Roomba® Combo Essential Beli

Roomba® Combo Essential Beli

Details

Na stanju

39 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:

Roomba Combo® Essential je osnovni, 2-u-1 robotski usisivač i brisač podova, sa svim osnovnim karakteristikama, koji pokreće operativni sistem iRobot OS. Pritisnite dugme i pustite ga da počne sa radom. Naš elegantan i nizak robot se bori protiv prljavštine i prašine, čak i na teško dostupnim mestima, kao na primer ispod kauča.

Temeljno čišćenje sa našim 4-stepenim sistemom čišćenja
Snažan 4-stepeni sistem čišćenja usisava i briše u jednom prolazu, a posebna četka za čišćenje ivica pomete duž ivica i uglova, tako da se prašina ne nakuplja.
Navigira vašim prostorom kao profesionalac
Pametna navigacija metodološki čisti u urednim redovima, senzori mu pomažu da se snađe između nameštaja i da izbegava padove niz stepenice.
Čisti podovi, samo jedan dodir daleko
Završite i skinite dva zadatka sa vaše liste zadataka pritiskom sa jedng dugme, ili klikom u aplikaciji iRobot Home*, ili glasovnom komandom preko povezanog glasovnog asistenta.
*Aplikacija nije dostupna na srpskom jeziku
Promišljeno dizajniran za pojednostavljeno čišćenje
Aplikacija iRobot Home* vam olakšava život sa funkcijama kao što su "Čisti kad nisam tu", predloženim rasporedima čišćenja i izveštajem mape čišćenja, tako da uvek znate gde je sve robot Roomba Combo® Essential čistio, čak i ako niste bili kod kuće da ga vidite kako radi.
*Aplikacija nije dostupna na srpskom jeziku
Nizak, pametan i na misiji čišćenja
Elegantan dizajn sa niskim profilom omogućava da se zavuče čak i u uska mesta i pokupi prašinu i prljavštinu ispod kreveta i kauča, dok bočna četka mete duž ivica i uglova.
Puni se sam, tako da vam ne treba
Čisti do 120 minuta sa jednim punjenjem i kada je baterija skoro prazna, ovaj pametni robot automatski se vraća na svoju stanicu za punjenje.
Brisač, na koji možete računati
Prljavština i prašina nestaju zahvaljujući našem jastučetu za brisanje sa mikropumpom, koja kontroliše protok vode i održava jastučoće za brisanje ravnomerno vlažnim tokom čišćenja. Perivo jastuče od mikrovlakana može se prati u mašini za veš na temperaturi do 60°.
Čišćenje po meri
Sa 3 stepena snage usisavanja i 3 različite opcije nivoa vode za brisanje, dobijate prilagođeno čišćenje za sve vrste vaših podova.
Dodatna prljavština? Spot čišćenje se brine i za to.
Jednostavno ciljajte na mesta gde vaši podovi zahtevaju dodatnu pažnju. Sa Spot čišćenjem, vaš robot će čistiti na jednom mestu do 2 minuta.
Za pravilno podešavanje i rad
Roboti Roomba Combo® Essential za podešavanje i rad zahtevaju mrežu 2,4 GHz. Nakon podešavanja, vaš robot treba da bude na 2.4GHz; telefon može da se vrati na 5 GHz.

Additional Information

iRobot_Roomba_i8578+

Kristalno čisti podovi, pojednostavljeno

Temeljno čišćenje sa našim 4-stepenim sistemom čišćenja

Čišćenje je lakše sa 4-stepenim čišćenjem koje uključuje tri nivoa snažnog usisavanja, četku u obliku slova V, četku za čišćenje ivica i mokro brisanje.

iRobot 30 let znanja o robotiki

Navigira vašim prostorom kao profesionalac

Uživajte u temeljnom čišćenju podova sa pametnom navigacijom koja metodološki čisti u urednim redovima, a senzori sprečavaju da padne niz stepenice, dok čisti oko i ispod nameštaja.

Roomba i7 trenutku posesa umazanijo

Promišljeno dizajniran za pojednostavljeno čišćenje

Uživajte u jednostavnom putu do čistoće. Koristili smo najvažniju tehnologiju automatskog usisavanja za pojednostavljenje čišćenja pomoću naše, korisnički prijateljske aplikacije* i operativnog sistema iRobot.
*Aplikacija nije dostupna na srpskom jeziku

Roomba i7 trenutku posesa umazanijo

Do čistih podova nikada nije bilo tako jednostavno

Brisač podova, na koji možete računati

Prljavština i prašina nestaju zahvaljujući našem ugrađenom sistemu brisanja, koji efikasno čisti do 120 minuta, sa posebno teksturiranim jastučićem od mikrovlakana za višekratnu upotrebu i 3 opcije nivoa vode.

celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami

Napuni se sam, tako da vaše prisustvo nije potrebno

Čisti do 120 minuta sa jednim punjenjem i kada je baterija skoro prazna, ovaj pametni robot automatski se vraća na svoju stanicu da se napuni.

