Roomba Combo 1118

Roomba Combo 1118

Details

Na stanju

44 990,00 RSD

Add to cart options

Product Actions

Qty:
Efikasno usisavanje i pranje poda.
Osigurajte efikasno usisavanje i pranje poda u jednom potezu, tako da vaša kuća može biti čista i sveža svaki dan. Možete pripremiti rasporede čišćenja koji vam najviše odgovaraju.
 
Više od 30 godina stručnosti i inovacija u robotici
iRobot ima više od 30 godina stručnosti i inovacija u oblasti robotike sa više od 30 miliona prodanih kućnih robota širom sveta. Bez obzira na to da li ste odabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobijaju posebnu negu koja im je potrebna.
*(U poređenju sa sistemom za čišćenje serije Roomba® 600)
 
Snažno usisavanje
Pomoću četke za usisavanje u obliku slova V i moćnog usisavanja usisava prašinu, prljavštinu i talog sa tvrdih podova i tepiha.
 
Čist, svež pod svaki dan
Sistem za pranje, brisanje poda koristi krpu od mikrovlakana sa posebnom rebrastom strukturom. Odaberite jedan od tri načina brisanja.
 
Čisti vaš životni prostor
Uči vaše navike čišćenja i nudi personalizovane rasporede. Predložiće dodatno čišćenje kada je količina polena u vašem području velika ili tokom sezone linjanja kućnih ljubimaca.
 
Očišćen prostor bez mrdanja prstom
Roomba Combo ™ čisti vašu kuću 2 u 1 - Robotski usisivač i brisač poda u jednom čisti vaš prostor uz zvuk vašeg glasa pomoću kompatibilnosti sa glasovnim Google i Aleksa asistentom*.
*(Radi sa uređajima koji podržavaju Google Home i Aleksa.
Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com ili njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google, LLC)
 
Ciljana i logična navigacija
Inteligentna pravolinijska navigacija koristi senzore za praćenje poda za svrsishodno i logično čišćenje poda u urednim linijama.
 

Additional Information

Robotski-usisivac-iRobot-Roomba-1118

iRobot® Roomba Combo™ robot usisivač i brisač poda R1118 - briše i usisavanje jednim potezom

iRobot® Roomba® Combo - Kombinovani robotizovani usisivač i brisač poda, povezivanje sa WiFi mrežom - Višestruke metode čišćenja - Moćno usisavanje - Svakodnevno pranje poda - Prilagođeni predlozi - Kompatibilnost sa glasovnim asistentom - Namenska i logična navigacija.

Roomba-Combo-1118-30-godina-iskustva

Preko 30 godina iskustva u polju robotike i kontinuirane inovacije Roomba robot usisivača

iRobot poseduje preko 30 godina stručnosti, iskustva i inovacija u polju robotike sa preko 30 milona prodatih kućnih robot usisivača širom sveta. Odaberete Roomba, Braava ili oba robota, kako bi vaši podovi dobili specijalizovanu negu koja im je potrebna, bez napora.

Snazno-usisavanje

Snažno usisavanje

Usisava prašinu, prljavštinu i talog sa tvrdih podova i tepiha usisnom četkom u obliku slova V i snažnim usisavanjem. Četke za bočne ivice čiste ostatke duž zidova i uglova. Podesite snagu čišćenja prema potrebama pomoću dva režima rada usisavanja.

Tri-nacina-ciscenja

Čist, svež pod svaki dan

Odaberite jedan od tri načina čišćenja za čišćenje prilagođeno vašim potrebama. Elektronska pumpa kontroliše protok vode i ravnomerno vlaži krpu za čišćenje.

pametni-usisivač-brisač-robot

Čisti vaš životni prostor

Pokreće ga iRobot Genius™, tako da može naučiti vaše navike čišćenja i predložiti rasporede koji odgovaraju vašim potrebama. Takođe preporučuje stvari o kojima možda ni sami ne mislite, kao što je dodatno čišćenje tokom sezone alergija - daje predloge koji vam idu u korist.

Robot-usisivac-glasovne-komande

Očistite bez podizanja prsta

Nastavite da radite ono što već radite. Jednostavno dajte komandu svom robot usisivaču da čisti putem aplikacije iRobot ili ga aktivirajte pomoću Google-ovog ili Aleksa glasovnog asistenta - i posao je završen.

*Radi sa Google Home i Aleksa uređajima. Aleksa i svi srodni logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com i njenih povezanih kompanija. Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.

Robot-usisivac-brisac-navigacija

Sistem pravolinijske navigacije

Inteligentna pravolinijska navigacije koristi senzore za praćenje poda za svrsishodno i logično čišćenje poda u urednim linijama.

najbolji-pouzdan-robot-usisivac

Pouzdan robot usisivač i kvalitet usluge - to obećava iRobot

Izrađujemo robot usisivače koji traju - dizajnirani su sa vama na umu, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivnom korisničkom službom. Ako vam je potrebna pomoć u bilo kom trenutku, dobro obučeni agenti za korisničku podršku dostupni su telefonom ili e-poštom za brzo informisanje o vašem robot usisivaču za čišćenje.