Roomba Combo i5+ (i5576)

Roomba Combo i5+ (i5576)

Details

Na stanju

89 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:

Bez obzira da li vaši podovi trebaju suvo ili mokro čišćenje, sa robotskim usisivačem i peračem Roomba Combo® i5+ možete obaviti obe vrste čišćenja sa samo jednim uređajem.

Ovaj robot se može izboriti kako sa svakodnevnim mrvicama od keksa, tako i sa povremenim blatnjavim tragovima cipela. Podesite ga samo za usisavanje ili za usisavanje i mokro brisanje tvrdih podova pomoću zamenske posude Roomba Combo®.

Roomba Combo i5+ je takođe opremljena sa sistemom za automatsko uklanjanje prljavštine Clean Base®, pa možete mesecima zaboraviti na usisavanje.

Additional Information

iRobot_Roomba_i8578+

Šta čini Roomba Combo i5+ posebnim?

AUTOMATSKO PRAŽNJENJE USISNE POSUDE ZA BEZBRIŽNO ČIŠĆENJE

Zaboravite na usisavanje i više meseci zahvaljujući sistemu za automatsko pražnjenje Clean Base®, koji omogućava automatsko pražnjenje usisne posude i do 60 dana. Zahvaljujući ovom korisnom sistemu održavanja, prašina ostaje van vidokruga, a vaše ruke ostaju čiste.

iRobot-sa-30-godina-iskustva-u-robotici

FOKUSIRAN NA PRLJAVŠTINU

Tehnologija Dirt Detect™ omogućava robot usisivaču Roomba Combo® i5+, da kad je nameštena posuda za usisavanje, detektuje prljavije delove vašeg prostora i posveti im se temeljnije.

Visoko-efikasna-krpa-za-mokro-brisanje

VISOKO EFIKASNA KRPA ZA MOKRO BRISANJE

Posebna mikrovlakna su dizajnirana upravo za mokro brisanje podova - s petljama vlaknenih slojeva koji su oblikovani u dvostruku heliksnu strukturu, zato drastično povećavaju površinu krpe dok tesno povezani slojevi vlakana klize preko poda.

Snazne-performanse-efikasno-ciscenje

Čistimo profesionalno.

SNAŽNE PERFORMANSE. EFIKASNO ČIŠĆENJE.

Robotski usisivač za različite površine i perač tvrdih podova Roomba Combo® i5+ čisti vaš prostor od prljavštine i prašine sa premium 4-stepenim sistemom čišćenja koji uključuje usisavanje sa pojačanom snagom, četku za čišćenje ivica i jedinstvene dvostruke gumene Antistatic četke za različite vrste podova, koje se po visini prilagođavaju različitim vrstama podova, dok gumeni i Antistatic sloj sprečava mršenje sa kosom i dlakama kućnih ljubimaca.

Samostalno-usisavanje-ili-usisavanje-i-mokro-brisanje

SAMO USISAVANJE ILI USISAVANJE I MOKRO BRISANJE... IZBOR JE VAŠ.

Od rutinskog dnevnog čišćenja do čišćenja posle večere - podesite ga samo za usisavanje ili sa zamenskom posudom Roomba Combo® za usisavanje i mokro brisanje tvrdih podova. Sada možete obaviti više poslova sa samo jednim uređajem.

Sve-za-brisanje-i-usisavanje

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA BRISANJE I USISAVANJE.

Robotski usisivač i mop Roomba Combo® i5 koristi perive krpice za višekratnu upotrebu, krpice traju najmanje 30 pranja. Takođe možete zameniti mlaznice, filtere i krpice.

pametno-ciscenje

NASTAVLJA TAČNO TAMO GDE JE STAO.

Čišćenje je uvek završeno: ako baterija oslabi, robot usisivač i mop Roomba Combo® i5+ se automatski vraća na punjač, dopunjuje se tačno koliko treba dda završi i nastavlja čišćenje tamo gde je stao.

postaje-sve-pametniji

iRobot OS (operativni sistem) vam omogućava još više.

PODRŠKA ZA IROBOT OS.

