koja otkriva prljavštinu - Trostepeni sistem čišćenja - Personalizovani predlozi - Kompatibilnost sa glasovnim komandama - Posuda za prljavštinu. Samostalno pražnjenje posude.

30-godina-iskustva-iRobot

Preko 30 godina stručnosti u polju robotike i kontinuiranih inovacija

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti u polju robotike i inovacija sa preko 30 milona prodatih kućnih robota širom sveta. Bilo da izaberete Roomba, Braava ili oba robota, Vaši podovi će dobiti specijalizovanu negu koja im je potrebna.

iRobot-cisti-bilo-gde

Zaboravite na usisavanje mesecima

Automatski prazni posudu u AllergenLock™ vreću , u kojoj može sakupljati otpad 60 dana, tako da mesecima ne morate razmišljati o usisavanju. Kese AllergenLock ™ imaju četiri sloja materijala koji zadržavaju 99% polena i plesni kako se ne bi ponovo vratili u vazduh.

Robot-Usisava-prljavstinu

Očistite kada, gde i kako želite

Tehnologija Imprint® Smart mapping vam omogućava da kontrolišete koje sobe se i kada čiste, za usisavanje koje deluje oko vas i po vašem rasporedu. Osim toga, možete uputiti svog robota da izbegava određena područja ili objekte.

Robot-usisivac-cisti-prasinu

Usisava u trenutku kada je potrebno

i7 može očistiti određene mrlje čim se formiraju, pa ako zakoračite kroz vrata i primetite mrvice ispod kuhinjskog stola, možete odmah da očistite to mesto pomoću aplikacije iRobot Home ili pomoću Google ili Aleksa glasovnog asistenta i čišćenje je završeno. Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znakovi kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC.

iRobot-usisivac-uci

Malo prašine? Veći komadi? Nema problema

Doživite potpuno čišćenje sa dvostrukim premium gumenim četkama za različite površine i 10x većom snagom usisavanja*, usisava prljavštinu, naslage prašine i dlake kućnih ljubimaca gde god se sakriju, bočna četka će se pobrinuti za detalje..

Robot-usisivac-sa-navigacijom

Uči se preva vašem životu. Sluša vaš glas

Sa kompatibilnošću sa glasovnim asistentom preko Google Assistant-a ili uređaja koji omogućavaju Aleksa, Roomba® i7 čisti vaš prostor uz zvuk vašeg glasa* Radi sa Google Home i Aleksa uređajima. Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com i njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.

Robot-za-ciscenje-brisanje

Navigira se ozbiljnom pametnom tehnologijom

Pomoću vSLAM® navigacije, i7+ uči raspored vašeg prostora i kreira lične pametne mape koje mu omogućavaju profesionalno čišćenje i upravljanje u urednim i efikasnim linijama. Ako je baterija skoro prazna, uređaj se sam dopuni, ponovo pokreće i nastavi tamo gde je stao kako bi osigurao da je posao završen.

iRobot-privatnost

Vaša privatnost je naš prioritet

Nastojimo da obezbedimo najviše standarde zaštite privatnosti kako bismo osigurali da vaši podaci ostanu privatni, bezbedni i koriste se isključivo za poboljšanje vašeg iskustva i poboljšanje performansi vašeg robota.

Usluga-iRobot

Pouzdanost podržana uslugom - to obećava iRobot

Izrađujemo robote koji traju - dizajnirani su sa vama na umu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom službom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo informisanje o vašem robot usisivaču za čišćenje.