Roomba Combo j5+ (j5576)

Roomba Combo j5+ (j5576)

Details

Na stanju

74 990,00 RSD 129 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:

Robot usisivač i brisač Roomba Combo™ j5+ koristi tehnologiju PrecisionVision Navigation za pouzdano i temeljno čišćenje vašeg prostora. Zamenite posudu sa novom Roomba Combo™ posudom za usisavanje i brisanje i dok robot pokupi mrvice, istovremeno će vlažno obrisati prljavštinu i prašinu.

VLAŽNO BRIŠE GDE ŽELITE, PRESKAČE ŠTO NE ŽELITE.
Uacite Roomba Combo™ posudu, koristite iRobot Home aplikaciju, kreirajte* zone bez brisanja** i pokrenite robota Roomba Combo™ j5/j5+ – usisaće vaše tvrde podove i istovremeno će ih i vlažno obrisati, a zone bez brisanja će ostati suve.
*zone možete sačuvati na mapi
**zona gde ne želite vlažno brisanje može biti, na primer, tepih

ZNA ŠTA DA OČISTI I ŠTA DA ZAOBIĐE.
Može da izbegne objekte kao što su čarape, odeća, rančevi, igračke za kućne ljubimce, posude za hranu i vodu, mačji toaleti, odeća, peškiri, izmet kućnih ljubimaca, cipele, pa čak i vaše ljubimce. To je jednostavno čišćenje bez brige.

IZNENADNE NEČISTOĆE OD KUĆNIH LJUBIMACA. P.O.O.P.
(Pet Owner Official Promise) znači da će se vaš robotski usisivač i čistač Roomba Combo™ j5 sam kloniti izmeta vašeg kućnog ljubimca. Ako to ne uradi, besplatno ćemo zameniti robota.
*Ponuda važi godinu dana od kupovine i pokriva samo zamenu proizvoda. Važi samo za čvrste izmete mačaka ili pasa. Dodatni uslovi se primenjuju – pogledajte Uslove i odredbe | iRobot za detalje.

MOĆNA EFIKASNOST. MOĆAN USISISNA SNAGA.
Doživite sveobuhvatno čišćenje sa snažnim 4-stepenim sistemom čišćenja koji usisava prljavštinu, mrvice, kosu i dlake kućnih ljubimaca gde god se nalaze.

PRAVOLINIJSKO KRETANJE ZA TEMELJNIJE ČIŠĆENJE.
Napredna navigacija i 2 prolaza čišćenja omogućavaju robot usisivaču Roomba® da se kreće kroz vaš prostor u urednim i efikasnim linijama za čišćenje od zida do zida, ne propuštajući nijednu tačku.

FOKUSIRA SE NA PRLJAVŠTINU.
Patentirana tehnologija Dirt Detect™ omogućava robotskom usisivaču Roomba Combo™ j5 da detektuje prljavije delove vaše kuće i temeljnije ih očisti.

IROBOT OS NUDI VIŠE PRILAGOĐENIH PREDLOGA NEGO BILO KOJI DRUGI ROBOT.
Dobijajte predloge za planirano čišćenje, zone izbegavanja i oblasti čišćenja za one obično prljavije zone, kao što su ispod vaše garniture ili trpezarijskog stola.

PERAČ DIZAJNIRAN ZA EFIKASNOST
Dizajniran za mokro čišćenje podova. Jednostavno sipajte vodu u Roomba Combo™ posudu i specijalna krpa od mikrovlakana će se nositi sa tragovima bosih nogu, prljavštinom i prašinom.

ČISTI GDE MU KAŽEMO DA ČISTI
Povežite ga sa uređajima kao što su Alexa, Siri ili Google asistent*, i izdajte komande kao što su "Roomba Combo, očisti kuhinju." I počeće sa čišćenjem.
*Kompatibilan sa Google, Alexa i Siri glasovnim asistentima.

SAM AUTOMATSKI PRAZNI SVOJU POSUDU DO 60 DANA
Sam se čisti i automatski prazni usisnu posudu u AllergenLock™ vreću koja skuplja prljavštinu do 60 dana, što znači dva meseca bez razmišljanja o usisavanju.

DIZAJNIRAN S VAMA NA UMU
iRobot OS (Operativni Sistem) radi više od običnog čišćenja – povezuje se i sarađuje sa vama i vašom kućom. Prilagođava se vašem prostoru, navikama i željama.

ČUVAMO VAŠE PODATKE
Koristimo najviše standarde za šifrovanje podataka i vaše informacije koristimo samo za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.

