Roomba Combo i8+ (i8576)

Roomba Combo i8+ (i8576)

Details

Na stanju

79 990,00 RSD 114 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:

Bilo da samo treba da usisate ili obrišete pod, robotski usisivač i čistač Roomba Combo™ i8 može da uradi jedno ili sve. Od smrvljenih krekera do svakodnevnih otisaka cipela, ovaj robot može sve to da podnese. Jednostavno zamenite Roomba Combo™ posudu i biće podešen samo da usisava ili da usisava i briše tvrde podove.

ČETIRI FAZE ČIŠĆENJA
Naš moćan, ali jednostavan sistem za čišćenje uklanja svu prašinu, čisti u uglovima, rešava sve vrste podnih obloga, pa čak i pere tvrde podove za visoki sjaj.

AUTOMATSKI PRAZNI KORPA
Zaboravite na usisavanje mesecima uz Clean Base® automatsko uklanjanje prljavštine, koje omogućava da se usisna korpa koja se pere sama prazni do 60 dana.

USISIVAJTE I OBRIŠITE TVRDE PODOVE U ISTO VREME
Promenom posude na Roomba Combo™ i8, vaš robotski usisivač sa vrhunskom tehnologijom Imprint® Smart mapiranja trenutno postaje usisivač i brisač tvrdih podova.

OČISTITE SVOJ PUT, SAMO EFIKASNIJI
Robotski usisivač i čistač Roomba Combo™ i8 može prebrisati do 55m² sa rezervoarom koji sadrži 210ml vode ili vašim omiljenim kompatibilnim rastvorom za čišćenje.

POVODI OPERATIVNI SISTEM iROBOT  
Kada izaberete iRobot, birate inovativne proizvode podržane moćnim operativnim sistemom koji automatski ažurira softver kada je dostupan.

„Roomba, čisto ispod kuhinjskog stola“
Radi sa glasovnim asistentima Aleka, Google i Siri, tako da možete lako da kažete svom pomoćniku šta želite od Roomba* robota.

* Aleka i svi povezani logotipi su zaštitni znakovi Amazon.com, Inc. ili njegovih filijala. Google je zaštitni znak kompanije Google LLC. Siri je zaštitni znak kompanije Apple.

iROBOT KUĆNA APLIKACIJA I KONTROLA VITALNIH DELOVA ROBOTA
Koristite kontrolnu tablu da kontrolišete vitalne delove robota i dodatnu opremu i osigurajte da vaš Roomba® robot ostane u vrhunskoj formi godinama koje dolaze.

VAŠA PRIVATNOST JE NAŠ PRIORITET
iRobot je posvećen najvišim standardima zaštite podataka. Oni su zaštićeni i koriste se samo za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.

PREKO 30 GODINA STRUČNOSTI I INOVACIJA U OBLASTI ROBOTIKE
iRobot ima preko 30 godina iskustva i inovacija u robotici sa preko 40 miliona kućnih robota prodatih širom sveta.

KOMPONENTE i DODATNA OPREMA
Robot usisivač Roomba Combo™ i8 je opremljen jastučićima za višekratnu upotrebu koji su pogodni za pranje u mašini za pranje veša, sa zamenljivim fitiljima i filterima.

Additional Information

iRobot_Roomba_i8578+

SISTEM ZA ČIŠĆENJE U ČETIRI FAZE

Robotski usisivač Roomba Combo™ i8 sa 10x Pover-Lifting Suction* usisava prašinu i drugu prljavštinu sa poda, čisti zidove i uglove sa bočnom četkom za metenje i prilagođava se različitim tipovima podova sa automatskom visinom podesiva glava za čišćenje.sa duplim gumenim valjcima za sve vrste površina, sprečava da se dlaka i dlaka kućnih ljubimaca zapetlja oko valjaka, i koristi sistem za pranje koji održava pod sjajnim i čistim. Visoko efikasni filteri koji zadržavaju do 99% prašine veličine do 1 mikrona obezbeđuju manje prašine čak i na nameštaju.

