o iRobotVaš verni sluga
 
iRobot je posvećen dizajniranju i proizvodnji robota kao vodeći svetski proizvođača robota za kućnu upotrebu, pomažući ljudima da rade više, i izvan i kod kuće.

Proizvodi kompanije iRobot (Uključujući i nagrađivani robotski usisivač Roomba® i robotski brisač iz porodice Braava®) su dobrodošli u mnogim domovima širom sveta, pomažući nam da povećamo našu produktivnost svakodnevnim napornim radom.


Kupi odmah


Napredna  tehnologija

U ostvarivanju vizije praktičnih i neophodnih robota za vaš dom, posvećeni smo inovacijama, otkrivanju i istraživanju različitih tehnologija.

iRobot je lider u razvoju mapiranja i navigacionih tehnologija, interakciji između ljudi i robota, i nudi praktična rešenja. Mi nastojimo da izgradimo ekosistem robota i tehnologija za pomoć pametnim kućama, kako kroz naše sopstvene interne inicijative tako i kroz uspostavljanje eksternih strateških partnerstava.
Naša istorijaiRobot je osnovan 1990. godine u odeljenju robotike Massachusetts Institute of Technologi (MIT) sa vizijom da praktični roboti postanu stvarnost. Danas je iRobot vodeći proizvođač robota za domaćinstva  na svetu.

 
Pročitajte više
Ovaj proizvod je dodat u korpu
Idi na Korpu