PODRŽANI STE SA 30 GODINA ISKUSTVA
iRobotova obaveza se temelji na 30 godina stručnosti, inovacija i odzivnoj usluzi. Zato smo prodali više od 40 miliona kućnih robota širom sveta. Ako ikada trebate pomoć, samo smo poziv ili e-mail daleko.

Additional Information

iRobot_Roomba_i8578+

ZAMENITE POSUDU I GLEDAJTE KAKO BRIŠE

Posuda Roomba Combo™ omogućava vam istovremeno usisavanje i mokro brisanje podova. Ubacite posudu Roomba Combo™ i robotski usisivač Roomba Combo™ j5 će tokom rada usisavati i brisati podove – usisavaće svakodnevnu prljavštinu dok briše, za sjajno čiste podove.

iRobot 30 godina znanja o robotici

POSTAVITE OBLASTI ČIŠĆENJA I OBLASTI BEZ BRISANJA

Jednostavno napunite posudu Roomba Combo™ vodom ili kompatibilnim sredstvom za čišćenje*, i koristite aplikaciju iRobot Home da postavite svoje oblasti, pre nego što pokrenete robota Roomba Combo™ j5/j5+, koji će usisavati i brisati vaše tvrde podove - sve to istovremeno u jednom prolazu.

Čisti i izbegava kablove

ČISTI MRVICE, IZBEGAVA KABLOVE

Prepreke kao što su izmet kućnih ljubimaca, punjači i obuća ne sprečavaju rad robotskog usisivača i perača podova Roomba Combo™ j5 da završi ceo posao, jer koristi PrecisionVision navigaciju za prepoznavanje objekata. Ne samo da se prilagodi vašem prostoru, već robot reaguje u realnom vremenu.

Moćna efikasnost. Moćan usisni efekat.

MOĆNA EFIKASNOST. MOĆAN USISNI EFEKAT.

Kontinuirani rad bočne četke za čišćenje ivica i uglova, zajedno sa dvostrukim gumiranim četkama koje se prilagođavaju različitim vrstama podova, otpuštaju prljavštinu i podižu je prema posudi. Sve se to kombinuje sa snažnim usisavanjem koji uvlači otpuštenu tvrdokornu prljavštinu u posudu, i obriše vlažnom krpom, za čiste podove svakog dana, bez napora.

Celovito čišćenje sa dvostrukim gumiranim četkama

ČISTI PROSTORE, GDE ŽELITE, KADA ŽELITE

Čistite kad god želite, gde god želite, sa vašim robot usisivačem i peračem podova Roomba Combo™, koji pokreće tehnologija sa Imprint® Smart mapiranjem. Robot mapira, uči i prilagođava se vašem prostoru - tačno kako vama odgovara.

Postaje sve pametniji

PREDLAŽE PRILAGOĐENO ČIŠĆENJE SAMO ZA VAS

Prilagodite čišćenje da se podudara sa vašim stalno promenljivim rasporedom i navikama, sa više prilagođenih predloga nego kod bilo kog drugog robota. iRobot OS (Operativni Sistem) uči vaše navike i daje preporuke koje se savršeno uklapaju u vaš način života – sve to kako biste mogli da dođete u čist prostor, bez da morate da se bavite čišćenjem.

iRobot privatnost

DOĐITE U ČIST PROSTOR

Sa iRobot OS (Operativnim Sistemom) možete podesiti vaš robot usisivač i brisač da započne sa čišćenjem kada odete, i da se zaustavi ako se prerano vratite – tako da vidite samo čistoću, a nikada čišćenje. Za trenutke kada želite mir, možete podesiti sate u danu kada robot neće čistiti, na primer u vreme popodnevnog odmora.

iRobot usisivači servis

SPREČAVA SLUČAJNE POKRETANJE SA ZAKLJUČAVANJEM TASTERA

Zaključavanje tastera za decu i kućne ljubimce vam omogućava da onemogućite dugme za čišćenje na vašem robotu, tako da će ostati na punjaču ili će nastaviti sa čišćenjem, čak i ako se dugme slučajno pritisne. Omogućite ili onemogućite zaključavanje za decu i kućne ljubimce u iRobot Home aplikaciji.

iRobot privatnost

ČISTI ZA VAMA I ZA SOBOM

Do 60 dana robotski usisivač i brisač podova Roomba Combo™ j5+ automatski prazni svoju posudu sa Clean Base® stanicom za automatsko pražnjenje prljavštine u AllergenLock™ kesu, koja hvata čestice male do 7 mikrona.