iAdapt

iAdapt
najpametniji sistem usisavanja iRobot robotskih usisivača


Klikni i izaberi svog iRobot-a


Suština iAdapt sistema sastoji se od senzora koji komuniciraju sa softverom. Senzori prate čišćenje prostorije 67x u sekundi i zajedno sa 40 unapred definisanih pokreta omogućavaju iRobot robotu da fleksibilno reaguje na trenutnu situaciju u prostoriji. Povezivanje velikog broja senzora, unapred određenih pokreta i razvijenog softvera osigurava potpuno čišćenje i ponašanje, koje su identične pravoj veštačkoj inteligenciji.

Zahvaljujući iRobot robotskom usisivaču, svako mesto se čisti 4x, kako bi se osiguralo kvalitetno čišćenje. Sa drugim robotskim usisivačima nećete naći savršeno fleksibilno ponašanje. Zahvaljujući iAdapt iRobot roboti se mogu prilagoditi okruženju, površini i veličini prljavštine. Na osnovu dobijenih podataka, on procenjuje najbolje poteze i počinje da radi. Što se tiče izdržljivosti, robotski usisivač ima relativno nisku snagu usisavanja. Zato se iRobot fokusira na višestruko čišćenje na jednom mestu.

Za to je usisavanje kombinovano sa dve specijalno konstruisane suprotno rotirajuće četke. One su u stanju pokupiti prljavštinu sa poda i sigurno je premestiti u posudu za prikupljanje. Preostali fini prah Roomba, uz pomoć vakuuma u ​​usisnoj cevi, jednostavno usisa. Iako robotskom usisivaču za čišćenje treba malo više vremena, kvalitet čišćenja ne zaostaje za konkurencijom. Roomba postiže apsolutnu maksimalnu efikasnost. Nezavisni testovi su potvrdili efikasnost do 98%.


Ne propustite nove serije Roomba 870 in Roomba 880!

Ovaj proizvod je dodat u korpu
Idi na Korpu