Kada izaberete iRobot, izabrali ste inovativni proizvod, podržan snažnim operativnim sistemom. iRobot OS povezuje vaše proizvode sa iRobot Home aplikacijom, koja vam nudi personalizovano čišćenje i automatski ažurira softver kada su nove funkcije dostupne.

ciscenje-soba

ČISTI SOBE, KADA ŽELITE, GDE ŽELITE.

Čistite kad god želite, gde god želite, sa vašim robotskim usisivačem i mopom Roomba Combo® i5+, koji pokreće tehnologija Imprint® Smart mapiranje. Dizajniran je da se prilagodi vašem prostoru i rasporedu - mapira, uči i prilagodi se.

glasovne-komande

ČISTI TAMO GDE MU NAREĐUJETE DA ČISTI.

Razume više glasovnih komandi nego bilo koji drugi 2-u-1 uređaja. Jednostavno povežite robot usisivač i mop Roomba Combo® i5+ sa uređajima koji podržavaju asistente kao što su Alexa, Siri ili Google*, i naredite mu da očisti kuhinju, dnevnu sobu ili sve sobe.

**Radi sa uređajima koji podržavaju asistente Alexa, Siri ili Google. Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znakovi Amazon.com ili njegovih podružnica. Google je zaštitni znak kompanije Google LLC. Siri je registrovani zaštitni znak kompanije Apple Inc., registrovan u SAD-u i drugim zemljama i regijama.

čistoća-koju-vidite

ČISTOĆA KOJU VIDITE. ČIŠĆENJE KOJE NE MORATE DA OBAVLJATE.

Uživajte u urednoj kući koju u pozadini održava vaš robot usisivač Roomba Combo® i5+, podržan tehnologijom iRobot OS. Ova tehnologija radi u skladu sa vašim promenljivim rasporedom, čisti kada vas nema kod kuće i ne ometa vas bukom dok obavlja svoj posao.

irobot-os-ponudi-vise

IROBOT OS NUDI VIŠE LIČNIH PREDLOGA NEGO BILO KOJA DRUGA ROBOTSKA NAPRAVA

Prilagodite čišćenje svom rasporedu sa više ličnih predloga nego što nudi bilo koja druga robotska naprava. iRobot OS uči vaše navike i nudi vam predloge koji se savršeno uklapaju u vaš životni stil - tako da se možete vratiti u čist prostor bez potrebe da čišćenje vidite.

irobot-briga-za-vas

Mislimo na vas.

PREVENTIVNO ZAKLJUČAVANJE ZA DECU I KUĆNE LJUBIMCE

Funkcija zaključavanja za decu i kućne ljubimce vam omogućava da onemogućite dugme CLEAN (POČNI) na vašem robotu, tako da ostane na punjaču ili nastavi sa čišćenjem, čak i ako se dugme slučajno pritisne. Aktivirajte ili deaktivirajte ovu funkciju putem iRobot Home aplikacije.

irobot-ekspertiza

30 GODINA STRUČNOSTI U ROBOTICI

iRobot ima više od 30 godina iskustva i inovacija u robotici sa više od 40 miliona domaćih robota prodatih širom sveta. Obećanje iRobota znači pouzdanost podržanu brzom i efikasnom korisničkom podrškom. Ako vam ikada zatreba pomoć, tu smo za vas sa posebno obučenim savetnicima dostupnim putem telefona ili e-pošte.

irobot-pouzdanost

POUZDANOST I KVALITET

iRobot robote dizajnira tim stručnjaka za robotiku sa višedecenijskim iskustvom. Naši proizvodi su testirani da izdrže dugotrajnu upotrebu i dolaze sa garancijom koja vam pruža dodatni mir.

irobot-tehnologija

TEHNOLOŠKE INOVACIJE

Naša misija je da kreiramo robote koji vam olakšavaju svakodnevni život. Uživajte u visokom nivou čistoće sa našom naprednom tehnologijom za čišćenje.

dugotrajna-baterija

DUGOTRAJNA BATERIJA ZA NEPREKIDNO ČIŠĆENJE

Nikada ne brinite o trajanju baterije. Naša tehnologija omogućava dugotrajnu upotrebu i neprekidno čišćenje.

korisnicka-podrska

IZVANREDNA KORISNIČKA PODRŠKA

Naš tim stručnjaka je uvek tu da vam pomogne. Pružamo izvanrednu korisničku podršku kako biste uvek bili zadovoljni.