Roomba 606 Outlet

Roomba 606 Outlet

Detalji

Na stanju

19 990,00 RSD 29 990,00 RSD

Promotions

Posebna ponuda
Besplatna isporuka za sve narudžbine robota Detalji

Add to cart options

Product Actions

Qty :
Svakodnevna čistoća
Roomba 606 je odličan način da pametnije počnete da čistite svoju kuću. Samo pritisnite dugme CLEAN da očistite dnevnu prljavštinu, prašinu i dlake za blistavo čiste podove.
 
Odvoji od poda, podigne i usisa nečistoću
Sistem za čišćenje u 3 faze i Dvostruke višenamenske četke grabe prljavštinu sa tepiha i tvrdih podova dok se bočna četka brine za čišćenje duž zida, ivica i uglova.
 
Prilagodljiva navigacija
Kompletan paket naprednih senzora omogućava da se Roomba® kreće ispod i oko nameštaja, kao i duž ivica. Cliff Detect sprečava da robot padne niz stepenice.
 
Čisti podove svaki dan.
Obezbeđuje sistem funkcija čišćenja i pametnih senzora koji omogućavaju robotu da se prilagodi vašem jedinstvenom kućnom okruženju i očisti svakodnevno.
 
Detektuje i eleminiše nečistoću
Dirt Detect™ senzori obaveštavaju vašeg robota o zaprljanijim područjima vašeg prostora, poput prohodnijih mesta, a usisivač ih temeljnije čisti.

Additional Information

>iRobot-usisivac-Roomba-605

iRobot® Roomba® 606 - pun kapacitet za najbolje usisavanje

Robotski usisivač sa moćnim dvostrukim gumenim četkama za podizanje prljavštine sa različitih površina - Idealno za kućne ljubimce - Idealno za tepihe i tvrde podove - Tehnologija detekcije prljavštine koja otkriva prljavštinu - Trostepeni sistem čišćenja - Personalizovani predlozi - Kompatibilnost sa uređajima za glasovno upravljanje - Plastična posuda za prljavštinu.

robot-usisivac-iskustva

Više od 30 godina iskustva u robotici i stalnim inovacijama

iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oba - vaš pod dobija posebnu negu koja mu je potrebna.

robot-usisivac-snaga-ciscenja

Trostepena snaga čišćenja

Doživite sveobuhvatno čišćenje uz dvostruke višenamenske četke sa prilagodljivom glavom za različite površine i snažnim vakuum sistemom koji usisava prljavštinu, naslage i dlake kućnih ljubimaca gde god se sakriju, zajedno sa bočnom četkom koja čisti uglove i duž zida

robot-usisivac-za-tepihe-podove

Čisti ostatke sa tepiha i tvrdih podova

Prilagodljiva glava za čišćenje automatski prilagođava svoju visinu kako bi dvostruke četke za različite površine bile u bliskom kontaktu sa podnim provršinama i efikasno očistile tepihe i tvrde podove.

pametni-robot-usisivac-navigacija

Pametna navigacija u prostoru

iAdapt® navigacija koristi set inteligentnih senzora koji pomažu robotu Roomba® 605 da donese više od 60 odluka u sekundi kako bi se robot prilagodio različitim prostorijama Vašeg prostora i pomažu mu da detaljno očisti Vaše podove čak i u mraku. Senzori za litice ga drže dalje od stepenica i drugih mogućnosti pada.

robotski-usisivac-za-ciscenje

Detektiv za nečistoće koji radi za Vas

Roomba® robotski usisivač uklanja nečistoće sa visoko prometnih mesta u Vašem prostoru koristeći Dirt Detect™ tehnologiju. Senzori prepoznaju područja sa koncentrisanom nečistoćom i navode robota da ih detaljnije čisti.

robotski-usisivac-za-uglove

Briše u uglovima i duž ivica

Četka za brisanje ivica robota Roomba je specijalno dizajnirana pod uglom od 27 stepeni kako bi brisala ostatke iz ivica i ćoškova prema putanji trostepenog sistema za čišćenje.

automatski-robot-usisivac

Uvek napunjen, automatski

Roomba® robotski usisivač je spreman kad Vam je potreban. Automatski se vraća u Home Base® stanicu za punjenje kako bi se napunio na kraju ciklusa čišćenja ili kada je nivo baterije nizak.

robot-koji-skuplja-dlake

Dobri za dlake kućnih ljubimaca

"Roomba® trostepeni sistem za čišćenje uklanja dlake kućnih ljubimaca sa Vaših podova. Dlake kućnih ljubimaca, sitna prašina i ostaci se efikasno zadržavaju u AeroVac filteru. "

robot-usisivac-servis

Pouzdanost uz podršku korisničkog servisa - to je iRobot obećanje

Mi pravimo robote koji traju - dizajnirani sa Vama na umu, napravljeni da budu pouzdani i sa podrškom korisničkog servisa koji brzo reaguje. Ukoliko Vam ikad zatreba pomoć, stručni agenti za brigu o korisnicima su dostupni putem telefona ili mejla i brzo će se postarati da Vaš robot ponovo čisti.

robot-usisivac-delovi

Autentični delovi

Roomba® robotski usisivač je modularan, većina delova može da se menja tokom vremena kako bi se produžio životni vek Vašeg Roomba usisivača, a pribor, kao što su novi filteri i virtuelni zidovi, se mogu kupiti zasebno. Sa autentičnim iRobot delovima, kvalitet Vašeg Roomba® usisivača ostaje zagarantovan.