Roomba 698 Outlet

Roomba 698 Outlet

Details

Na stanju

19 990,00 RSD 34 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Pametno čišćenje
Roomba® 698 Robotski usisivač je odličan način da pametnije počnete da čistite svoju kuću. Samo zakažite čišćenje dnevne prljavštine, prašine i dlaka pomoću iRobot HOME aplikacije ili vašeg glasovnog asistenta. - za čiste podove bez napora.
Odvoji od poda, podigne i usisa nečistoću
Sistem za čišćenje u 3 faze i Dvostruke višenamenske četke grabe prljavštinu sa tepiha i tvrdih podova dok se bočna četka brine za čišćenje duž zida, ivica i uglova.
Prilagođava se vašim navikama i sluša vaš glas
Uči vaše navike čišćenja i nudi personalizovane rasporede, dok vam Google Assistant i Alexa omogućavaju da počnete da čistite samo zvukom svog glasa. 698 će čak predložiti dodatno čišćenje kada je količina polena u vašoj oblasti visoka ili tokom sezone linjanja kućnih ljubimaca. *Radi sa Google Home i Alexa uređajima Alexa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci Amazon.com njenih filijala. Google je zaštitni znak Google LLC-a
Prilagodljiva navigacija.
Kompletan paket naprednih senzora omogućava da se Roomba® kreće ispod i oko nameštaja, kao i duž ivica. Cliff Detect sprečava da Roomba padne niz stepenice.
Detektuje i eleminiše nečistoću
Dirt Detect™ senzori obaveštavaju vašeg robota o zaprljanijim područjima vašeg prostora, poput prhodnijih mesta, a usisivač ih temeljnije čisti.

Additional Information

iRobot-usisivac-Roomba-698

iRobot® Roomba® 698 - pun kapacitet za najbolje usisavanje

Robotski usisivač sa moćnom dvostrukom gumenom četkom za podizanje prljavštine sa različitih površina - Idealno za kućne ljubimce - Idealno za tepihe i tvrde podove - Tehnologija detekcije prljavštine koja otkriva prljavštinu - Trostepeni sistem čišćenja - Personalizovani predlozi - Kompatibilnost glasovnih pomagala - Korpa za pranje za prljavština.

robot-usisivac-iskustva

Više od 30 godina iskustva u robotici i stalnim inovacijama

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti u polju robotike i inovacija sa preko 30 milona prodatih kućnih robota širom sveta. Bilo da izaberete Roomba, Braava ili oba robota, Vaši podovi će dobiti specijalizovanu negu koja im je potrebna.

robot-usisivac-snaga-ciscenja

Trostepena snaga čišćenja

Nečistoće i prašina se ne mogu sakriti od patentiranog trostepenog sistema za čišćenje. Dvostruke četke za različite površine, posebno dizajnirana četka za brisanje ivica i usisna moć usisavača hvataju sve, od malih čestica do velikih ostataka na Vašim tepisima i tvrdim podovima.

robot-usisivac-alergije

Čisti prema Vašem životu

Uči Vaše navike u čišćenju i predlaže rasporede kako bi ispunio Vaše potrebe. Takođe ima predloge koji Vam ne bi ni pali na pamet, kao što su dodatna čišćenja tokom perioda alergija, i tako daje predloge koji su Vam korisni

robot-usisivac-upravljanje-glasom

Radi sa vašim glasovnim asistentom

"Uz kompatibilnost sa glasovnim asistentom preko uređaja sa omogućenim Google Assistant-om ili Alexa-om, e Serija čisti Vaš dom na zvuk Vašeg glasa. *Radi sa uređajima sa omogućenim Google Assistant-om i Alexa-om. Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com i njenih povezanih kompanija. Google je zaštitini znak kompanije Google LLC"

robot-usisivac-cisti-dlake

Dvostruke četke za različite površine

Četke za različite površine rade zajedno kako bi uhvatile prašinu, nečistoće i velike ostatke i tako pomogle u podrobnom čišćenju Vaših podova. Prva četka odvaja, podiže i povlači prašinu, nečistoće i dlake sa podova i tepiha, dok druga šalje ostatke u usisni kanal.

robot-usisivac-navigacija

Prilagodljiva navigacija

Čitav set naprednih senzora omogućuje 600 Seriji da navigira ispod i oko nameštaja, kao i duž ivica. Detekcija litica sprečava robota da padne niz stepenice; automatski odlazi na baznu stanicu i puni se nakon čišćenja.

robot-usisivac-za-ciscenje

Opaža i uklanja nečistoću

Dirt Detect™ senzori upozoravaju Vašeg robota na prljavija područja Vašeg doma, kao što su visoko prometna mesta, i on ih podrobnije čisti.

Nije potrebno vreme za prilagođavanje Vašem domu

Automatski prilagodljiva glava za čišćenje prilagođava svoju visinu kako bi efikasno očistila tepihe i tvrde podove

Loptice od prašine, znamo gde se krijete

Četka za brisanje ivica je specijalno dizajnirana pod uglom od 27 stepeni kako bi brisala ostatke iz ivica i ćoškova prema putanji čišćenja gde će biti usisani sa Vaših podova.

Pouzdanost uz podršku korisničkog servisa - to je iRobot obećanje

Mi pravimo robote koji traju - dizajnirani sa Vama na umu, napravljeni da budu pouzdani i sa podrškom korisničkog servisa koji brzo reaguje. Ukoliko Vam ikad zatreba pomoć, stručni agenti za brigu o korisnicima su dostupni putem telefona ili mejla i brzo će se postarati da Vaš robot ponovo čisti.

"Roomba 698 čisti podove sa bilo kog mesta u bilo koje vreme "

Roomba® robotski usisivač je modularan, većina delova može da se menja tokom vremena kako bi se produžio životni vek Vašeg Roomba usisivača, a pribor, kao što su novi filteri i virtuelni zidovi, se mogu kupiti zasebno. Sa autentičnim iRobot delovima, kvalitet Vašeg Roomba® usisivača ostaje zagarantovan.