Roomba® i7 se nauči vaših navad čiščenja

Dodatna prljavština? Spot čišćenje se bavi s njom.

Jednostavno ciljajte na mesta gde vaši podovi zahtevaju dodatnu pažnju. Sa Spot čišćenjem, vaš robot ostaje na mestu i čisti tamo do 2 minute.

Postaja vedno pametnejši

Izaberite nivo čistoće

Od zida do zida, od ugla do ugla. To je sveobuhvatno čišćenje na vaš način. Sa 3 nivoa snage izaberite tiše čišćenje ili jaču snagu usisavanja. Prljavština i prašina nestaju zahvaljujući našem ugrađenom sistemu brisanja sa 3 opcije nivoa vode.

iRobot usisivači servis

3 jednostavna koraka za brisanje

Rezervoar robota Roomba Combo® Essential napunite vodom, vratite ga nazad u robota i dodajte jastučić za brisanje. Sklonite eventualne tepihe s puta i vaši podovi su spremni za usisavanje i mokro brisanje u jednom prolazu.

iRobot usisivači servis

iRobot OS vašem robotu omogućava da radi više

Čisti prema vašem rasporedu

iRobot OS omogućava robotu da se prilagodi vašem stalno promenljivom rasporedu, sa podešavanjem "čisti kada nisam tu", tako da možete uživati u čistijem prostoru, bez da vas robot ometa dok radi i bez da vi morate nešto raditi. Kada izađete iz kuće, on počinje sa radom.

iRobot privatnost

Upoznajte se s tim gde je bio i proverite šta je uradio

Izveštaji o mapiranom čišćenju prikazuju gde je robot čistio, i prikazuju detalje kao što su pokrivenost površine i vreme provedeno u čišćenju.

iRobot usisivači servis

Čisti na komandu

Povežite ga sa uređajima koji imaju omogućene asistente Alexa, Siri, ili Google, i izgovorite komande kao što su "Reci Roombi Combu da počne sa usisavanjem i brisanjem". I odmah se pokreće.

iRobot privatnost

Aplikacija iRobot Home za praćenje vitalnosti robota

Koristite kontrolnu tablu "Zdravlje" u aplikaciji iRobot Home, gde možete pratiti robota i potrošni materijal i tako osigurati da vaš robot ostane u vrhunskoj formi.

iRobot privatnost

Nudi predloge za čišćenje samo za vas

Uči kako često čistite i nudi prilagođene predloge za plan čišćenja, uzimajući u obzir periode kada vaš prostor može zahtevati češće čišćenje – na primer, tokom linjanja vašeg kućnog ljubimca ili sezone alergija.

iRobot privatnost

Brinemo o vama

Jednostavna upotreba aplikacije iRobot Home

Aplikacija iRobot Home* vam omogućava potpunu kontrolu nad čišćenjem zahvaljujući intuitivnoj tehnologiji koju pokreće iRobot OS. Jednostavno pokrenite, zaustavite ili planirajte čišćenje i možete se osloniti na to da će posao biti obavljen. Tu su i omiljene rutine čišćenja, prilagođeni predlozi i intuitivne integracije pametnog doma.
*Aplikacija nije dostupna na srpskom jeziku.

iRobot usisivači servis

Podržano s 30-godišnjim iskustvom

Obećanje iRobot već 30 godina znači pouzdanost, podržano s odzivnim servisom. Ako ikada trebate pomoć, naši tehnički savetnici dostupni su telefonom ili e-poštom da odgovore na vaša pitanja.

iRobot privatnost

Vaša privatnost je naš prioritet

Kupci veruju proizvodima iRobot da brinu o njihovim kućama. Danas je to poverenje važnije nego ikada. Koristimo najviše standarde enkripcije podataka da osiguramo da vaši podaci ostanu privatni i sigurni.

iRobot privatnost

Dizajniran imajući vas na umu, prilagođen je vašim potrebama

iRobot OS radi više od čišćenja. Uči i prilagođava se vašem prostoru, navikama i željama, prilagođavajući plan čišćenja vašem rasporedu.