Roomba Combo j5 (j5176)

Roomba Combo j5 (j5176)

Details

Na stanju

99 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:

Roomba Combo™ j5 robotski usisivač i brisač podova, dizajniran za mokro i suvo čišćenje podova – sa jednostavnom promenom posude, prebacite ga iz usisivača za sve vrste podova, u robota za čišćenje tvrdih podova sa usisavanjem i mokrim brisanjem. Samo ubacite posudu Roomba Combo™ i vaš robot će automatski detektovati da je vreme za kombinovano čišćenje. Tako ćete manje vremena provesti brinući o podovima i dobiti više vremena – sa kontrolom nad čistoćom koju želite. Inovativno razmišljanje koje očekujete od iRobota, sada nudi dvostruku čistoću sa jednim robotom.

MOKRO BRIŠE GDE ŽELITE, PRESKAČE ŠTA NE ŽELITE.
Ubacite posudu Roomba Combo™, koristite aplikaciju iRobot Home, kreirajte* zone bez brisanja** i pokrenite robota Roomba Combo™ j5/j5+ – usisaće vaše tvrde podove, dok ih vlažno briše, a zone bez brisanja će ostati suve.
*zone možete sačuvati u mapi
**zona gde ne želite mokro brisanje može biti npr. tepih

ZNA ŠTA DA OČISTI I ČEGA DA SE KLONI
Zna kako da izbegne objekte kao što su rančevi, igračke za kućne ljubimce, posude za kućne ljubimce, mačje WC-e, odeća, peškiri, izmet kućnih ljubimaca, čarape, cipele – čak i mačke i pse. Ovo je jednostavno bezbrižno čišćenje.

NEMA VIŠE KATASTROFA SA IZMETOM. P.O.O.P.
((Pet Owner Official Promise) Zvanično obećanje vlasnika kućnih ljubimaca)* znači da će vaš robotski usisivač i čistač Roomba Combo™ j5 sam izbegavati izmet vašeg kućnog ljubimca. Ako to ne uradi, zamenićemo vam robota besplatno.
*Ponuda važi godinu dana od kupovine i pokriva samo zamenu proizvoda. Važi samo za čvrste izmete mačaka ili pasa. Dodatni uslovi se primenjuju – pogledajte Uslove i odredbe | iRobot za detalje.

MOĆNA EFIKASNOST. MOĆNA USISNA SNAGA.
Doživite potpuno čišćenje sa snažnim 4-stepenim sistemom čišćenja koji će pokupiti prljavštinu, mrvice i dlake kućnih ljubimaca gde god se kriju.

UREDNE LINIJE ZA DETALJNIJE ČIŠĆENJE
Napredna navigacija i 2 prolaza čišćenja omogućavaju robotskom usisivaču Roomba® da se kreće kroz vaš prostor u urednim i efikasnim linijama za čišćenje od zida do zida, bez propuštanja ijedne tačke. Sa preklapanjem prolaza, vaš robot će namerno i logično čistiti paralelne linije preko različitih vrsta podova.

FOKUSIRA SE NA ZAPRLJANIJE DELOVE
Patentirana tehnologija Dirt Detect™ omogućava robotskom usisivaču Roomba Combo™ j5 da detektuje prljavije delove vašeg prostora i, kada ima postavljenu usisnu posudu, da ih temeljitije očisti.

IROBOT OS PONUDA VEĆ PRILAGOĐENIH PREDLOGA OD BILO KOG DRUGOG ROBOTA
Primite predloge za planirano čišćenje, zone za izbegavanje određenih područja ili objekata, i zone čišćenja za one obično prljavije delove, kao što su ispod vaše garniture za sedenje ili trpezarijskog stola, koji zahtevaju ciljano čišćenje.

EFIKASNO BRISANJE
Dizajniran za mokro čišćenje podova. Jednostavno sipajte vodu u posudu Roomba Combo™ i specijalna krpa od mikrovlakana će se nositi sa tragovima bosih nogu, prljavštinom i prašinom.

ČISTI TAMO GDE MU KAŽEMO DA ČISTI
Povežite ga sa uređajima Alexa, Siri ili Google asistent*, i izdajte naredbe kao što su "Roomba Combo, CLEAN kuhinju." I započeće sa čišćenjem.
* Radi sa glasovnim asistentima Google, Alexa i Siri. Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znakovi Amazon.com ili njihovih partnera. Google je zaštitni znak Google LLC. Siri je zaštitni znak Apple Inc., registrovan u SAD i drugim zemljama i regijama.

KOMPLETNA KONTROLA U VAŠIM RUKAMA
iRobot OS (Operativni Sistem) radi zajedno sa aplikacijom iRobot Home da olakša čišćenje i učini ga prilagodljivijim – sve sa manje napora, tako da imate više vremena za stvari koje volite.