*u poređenju sa serijom 600

iRobot-sa-automatskim-praznjenjem

AUTOMATSKI PRAZNI POSUDU.

Zaboravite na usisavanje mesecima sa automatskim uklanjanjem prljavštine Clean Base®, koji omogućava da se usisna korpa koja se pere sama prazni do 60 dana. Prašina ostaje nevidljiva, a vaše ruke ostaju čiste zahvaljujući iRobot-ovom sistemu za automatsko održavanja.

iRobot-cisti-bilo-gde

PRETVORI ROOMBA® Usisivač I BRISAČ PODOVA.

Roomba Combo™ i8 može da radi kao usisivač za sve vrste podova ili kao usisivač + brisač za tvrde podove jednostavnom zamenom posude. Ubacite Roomba Combo™ posudu i vaš robot će otkriti kada je vreme da usisa i obriše tvrde podove koristeći Imprint® Smart Mapping tehnologiju.

Robot-Usisava-prljavstinu

VOĐEN OZBILJNO PAMETNOM TEHNOLOGIJOM

Za inteligentno čišćenje, robotski usisivač i brisač podova Roomba Combo™ i8 uči raspored vašeg doma kako bi kreirao Imprint® Smart Mape. Koristi ove mape da čisti u urednim redovima i pamti gde je stao kada je baterija prazna, pametno se dopuni koliko je potrebno da završi i nastavi tamo gde je stao.

Robot-usisivac-cisti-prasinu-ispod-stola

„ROOMBA, ČISTI I ISPOD KUHINJSKOG STOLA.“

Ako prođete kroz vrata i vidite mrvice ispod kuhinjskog stola, možete da koristite aplikaciju iRobot Home ili glasovnog asistenta* da kažete robotskom usisivaču Roomba Combo™ i8 da odmah usisa i obriše prostor, i on će to zaista i učiniti.

iRobot-usisivac-azuriranje-softvera

POKREĆE GA IROBOT OPERATIVNI SISTEM.

Kada odaberete iRobot, birate inovativne proizvode podržane moćnim operativnim sistemom. iRobot OS povezuje vaše proizvode sa aplikacijom iRobot Home kako bi ponudio personalizovano čišćenje i automatski ažurirao vaš softver kada su nove funkcije dostupne.

Robot-usisivac-postolje-protiv-vlazenja

SVE ŠTO TI TREBA ZA BRISANJE I Usisavanje

Robot za usisivanje i pranje podova Roomba Combo™ i8 koristi jastučiće za čišćenje za višekratnu upotrebu. Takođe možete zameniti filtere i jastučiće. Dodali smo postolje protiv kapaljsnja kako bismo izbegli vlaženje poda.

Robot-za-ciscenje-brisanje

ODRŽAVAJTE SVOJ DOM ČISTIM I VAŠE PODATKE BEZBEDNIM

Vaša privatnost je naš prioritet. Naše poštovanje prema vašem ličnom prostoru proteže se od fizičkog do virtuelnog, koristimo samo najviše standarde bezbednosti podataka, uz naše obećanje da ćemo vaše podatke zaštititi na odgovarajući način. Koristimo podatke da bismo pružili bolje iskustvo i pomogli vašem robotu da radi na najbolji mogući način.

iRobot-30-godina-iskustva

30 GODINA STRUČNOSTI ZA ROBOTIKU.

iRobot ima preko 30 godina iskustva i inovacija u robotici sa preko 40 miliona kućnih robota prodatih širom sveta. Obećanje iRobot-a znači pouzdanost podržanu odgovornom servisnom podrškom. Ako vam ikada zatreba pomoć, mi to olakšavamo sa posebno obučenim savetnicima za korisničku podršku dostupnim putem telefona ili e-pošte.