Roomba i3(i3158) Outlet

Roomba i3(i3158) Outlet

Details

Na stanju

44 990,00 RSD 59 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Roomba i3 je upravo postao pametniji. Roomba i3 podržava najnoviji softver koji omogućava da vaš robot memoriše mapu omogućavajući da birate koju prostoriju da očisti. Sada i sa inteligentnim dopunjavanjem za velike stanove, zna koliko treba da se dopuni kako bi završio posao. Živi kao čovek.
iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roomba robot za usisavanje, Braava robot za brisanje ili oba, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.
 

Osnovne karakteristike Roomba i3152 robot usisivača

10x jača snaga i pravolinijsko kretanje za 40% brže čišćenje*

Odaberite prostoriju za čišćenje - pamti 1 sprat kuće, pa možete odabrati prostoriju za čišćenje

Sistem za čišćenje duž zidova (prepreka) i uglova Wall Follow

Trostepeni sistem za čišćenje sa dve gumene Antistatic četke za sprečavanje mršenja

Prilagodljiva glava druge generacije za čišćenje tepiha i tvdih podova (dvostruke četke su uvek u kontaktu sa podlogom)

Periva posuda i HEPA 13 filter koji zadržava alergene, plesni i sitnu prašinu

ANTITANGLE sistem sprečavanja mršenja u kablove i rese od tepiha

Akustični senzori za detekciju prašine 2. generacije

Vremensko programiranje čišćenja

Profilisani branik osetljiv na dodir (slow – touch)

Senzori protiv pada niz stepenice

*u odnosu na seriju 600

 
Moćno podizanje i moćne performanse
Uvlači tvrdoglavu prljavštinu i nered sa Premium sistemom za trostepeno čišćenje i 10X većom snagom usisavanja. * Kontrolišite način čišćenja pomoću aplikacije iRobot HOME ili glasovnim asistentom.
*(U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600)
 
Pametna navigacija završava posao
i3 se navigira i mapira vaš prostor u pravilnim linijama koristeći najsavremenije senzore za praćenje poda i usisavanje tvrdih podova i tepihe.
 
Ide tamo gde je potrebno, izbegava tamo gde nije
Tehnologija reaktivnog senzora govori robotu šta treba, a šta ne treba da dosegne, što znači manje zaglavljivanja oko nameštaja i više znanja kuda treba da ide. A sa senzorima za otkrivanje prljavštine ™ može fokusirati čišćenje tamo gde je najpotrebnije, poput najprljavijih delova poda.
 
Uči vaš život, sluša vaš glas
Uči vaše navike čišćenja i nudi personalizovane rasporede, dok Google pomoćnik i Aleksa omogućavaju da započnete čišćenje samo uz zvuk vašeg glasa. i3 će čak predložiti dodatno čišćenje kada je količina polena u vašem području velika ili tokom sezone linjanja kućnih ljubimaca.*
*(Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa.
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC)
 

Additional Information

Robotski-usisivac-iRobot-Roomba-i3-i3152

iRobot® Roomba® i3 (i3156) - Zanemarite usisavanje

iRobot® Roomba® i3156 robot usisivač sa WiFi povezivanjem i dvostrukim premium gumenim četkama za različite površine - Idealan robot za usisavanje kuće za kućnim ljubimcima - Prilagođeni predlozi - Kompatibilan sa glasovnim asistentom i vezom Imprint® Link. Opremljen je funkcijama za optimizaciju usisavanja. Prilagođeni predlozi pomažu vam da zakažete čišćenje u pravo vreme. A kompatibilnost sa glasovnim komandama omogućava da se borite protiv prljavštine bez da mrdnete prstom.

Roomba-i3156-30-godina-iskustva

Preko 30 godina iskustva u polju robotike i kontinuirane inovacije Roomba robot usisivača

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti, iskustva i inovacija u polju robotike sa preko 30 milona prodatih kućnih robot usisivača širom sveta. Odaberete Roomba, Braava ili oba robota, kako bi vaši podovi dobili specijalizovanu negu koja im je potrebna, bez napora.

Inteligentna-navigacija

Kreće se smisleno i logično

Inteligentna navigacija omogućava pravolinijsko kretanje robot usisivača, koristi senzore za detekciju podne površine za namensko i logično čišćenje u urednim linijama. Ako je baterija skoro prazna, uređaj se sam vraća na dopunu a zatim se vraća i nastavlja tamo gde je stao, osiguravajući potpuno čišćenje.

Premium-trostepeni-sistem

Usisa prljavštinu i prašinu

Apsorbuje tvrdoglavu prljavštinu i nered pomoću 3-stepenog sistema čišćenja koji koristi dvostruke premium višestruke gumene četke, četku za čišćenje ivica i uglova i 10 puta veću usisnu snagu*

*U odnosu na sistemom za čiščenje serije Roomba® 600

pametni-usisivač-robot

Ide tamo gde je potrebno i izbegava mesta na kojima čišćenje nije potrebno

Tehnologija reaktivnog senzora za pametni robot usisivač pomaže da se robot ne zaglavi, a tehnologija Dirt Detect ™ fokusira se na čišćenje tamo gde je najpotrebnije, kao što su najprljavije i najprohodnije površine prostora za usisavanje.

Robot-usisivac-glasovne-komande

Očistite bez podizanja prsta

Nastavite da radite ono što već radite. Jednostavno dajte komandu svom robotskom usisivaču da čisti putem aplikacije iRobot ili ga aktivirajte pomoću Google-ovog ili Aleksa glasovnog asistenta - i posao je završen.

*Radi sa Google Home i Aleksa uređajima. Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com i njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.

Robot-usisivac-brisanje-ciscenje

Tim za usisavanje i brisanje iz snova

Sa tehnologijom Imprint® Link, robot usisivač Roomba® i3 i robot mop Braava jet® m6 mogu u savršenom redu da kombinuju usisivanje i brisanje podova, tako da je vaš pod potpuno usisan i prebrisan, za potpunu čistoću i sjaj bez vašeg napora.

pametni-robot-usisivac

Postaje pametniji

U kompaniji iRobot neprestano inoviramo softver naših robot usisivača sa najnovijim tehnološkim i revolucionarnim karakteristikama* - ove inovacije šaljemo direktno vašem pametnom robotu za čišćenje kako bi postao još pametniji.

pouzdan-robot-usisivac-kvalitet

Pouzdan robot usisivač i kvalitet usluge - to obećava iRobot

Izrađujemo robot usisivače koji traju - dizajnirani su sa vama na umu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom službom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo informisanje o vašem robot usisivaču za čišćenje.

usluga-i-Robot-usisivac-privatnost

Vaša privatnost je naš prioritet

Nastojimo da obezbedimo najviše standarde zaštite privatnosti kako bismo osigurali da vaši podaci ostanu privatni, bezbedni i koriste se isključivo za poboljšanje vašeg iskustva i poboljšanje performansi vašeg robota.