DIZAJNIRAN S VAMA NA UMU
iRobot OS (Operativni Sistem) radi više od čišćenja – povezuje se i sarađuje sa vama i vašim prostorom. Prilagođavajući se vašem prostoru, navikama i željama, iRobot OS može da se prilagodi planu čišćenja koji je napravljen po meri vašeg prostora.

ČUVAMO VAŠE PODATKE
Koristimo samo najviše standarde šifrovanja podataka i vaše informacije koristimo samo za poboljšanje vašeg iskustva

IROBOT SA 30 GODINA ISKUSTVA
Obećanje iRobot-a je zasnovano na 30 godina stručnosti, inovacijama i odgovornoj usluzi. Zbog toga smo prodali više od 40 miliona kućnih robota širom sveta. Ako vam ikada zatreba pomoć, na raspolaganju smo samo pozivom ili e-poštom.

Additional Information

ZAMENJAJTE_POSUDU_I_GLEDAJTE_KAKO_BRISE

ZAMENITE POSUDU I GLEDAJTE KAKO BRIŠE

Posuda Roomba Combo™ omogućava vam istovremeno usisavanje i mokro brisanje podova. Ubacite posudu Roomba Combo™ i robotski usisivač Roomba Combo™ j5 će tokom rada usisavati i brisati podove – usisava svakodnevnu prljavštinu dok briše, za sjajno čiste podove.

BRISE_TAMO_GDE_ZELITE_PRESKOCI_TAMO_GDE_NE

BRIŠE TAMO GDE ŽELITE, PRESKAČE TAMO GDE NE ŽELITE

Jednostavno napunite posudu Roomba Combo™ vodom ili kompatibilnim sredstvom za čišćenje*, i koristite aplikaciju iRobot Home da podesite svoje zone, pre nego što pokrenete robota Roomba Combo™ j5/j5+, da bi usisavao i brisao vaše tvrde podove - oboje odjednom u jednom prolazu.

CISTI-MRVICE-IZBEGAVA-KABLOVE

ČISTI MRVICE, IZBEGAVA KABLOVE

Prepreke kao što su izmet kućnih ljubimaca, punjači i obuća ne sprečavaju rad robotskog usisivača i brisača podova Roomba Combo™ j5 da završi celokupan posao, jer koristi PrecisionVision navigaciju za prepoznavanje objekata. Robotski usisivač i čistač Roomba Combo™ j5 ne samo da uči vaš prostor; on takođe reaguje u realnom vremenu.

MOCNA_UCINKOVITOST_MOCNI_UCINAK_CISCENJA

SNAŽNA EFIKASNOST. SNAŽNA USISNA MOĆ.

Kontinuirani rad bočne četke za čišćenje ivica i uglova zajedno sa dvostrukim gumiranim četkama, koje se prilagođavaju različitim vrstama podova, otpuštaju prljavštinu i podižu je prema posudi. Sve to se kombinuje sa snažnim usisavanjem, koje podignutu tvrdokornu prljavštinu skuplja u posudu, i mokrom krpom, da bi vaši podovi svakog dana bili čisti.

CISTI_SOBE_GDE_ZELITE_KADA_ZELITE

ČISTI PROSTORIJU KOJU ŽELITE, KADA ŽELITE

Čistite kada god želite, gde god želite, sa vašim robotskim usisivačem i brisačem podova Roomba Combo™, koji pokreće tehnologija Imprint® Smart mapiranje. Mapira, uči i prilagođava se vašem prostoru - tačno kako vama odgovara.

CISTI_TAM_GDE_MU_KAZEMO_DA_CISTI

ČISTI TAMO GDE MU KAŽEMO DA ČISTI

Zahvaljujući iRobot OS (Operativnom Sistemu) razume više komandi glasovnog asistenta nego bilo koji drugi 2-u-1 robot. Jednostavno mu recite da očisti kuhinju, dnevni boravak ili bilo koju prostoriju. Povežite ga sa svojim izabranim glasovnim asistentom i imaćete čistiji prostor na komandu.

PRILAGODJENO_CISCENJE_ZA_SVAKU_SOBU_POSEBNO

PRILAGOĐENO ČIŠĆENJE ZA SVAKU PROSTORIJU POSEBNO

iRobot OS (Operativni Sistem) omogućava vašem robotskom usisivaču Roomba® da usisava onako kako želite. Postavite preferencije za čišćenje sa opcijama za dodatne prelaze čišćenja na frekventnijim područjima ili brže čišćenje na manje frekventnim područjima.

PREDLAZE_CISCENJA_PRILAGOJENA_SAMO_VAMA

PREDLAŽE ČIŠĆENJE PRILAGOĐENO SAMO VAMA

Prilagodite čišćenje da se uskladi sa vašim stalno promenljivim rasporedom, sa više prilagođenih predloga nego kod bilo kog drugog robota. iRobot OS (Operativni Sistem) uči vaše navike i daje preporuke koje se savršeno uklapaju u vaš način života – sve to kako biste mogli da dođete u čist prostor, bez potrebe da se bavite čišćenjem.